Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Kad god nas nesto zadesi, zadesi nas nespremne dibidus, pa yebemu majku, nakon pozara pripremis svu opremu da u buduce to sprijecis, za poplave isto tako, ali ne, kod nas je bitno izaci slikati se na tim mjestima i poslije se ponasati kao da si svima pomogao tim cinom.
U Srbiji postoji samo jedan broj za telefonske donacije dok kod nas ih imas na bacanje, i pitanje je koji je najispravniji od njih.
Sada treba pomoci i one koji su prihvatili neke porodice, obzirom da siromastvo vlada uveliko.
U Srbiji postoji samo jedan broj za telefonske donacije dok kod nas ih imas na bacanje, i pitanje je koji je najispravniji od njih.
Sada treba pomoci i one koji su prihvatili neke porodice, obzirom da siromastvo vlada uveliko.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ekro

Ekro
Pogresan je grad naveden, dok je Bijeljina plutala pod vodom, on je ljubio dupe Srbiji, kao da je Srbija mogla pomoci u datom trenutku s obzirom na totalni picvajz i tamo. Ovaj potez bi ja iskreno razumio da je kod njih sve bilo dure, zasto se ne obratiti i komsijama za pomoc, ha ja.IronMany je napisao/la:Jesi siguran za ovo sto pises???DonCorleone je napisao/la:Dodik se u krizi najvecoj pokazao kao klovn najveci, dok je on po Srbiji sirio nacionalisticke puke, Bosanski rafteri su mu djecu spasavali po Doboju. Tako to uvijek biva, u velikim krizama je on najmanji, nadam se samo da ce odredjenim uci barem cm u glavu.
Ne branim lika ni sekunde jedne, medjutim bio je lik u Doboju u vrijeme kada su ljudima pomagali.![]()
Evo Ti pa pogledaj:
[youtube][/youtube]
Bio je i u Samcu i ostalim gradovima i obisao je dosta "svojih gradova" pa cak i Bijeljinu gdje ga ovi yebu politicki.
Frajer je mozda smrad ovako ali se bori za svoju teritoriju, za razliku od nasih politickih miseva koji se zivi nisu ni culi ni vidjeli nigdje dok nije prosla kisa. Stavise ne mozes ih ni sada vidjeti na terenu. Tu i tamo poneki je krenuo u sakupljanje glasova na narednim izborima, a kada je bilo gusto, nije bilo nigdje ni jednog.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
To u vezi kradje cini mi se najbolje je rijesio opcinski nacelnik Zepca, Mato Zovko. Covjek je naredio da svaki predsjednik MZ nacini spisak kome je potrebna hrana i da predsjednik MZ osobno odgovara njemu za raspodjelu te hrane, a nacelnik je uzeo opcinski Crveni Kriz i druge organizacije koje sakupljaju pomoc pod svoju komandu. Sve se zapisuje u papire i za svaku donaciju se zna. Iako moram reci da je organizacija volontera i ovdje uzasna, ali eto barem pohvalno da ce se sprijeciti te vece kradje donacija 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Consigliere
- Kontakt:
Sve se ovo na kraju narodu vraca... 20 godina bira ljude koji politiku zasnivaju na mrznji ili strahu od onog preko. Sad kad su ljudi napokon vidjeli da sa druge strane ne zive vukovi, vec ljudi, a ovi bogalji u foteljama pali na jos jednom ispitu, mozda ipak ima nade, pa da zasviraju neki novi tonovi za koji mjesec.... Mozda...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dzaba se glupirate pokusavajuci da pljunete na covjeka koji je kamerama zabiljezen kako pomaze i kako je na kriznim mjestima za razliku od nasih pacova.guber_90 je napisao/la:Pogresan je grad naveden, dok je Bijeljina plutala pod vodom, on je ljubio dupe Srbiji, kao da je Srbija mogla pomoci u datom trenutku s obzirom na totalni picvajz i tamo. Ovaj potez bi ja iskreno razumio da je kod njih sve bilo dure, zasto se ne obratiti i komsijama za pomoc, ha ja.IronMany je napisao/la:Jesi siguran za ovo sto pises???DonCorleone je napisao/la:Dodik se u krizi najvecoj pokazao kao klovn najveci, dok je on po Srbiji sirio nacionalisticke puke, Bosanski rafteri su mu djecu spasavali po Doboju. Tako to uvijek biva, u velikim krizama je on najmanji, nadam se samo da ce odredjenim uci barem cm u glavu.
Ne branim lika ni sekunde jedne, medjutim bio je lik u Doboju u vrijeme kada su ljudima pomagali.![]()
Evo Ti pa pogledaj:
[youtube][/youtube]
Bio je i u Samcu i ostalim gradovima i obisao je dosta "svojih gradova" pa cak i Bijeljinu gdje ga ovi yebu politicki.
Frajer je mozda smrad ovako ali se bori za svoju teritoriju, za razliku od nasih politickih miseva koji se zivi nisu ni culi ni vidjeli nigdje dok nije prosla kisa. Stavise ne mozes ih ni sada vidjeti na terenu. Tu i tamo poneki je krenuo u sakupljanje glasova na narednim izborima, a kada je bilo gusto, nije bilo nigdje ni jednog.
Nemojte dzaba.
Jest on smrad i sve, ali je i covjek u nekim trenutcima.
I jos nesto, vjerovatno nemate pojma o tome, ali on je dobio prve svoje izbore jednom recenicom:
Kada pobijedim na izborima, uzet cemo liste i pogledati gdje je se glasalo za nas, a gdje protiv! Tamo gdje se bude glasalo za nas, rijesavat ce se i stogodisnji problemi, a tamo gdje ne bude, neka im je Bog na pomoci.
Ima i video zapis te izjave, mrsko mi guglat sada.
Covjek se ocito drzi i dan danas iste fraze i izjave. Ljudi u Bijeljini ga ne mogu ocima smislit i odatle dolazi politika koja naginje ovim drugim koji podrzavaju nekog drugog, a njega bi najradje syebali. On se shodno tome i ponasa prema takvima.
Mislim da to i nije tako lose i nije losa osobina nekoga da ne yebe ni 2% one koji njeg yebu i ne slazu se sa njegovim stavovima.
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 20 maj 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ovi iz Serica su brasno prodavali po 1200 u ratu a sad mole da im se da,,sve je ovo do ljudi,ljudi su stoka jedna velika..prvo ljude srediti pa tek onda ostalo...vidjet cemo hocemol sta nauciti iz ovog,mada teskoooooooooooooo
BHF Bosanska Krajina!
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi ti normalan??
On je predsjednik republike i mora da brine o svim njenim stanovnicima, čuj to je uredu da ne jbe ni on njih jer nisu glasali za njega

