Sta ima jos?Pogba je napisao/la:Barca rutinski uzima ligu. Respect.
Šteta za Atletico, pucaju po šavovima i na kraju će izvisiti u oba takmičenja.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Zamalo.soe je napisao/la:Sta ima jos?Pogba je napisao/la:Barca rutinski uzima ligu. Respect.
Šteta za Atletico, pucaju po šavovima i na kraju će izvisiti u oba takmičenja.
Jedan meč je u pitanju i sve je moguće naravno. Očekivao sam da Barca može odigrati jedan meč da valja, kući, kada najviše treba, ali ne mogu meda.
A da se razumijemo, navijao sam za Atletico, ovo je bilo baš objektivan moj stav. Jer Atletico od 34 kola nije dobio utakmice ako se ne varam, ali i drugi još gori.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- PatrickBateman
- Kontakt:
Real je pobijedio EspanyolaPogba je napisao/la:Jer Atletico od 34 kola nije dobio utakmice ako se ne varam, ali i drugi još gori.![]()
- PatrickBateman
- Kontakt:
Stvarno su pogodili godinu kad ce je postavitiTariqAli je napisao/la:Vidim nije jos niko zapazio anketu
taman illaru i isca na posudbu odma sljedece sezoneCap17an je napisao/la:Getafe
q od ekipe ,nezz sto gotivite taj getafe
zali boze osasune sto ispade
gleda ih samo bliza familija
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Sammir spasi Getafe 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ne diraj mi Getafe, imao sam šal od njih, Eurogetabarca_87 je napisao/la:taman illaru i isca na posudbu odma sljedece sezoneCap17an je napisao/la:Getafe![]()
q od ekipe ,nezz sto gotivite taj getafe![]()
zali boze osasune sto ispadea ostadose ovi hadalji
gleda ih samo bliza familija
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Tim igraca, bez igraca iz prva tri kluba, koji su mene odusevili:
Keylor Navas- i zadnjih par godina je bio u strasnoj formi, ali ove godine je napravio iskorak i definitivno se moze reci da je sama krema sto se tice golmana
Zaldua-Laporte-Fazio-Bernat
Trigueros-Iturraspe-Saul
Griezman-Paco-Vitolo
Tu sam stavio igrace koji su prosle godine bili na dosta nizem nivou.
Posebna iznenadjenja za mene predstavljaju Trigueros, Paco i Zaldua.
Trigueros je potisnuo Pinu, koji je bio jedan od boljih veznjaka Primere prosle godine. Centralni vezni, 23 godine, tehnicki dosta dobar a i trkacki nista ne zaostaje.
Paco je dosegao zavidnu razinu s obzirom da je tek poceo igrati profesionalni fudbal, inace je bio dobar u mladim repkama ali sam ja licno sumnjao u njega. Trenutno najpotentniji napadac Spanije.
Najbolje sam ostavio za kraj. Zaldua, 92. godiste, desni bek Sociedada kojeg TM procjenjuje na 200.000.
Martinez je prosle godine bio jedan od boljih desnih bekova u Primeri i bio je na reprezentativnom nivou, a ove godine dobija samo priliku kada Zaldua ima suspenziju ili je umoran. Svaku utakmicu koju sam gledao je potpuno izdominirao u oba pravca. Posebno me impresionirao u utakmici protiv Barce. Nije ga niko prosao za 90 minuta igre a po njegovoj strani je Sociedad najvise i napadao. Nisam bio aktivan na forumu ali sam uspio citati ovu temu i tesko mi vjerovati da ga niko nikad nije spomenuo.
Keylor Navas- i zadnjih par godina je bio u strasnoj formi, ali ove godine je napravio iskorak i definitivno se moze reci da je sama krema sto se tice golmana
Zaldua-Laporte-Fazio-Bernat
Trigueros-Iturraspe-Saul
Griezman-Paco-Vitolo
Tu sam stavio igrace koji su prosle godine bili na dosta nizem nivou.
Posebna iznenadjenja za mene predstavljaju Trigueros, Paco i Zaldua.
Trigueros je potisnuo Pinu, koji je bio jedan od boljih veznjaka Primere prosle godine. Centralni vezni, 23 godine, tehnicki dosta dobar a i trkacki nista ne zaostaje.
Paco je dosegao zavidnu razinu s obzirom da je tek poceo igrati profesionalni fudbal, inace je bio dobar u mladim repkama ali sam ja licno sumnjao u njega. Trenutno najpotentniji napadac Spanije.
Najbolje sam ostavio za kraj. Zaldua, 92. godiste, desni bek Sociedada kojeg TM procjenjuje na 200.000.
Martinez je prosle godine bio jedan od boljih desnih bekova u Primeri i bio je na reprezentativnom nivou, a ove godine dobija samo priliku kada Zaldua ima suspenziju ili je umoran. Svaku utakmicu koju sam gledao je potpuno izdominirao u oba pravca. Posebno me impresionirao u utakmici protiv Barce. Nije ga niko prosao za 90 minuta igre a po njegovoj strani je Sociedad najvise i napadao. Nisam bio aktivan na forumu ali sam uspio citati ovu temu i tesko mi vjerovati da ga niko nikad nije spomenuo.
jašta je nego pošteno
hajd bjež' tamo provokatoru jedan
možda 4 igraca zaslužuju biti (Koke, Rakitić , Kopita i Costa).
nego, hece li to Pero pokupiti Raketu iz Sevilje
nego, hece li to Pero pokupiti Raketu iz Sevilje
Vrlo moguce.
Zajeban je raketa..
A "tek" 88 godiste , najbolje godine pred njim.
Zajeban je raketa..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
naravno da si u pravu...Raketa se ove godine probio među 5 najboljih veznjaka Primere....bolji je bio nego npr. Isco u Realu (iako španca više poštujem i gotivim kao igraca)Raul_64 je napisao/la:Vrlo moguce.
Zajeban je raketa..
mislim, znam ja sve to za Raketu - zato i pitam
da znam šta nam konkurencija sprema
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 maj 2014, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Vazelinlet3 je napisao/la:naravno da si u pravu...Raketa se ove godine probio među 5 najboljih veznjaka Primere....bolji je bio nego npr. Isco u Realu (iako španca mnogo više poštujem i gotivim kao igraca)Raul_64 je napisao/la:Vrlo moguce.
Zajeban je raketa..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Aj napokon i od tebe jedna dobra
Kawhi je napisao/la:Vazelinlet3 je napisao/la:naravno da si u pravu...Raketa se ove godine probio među 5 najboljih veznjaka Primere....bolji je bio nego npr. Isco u Realu (iako španca mnogo više poštujem i gotivim kao igraca)Raul_64 je napisao/la:Vrlo moguce.
Zajeban je raketa..
Raketa ne ide u Real
Njega trebaju veci klubovi
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Konačno neko ko zna da je Real=Real Sociedad,a Madrid=Real MadridLillard je napisao/la:Raketa ne ide u Real
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.