HITNO!!! Potrebna informacija, ako iko zna ista o djevojcici Kovacevic Elmedini iz Nemile (tacnije iz nekog sela kod Nemile) koja je prije dva dana evakuisana bez roditelja navodno u Zenicu. Roditelji su sada u Zenici i ne mogu nigdje da je pronadju. Pitali su u svim centrima, ali od djevojcice nema ni traga. Djevojcica je loseg zdravstvenog stanja. Ako iko ima bilo kakvu informaciju neka se hitno javi nekom od centara kako bi mogla stupiti u kontakt sa roditeljima. Podijelite ovaj status radi vece preglednosti!
Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Zenicani ako neko ima blizu ovih centara ako moze da pomogne !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa ja kad bi ukro ja ne bi mogo spavati od te neke savjesti , muke ...
Kakvi su to ljudi Boze sacuvaj, pa daj da se uvede šerijat da se ruke pocnu odsjecat' da ovaj narod dodje sebi..
Ti pojedinci su toliko skrenuli sa puta da ne moze nize od ovog ..
Kakvi su to ljudi Boze sacuvaj, pa daj da se uvede šerijat da se ruke pocnu odsjecat' da ovaj narod dodje sebi..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- legenda reala
- Kontakt:
Al šta kažu ovi spasioci u Šekovićima na krovu kuće ljudi, šestoro djece, ljudi plaču mole za pomoć ovi ne smiju da ih idu spašavati jer iz nekog ministarstva RS još nije stigo papir bez kojeg ne smiju ići
i onda ljudi odu na svoju odgovrnost spase ljude, a papir stigne nakon 10-12 sati
a prije toga su obavili na desetine poziva s molbama da se pošalje taj papir hitno ali ga niko nije htio poslati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovaj je sigurno u prvim safovima u džamiji
http://drmaj.ba/predsjednik-merhameta-u ... uce-ljude/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://drmaj.ba/predsjednik-merhameta-u ... uce-ljude/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Moroni.legenda reala je napisao/la:Al šta kažu ovi spasioci u Šekovićima na krovu kuće ljudi, šestoro djece, ljudi plaču mole za pomoć ovi ne smiju da ih idu spašavati jer iz nekog ministarstva RS još nije stigo papir bez kojeg ne smiju ićii onda ljudi odu na svoju odgovrnost spase ljude, a papir stigne nakon 10-12 sati
![]()
a prije toga su obavili na desetine poziva s molbama da se pošalje taj papir hitno ali ga niko nije htio poslati
Nismo svijesni koliko bi ova drzava procvijetala kad bi sad na ovim izborima popusile ove nacionalne stranke.
1946
ču drmaj.ba pa odakle izlijeću ove stranice više
više mi po imenu baca na neki xxx sajt
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 19 maj 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Evolution87
- Kontakt:
lazZahaKING je napisao/la:ovaj je sigurno u prvim safovima u džamiji
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ma kakva crna savjest, pola ih i ne zna sta to znaci... stvarnost je takva da veliki broj ljudi je puno gori od zivotinja samo sto dosta nas odbija povjerovati u to :/BadrHari je napisao/la:Pa ja kad bi ukro ja ne bi mogo spavati od te neke savjesti , muke ...
takvim ljudima je ubiti nekoga ili kindapovati bolesnu osobu isto kao tebi otici na kafu, za 2 sata se i ne sjecas toga
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- alan_kardec
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]
na 3:25 ,ljudina
ovo sam tek vidio. kakav kralj!!!
par mojih kolega iz vojske juče i prekjuče bili u Maglaju i Zavidovićima, kako se tamo krade i šta im je svašta to lokalno stanovništvo ispričalo i kako je sve tamo neorganizovano, neko treba doživotnu da zaglavi.bubreg je napisao/la:a najtuznije u ovoj citavoj prici je to sto 50% od donirane robe/para nece nikada doci do onih kojima je to stvarno namjenjeno
sad mi sestra priča, pročitala negdje na netu, navodno Ronaldo donirao 6,5 miliona dolara za BiH i Srbiju. Jel istina to?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Statusi, divlji portali i naslovi

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam kome je u interesu da siri ovolike dezinformacije?
Prvo ovo juce za Austriju, pa evo danas za Ronalda, navodno donirao 6.5 Miliona €
Prvo ovo juce za Austriju, pa evo danas za Ronalda, navodno donirao 6.5 Miliona €
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gledam vremensku prognozu za sljedeću sedmicu i najavljena kiša. Stranica: accuweather.com. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
moji krajisnici
3:39 de stani da odigram kladionicu
moji krajisnici
3:39 de stani da odigram kladionicu
i onda se pitamo sto nas ostali gledaju ko divljake..bubreg je napisao/la:ma kakva crna savjest, pola ih i ne zna sta to znaci... stvarnost je takva da veliki broj ljudi je puno gori od zivotinja samo sto dosta nas odbija povjerovati u to :/BadrHari je napisao/la:Pa ja kad bi ukro ja ne bi mogo spavati od te neke savjesti , muke ...
takvim ljudima je ubiti nekoga ili kindapovati bolesnu osobu isto kao tebi otici na kafu, za 2 sata se i ne sjecas toga
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Da, javlja kisu sa od ponedeljka... http://www.sat24.com/foreloop.aspx?type=1#" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ed Woodward for Prime Minister !
Gledam onu trojicu sad na klipu sa prethodne strane i NE MOGU DA VJERUJEM KOJA JE TO BAGRA !!!
ZALOSNI SMO MI..JEDAN DAN POMAZEMO,DRUGI DAN BI SE POTUKLI
ZALOSNI SMO MI..JEDAN DAN POMAZEMO,DRUGI DAN BI SE POTUKLI
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ta stranica je nepouzdana skroz.... moze da javi u dan, dva priblizno tacno vrijeme ali treci vec zabrlja i netacno bude, a kamoli da bude relevantno 7 dana unaprijed....Unofficialpage je napisao/la:Gledam vremensku prognozu za sljedeću sedmicu i najavljena kiša. Stranica: accuweather.com.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- legenda reala
- Kontakt:
PerryFred je napisao/la:
Udar na RS, obriši to dok Mile nije vidio
A realnost je takva, da mu trenutno nema ko pomoći osim države BIH(zajedničkim snagama oba entiteta), jer je i bratska Srbija uništena i zabrinula se svojom brigom
kaže ovaj spasioc iz Foče, da su Doboju okrenuta leđa da narod tamo niko nije obavjestio o mogućim poplavama, a imalo se vremena da se narod evakuiše, opet loša kordinacija republičkih organa koje baš briga za narod
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
3 rijeke jaranelegenda reala je napisao/la: i da je Doboj najgore prošo od svih gradova
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: haklamas, VolimBiH96 i 7 gostiju.