Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Što ne pređe da igra pod hrvatsku zastavu, pa da se sad smijem, a ne da nerviram džabe.Guarin14 je napisao/la:Zakonom zabraniti bavljenje profesionalnim tenisom u BiH nismo mi za to

I sebi samome.hule_barca je napisao/la:Divim se pojedincima kako imaju živaca pratiti ovakve mečeve iz sedmice u sedmicu

+1S-Y-L-A-R je napisao/la:A kad se ponove Janowicz il' Nieminen, bit' će opet ikona.
Nismo mi za praćenje sporta i "boljeg igrača" a ne on za tenisa
Mirza, samo naprijed

Ja sam sad pitao jednog prijatelja i on kaže da kod njega u mahali ima jedna žena koja salijeva stravu ali za to na sliku on nije siguran, nego kaže da može na dio odjeće. E sad mi na um pade kad bude Davis cup ovdje na Mojmilu, pa ako neko ikako bude mogao doći do znojnice ili nečega slično neka me kontaktira a ja ću to dati ovoj ženi i platit ću joj da odradi to. To je najmanje što možemo učiniti za ovoga čovjeka.kim je napisao/la:molim forumaša koji je spominjao onu nenu što saljeva stravu na slike, da mi da broj ja ću odvojiti pare da mirzi salije.
Ne zivi se od stare slave. To svako mora da razumi.S-Y-L-A-R je napisao/la:A kad se ponove Janowicz il' Nieminen, bit' će opet ikona.
Mirza, samo naprijed

Forster je napisao/la:+1S-Y-L-A-R je napisao/la:A kad se ponove Janowicz il' Nieminen, bit' će opet ikona.
Mirza, samo naprijed

Pa isto kao sto je Mirza dobio Janowicza, ovaj momak dobije Mirzu. Nije izgubio od nekog anonimusa, jbt nego od buduceg TOP 20 igrača. Ja cu uvijek biti tu kada igra neki naš teniser, a vi bandwagon navijači kada Mirza napravi rezultat, u sto sirem luku zaobidjite temu.
 Baš si uporedio, moja bi nana tog ''budućeg TOP 20 igrača'' pobijedila, frajer je igr'o tako samo da prebaci lopticu preko mreže bilo kako, a za Mirzu ne treba trošiti riječi...
 Baš si uporedio, moja bi nana tog ''budućeg TOP 20 igrača'' pobijedila, frajer je igr'o tako samo da prebaci lopticu preko mreže bilo kako, a za Mirzu ne treba trošiti riječi...    
 Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.