FK Modriča
Re: FK Modriča
Tako je brate Šlager ;)naguli nam babilon
Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 15 feb 2010, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da Celik ispadne?!Nije to Velez i Borac,svako malo druga liga
[/quote]
hahha...koji si ti kompleksas..borac ima istoriju kakvu svinjski moze samo sanjati

hahha...koji si ti kompleksas..borac ima istoriju kakvu svinjski moze samo sanjati

TREĆI PUT ČASTIMO
- bistrikboy
- Kontakt:
Schlager ne znam dal' imas vremena ali ako nađes koji minut postavi nam tabelu kakva bi bila u slucaju istupanja bivseg sampiona
iz lige...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Evo ti na brzaka ko bi imao koliko bodova,a kome se da nek poslaze ekipe po redoslijedu....
Široki Brijeg 29
Borac 31
Sarajevo 28
Velež 26
Željezničar 25
Zrinjski 22
Leotar 22
Rudar P. 17
Olimpik 18
Travnik 15
Zvijezda 17
Slavija 13
Čelik 12
Sloboda 14
Laktaši 7
Široki Brijeg 29
Borac 31
Sarajevo 28
Velež 26
Željezničar 25
Zrinjski 22
Leotar 22
Rudar P. 17
Olimpik 18
Travnik 15
Zvijezda 17
Slavija 13
Čelik 12
Sloboda 14
Laktaši 7
hahha...koji si ti kompleksas..borac ima istoriju kakvu svinjski moze samo sanjatiborac_sampion je napisao/la:Da Celik ispadne?!Nije to Velez i Borac,svako malo druga liga

Kakvu bolan povjest,nastupao par puta u prvim kolima evrope tj kupa kupova,nikada nije osvojio nikakvo prvenstvo,citaj nikakvo,NIKADA,mozda republike Sumske,kup bivse yugoslavije jednom?!jel?!
Klupcic Zrinjski uz tek par godina premier lige vec ima vece uspjehe!
A ja vi kontate osvajanje 1.Lige RS-a
Eto onda cestitke na tome.
PS:Zrinjski je imao prosjek 6000 po utakmici kad je bio prvak,u nekim utakmicama i iznad 10 000 sto je u vas tek postao obicaj ove godine!
HSK Zrinjski Mostar
Zrinjski-Partizan 1-6
Partizan-Zrinjski 5-0
Zrinjski-Dudelange 0-4
Slovan-Zrinjski 4-0,ljetos
Borac-Zrinjski 3-0,jesenas...
Ima jos,ali ne da mi se vise zamarati slavnom historijom ovog megakluba....a to za prosjek od 6000 mozes pricati nekome ko nije odavde,mozda ti i povjeruje,ja se mogu samo nasmijati....
Partizan-Zrinjski 5-0
Zrinjski-Dudelange 0-4
Slovan-Zrinjski 4-0,ljetos
Borac-Zrinjski 3-0,jesenas...
Ima jos,ali ne da mi se vise zamarati slavnom historijom ovog megakluba....a to za prosjek od 6000 mozes pricati nekome ko nije odavde,mozda ti i povjeruje,ja se mogu samo nasmijati....
e moj slageru nemoras se raspravljati ni skim svi mi veoma dobro znamo ko je borac i ko je zrinjski , bez ikakvih vasih prepucavanja
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To tvoje Šlageru gledanje povjesti kluba po nekim slabim rezultatima ne pije ti vode,ti niti si bio u mostaru ni na jednoj utakmici kad je Zrinjski prvi put bio prvak niti si ijednu gledao utakmicu na tv-u stoga tisu misu,Borac je osrednji klub koji je u bivsoj drzavi vise vremena provodio u drugoj ligi nego u prvoj stoga poklopi se,
navodis rezultate Zrinjskog evo procita i taj zadnji,molim te napisi i te poraze od zrinjskog u sred banja luke,napisi i svoje rezultate u 2. ligi RS!
Malo ove godine poboljsali igru i odmah neki ko klub s tradicijom!

navodis rezultate Zrinjskog evo procita i taj zadnji,molim te napisi i te poraze od zrinjskog u sred banja luke,napisi i svoje rezultate u 2. ligi RS!
Malo ove godine poboljsali igru i odmah neki ko klub s tradicijom!

HSK Zrinjski Mostar
Osim toga koliko ste velik klub sama cinjenica da za vas znaju u evropi kao i za jednu Cibaliju,tri puta izisli npr trazis lose rezultate:
evo ti jedan:
Metalist Borac 4:0 88/89 godine-
Siroki Borac 4:1(lani)
Posusje Borac 4:1
Siroki Borac 4:1
Osim toga od kada su svima isti uvjeti u BiH na vjecnoj listi tvoj klubcic je meni se cini 12 sa 222 boda dok je klub Zrinjski na 3 mjestu sa 366 bodova.
cinjenice same za sebe govore!
pozz ne da mi se vise raspravljat!
evo ti jedan:
Metalist Borac 4:0 88/89 godine-

Siroki Borac 4:1(lani)
Posusje Borac 4:1
Siroki Borac 4:1
Osim toga od kada su svima isti uvjeti u BiH na vjecnoj listi tvoj klubcic je meni se cini 12 sa 222 boda dok je klub Zrinjski na 3 mjestu sa 366 bodova.
cinjenice same za sebe govore!
pozz ne da mi se vise raspravljat!