On je predsjednik republike i mora da brine o svim njenim stanovnicima, čuj to je uredu da ne jbe ni on njih jer nisu glasali za njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemoj mene pitati jesam li normalan nego to pitanje ostavi za tatu svog.legenda reala je napisao/la:Jesi ti normalan??
On je predsjednik republike i mora da brine o svim njenim stanovnicima, čuj to je uredu da ne jbe ni on njih jer nisu glasali za njega![]()
Ja sam naveo Dodikovu izjavu, nije moja, yebe mi se. Njegova retorika i nacin rada, ne moj. Zaboli me kurko
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
@IronMany
Stvarno ti je glupa logika
Covjek je na celu CITAVOG entiteta i njegova je odgovornost da CIJELI entiet bude zbrinut kada je to potrebno.
Nije isto negdje sagraditi par zgrada a negdje ne, i pustiti neciji zivot da visi o koncu jer eto ne vole te.
Kakvo krkansko razmisljanje Boze sacuvaj.
Stvarno ti je glupa logika
Covjek je na celu CITAVOG entiteta i njegova je odgovornost da CIJELI entiet bude zbrinut kada je to potrebno.
Nije isto negdje sagraditi par zgrada a negdje ne, i pustiti neciji zivot da visi o koncu jer eto ne vole te.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 20 maj 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- bavariapivo
- Kontakt:
Dan vas yeboAmar Dzeko je napisao/la:@IronMany
Stvarno ti je glupa logika![]()
Pa nisam ja to izjavio
Dodik aloooooo
Ajd slovo po slovo, D O D I K....
Ja sam samo rekao da nije lose da ne yebes nekog ni 2% ako on tebe ne yebe ni jedne bobe.
Sanjam državu bez kantona i entitetaaa... Sanjam državu gdje smo svi jedno... Sanjam državu sličnoj Kotromanićevoj. Sanjam Bosnu i Hercegovinuu svega mi moooga,
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- bavariapivo
- Kontakt:
Stanica E75CC iz Goražda javlja da na relaciji; Žepče-Maglaj-Doboj-Orašje, nepoznata lica obučena u uniforme Crvenog križa zaustavljaju vozila i otimaju vozila s hranom...Informacija provjerena 100 % PROSLjEĐUJTE DALJE!!
Sutra u 8h iz Osijeka za Orašje kreće 11 medicinara (studenata medicinskog fakulteta iz Osijeka) i nekoliko medicinski sestara sa lijekovima i svojim medicinskim znanjem.)))
- legenda reala
- Kontakt:
kakva stanica E75CC 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- bavariapivo
- Kontakt:
U orasju kaoticno, voda prijeti sa svih strana...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-selima ... /140519084" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-selima ... /140519084" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

- OnlyUnited
- Kontakt:
Novak Djokovic @DjokerNole 11m
Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano I ugrozeno u Bosni! Preko 950.000!!! Izdrzite Braco.. Pomoc ce stizati iz sveta...
Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano I ugrozeno u Bosni! Preko 950.000!!! Izdrzite Braco.. Pomoc ce stizati iz sveta...
- Ed Woodward for Prime Minister !
scabies, svrab ovo je nista sta nas moze zadesit. **** je sto se lako prenosi ali se isto tako i lako lijeciPerryFred je napisao/la:
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
veliki čovjek, i onda neko kaže, kako ti možeš navijati za njegOnlyUnited je napisao/la:Novak Djokovic @DjokerNole 11m
#Ynwa
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 5 gostiju.