Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Ma kakvi to, Pjanke nije za kapitena.
Ja tipujem na Seu.
Ja tipujem na Seu.
Begović će biti kapiten
on bi trebao biti kapiten već nakon Spahe, jer mi djeluje kao najveći profesionalac u repki, uz Mireta naravno
Begović bi sigurno imao veći autoritet od Mireta, prema tome, sigurno je bolja opcija od Džeke koji će naslijediti Spahu
Cemu prica o novom kapitenu? Idol, lider, predsjednik, kralj, gromada od covjeka i LJUDINA Emir Spahic ostaje kapiten do jula 2016. Minimum. Zato ne brinite, kapiten je tu da nas cuva i vodi do novih uspjeha. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tako je !!! Pozdrav domoviniCartman je napisao/la:Cemu prica o novom kapitenu? Idol, lider, predsjednik, kralj, gromada od covjeka i LJUDINA Emir Spahic ostaje kapiten do jula 2016. Minimum. Zato ne brinite, kapiten je tu da nas cuva i vodi do novih uspjeha.
- DonCorleone
- Kontakt:
Besic bije, sine moj
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
madjari ga bas gotive, mole ga da ostane nakon SPa.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ka covjek patriota neizmjerno je zadovoljstvo gledati ovakve momke u repci. Sam se nekad sa sobom posvadjam oko toga tko mi je najdrzi igrac, tko je najveci borac , tko je sledeci kapiten.
Gledam ovaj Muhin kratki intervju i decko je beton vidi se iz pogleda i iz rijeci... Jedva cekam njega i SEA da vidim, da vidim tu saradnju .. Nista tandem Kostarkuta nista Barezi nista Djentile ..to su bili mekusci za ove momke nase .
A kapiten sledeci naravno faca svih faca , ledeni pogled ..mister seksi man
Gledam ovaj Muhin kratki intervju i decko je beton vidi se iz pogleda i iz rijeci... Jedva cekam njega i SEA da vidim, da vidim tu saradnju .. Nista tandem Kostarkuta nista Barezi nista Djentile ..to su bili mekusci za ove momke nase .
A kapiten sledeci naravno faca svih faca , ledeni pogled ..mister seksi man
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Evo ko ce Sei biti cimer

Rastrgali bi Messija

Pobili bi sve po terenu... Nešto me strahHead je napisao/la:Sta mislite staviti njih dvojicu u paru kao zadnje vezne.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Super prica nas. Vrlo je mlad a i roden u Njemackoj, ali ne primjeti se da mu je tesko pricat kao nekim drugim nasim mladima koji su rodeni van BiH.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kakva smo sila ybte sa ova 2 tenka 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kad bi Susica samo imao muda da to ovako postaviPerryFred je napisao/la:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Argentinci bi završili meč za 6 igrača jer bi svi ostali bili povrijeđeni.PerryFred je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
- plavipatriota
- Kontakt:
Bez prepisivanja molim !!!!Head je napisao/la:Sta mislite staviti njih dvojicu u paru kao zadnje vezne.
Isto vazi i za tebe. Lulic je korisniji kao krilo. A Salihovic kao Bek. Kada nema Kolasinca.PerryFred je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.