HSK Zrinjski Mostar
- Bily Piton
- Kontakt:
Babilon je napisao/la:To tvoje Šlageru gledanje povjesti kluba po nekim slabim rezultatima ne pije ti vode,ti niti si bio u mostaru ni na jednoj utakmici kad je Zrinjski prvi put bio prvak niti si ijednu gledao utakmicu na tv-u stoga tisu misu,Borac je osrednji klub koji je u bivsoj drzavi vise vremena provodio u drugoj ligi nego u prvoj stoga poklopi se,
Malo ove godine poboljsali igru i odmah neki ko klub s tradicijom!![]()
![]()
![]()
A ne ne Zrinjski je klub s tradicijom

Poslije Reala i Milana ide Zrinjski...aj molim te poklopi se,osvojili dve titule ove šugave lige,koja po kvalitetu nije u rangu ni republičke lige u SFRJ i tu držiš pridike timu kao što je Borac..onaj njegov kup ptoriv CZV vrijedi više neg svi vaši trofeji..a i bio je prvoligaš SFRJ..ja sam za Zrinjski čuo prije 6-7 god...Ovo ne pišem što volim Borac,već zato što ne mogu da čitam gluposti
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Zavrsite raspravu o tradiciji uz napomenu da se fudbal nije poceo igrat '96.godine!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kao ni 45-e!bistrikboy je napisao/la:Zavrsite raspravu o tradiciji uz napomenu da se fudbal nije poceo igrat '96.godine!
HSK Zrinjski Mostar
Cinjenica je i da Zrinjskom nije bilo dozvoljeno da postoji za vrijeme bivse drzave inace kakva bi danas bila istorija Zrinjskog ali i Veleza mozemo samo nagadjat.Istorija je lijepa "stvar" ali se od nje ne zivi..U svijetu se cijene rezultati a Zrinjski kao i Siroki (pogotovo oni) imaju rezultate u zadnjih deset godina...Bez ikakve namjere da branim ikoga samo sam iznio licno misljenje jer vidim da vecina napad te klubove iz svima razlicitih razloga i uvijek se vracajuci na "istoriju"...Jedinstvo iz Brckog je bilo standardni drugoligas u Jugi i kad sad vidim ko sve igra u PL sta bi trebao da kazem Hmmm..NIsta ....Zivot ide dalje...
- Bily Piton
- Kontakt:
Babilon je napisao/la:kao ni 45-e!bistrikboy je napisao/la:Zavrsite raspravu o tradiciji uz napomenu da se fudbal nije poceo igrat '96.godine!
hahahhahah stvarno si smiješan...nije ti ovo engleska jbt....

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ma jasta pasa moj, dok se nisu osnovali policijski i vojni klubovi nije fudbal ni postojao...
010 ISN'T JUST A CODE
porediti borac i zrinjski je smijesno
- Bily Piton
- Kontakt:
RK Gradacac je napisao/la:Ma jasta pasa moj, dok se nisu osnovali policijski i vojni klubovi nije fudbal ni postojao...
U ime naroda.... pendrek,puška i lopta

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
damirko je napisao/la:porediti borac i zrinjski je smijesno
Potpisujem

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- RK Gradacac
- Kontakt:
Crvena Zvezda, Partizan, Sarajevo, Dinamo... sta bi mi bez partijeBily Piton je napisao/la:RK Gradacac je napisao/la:Ma jasta pasa moj, dok se nisu osnovali policijski i vojni klubovi nije fudbal ni postojao...
U ime naroda.... pendrek,puška i lopta

Neko spomenu kako je torcidasa bilo 4000 u Rimu... mozda bi mi trebali jos jednu komunisticku fuziju organizovat pa da i mi imamo samo dva jaca kluba pa nece ni nama bit problem jedno takvo gostovanje. Evo predlazem da se ujedine Zeljo, Sarajevo i Velez u jedan klub, a Zrinjski i Siroki u drugi, a Borac, Slavija i Leotar u treci... taman tri kluba mada je i to puno za nasu malu drzavu...
Mozda da osnujemo novi, nikad nije kasno, u Brckom... nek se zove FK/NK Distrikt i nek ima najveci budzet u drzavi, nek bude klub od drzavnog interesa!
Mozda ce neko za 50 godina reci da se fudbal nije ni igrao prije 2010. i da prije toga nije bio cak ni amaterski.
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 15 feb 2010, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.