Veliki čovjek od koga je sve krenulo. Hvala mu!OnlyUnited je napisao/la:Novak Djokovic @DjokerNole 11m
Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano I ugrozeno u Bosni! Preko 950.000!!! Izdrzite Braco.. Pomoc ce stizati iz sveta...
Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odg: Poplave i Nepogode sirom BiH
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
evo od gss široki

te **** ulica
evo i malo slikaKako smo svi upoznati sjeverni dio Bosne i Hercegovine su zadesile poplave “epskih razmjera”. Već u četvrtak se ekipa GSS stanice Široki Brijeg stavila na raspolaganjes dijelom ljudi kao i sa čamcima. Očekivalo se da se ipak neće ići na teren pa je dogovoreno prikupljanje pomoći za nastradale, koje se trebalo provoditi u subotu i nedjelju. Ipak u noći sa subote na nedjelju dio ljudi je s tri čamca krenuo zajedno s ekipama HGSS Mostar i Čitluk te GSS Jablanica kao i članovima Extrem ronilačkog kluba iz Mostara ka Šamcu. Ukupno 6 čamaca s posadama je cijelo jutro i dan provelo u poplavljenom gradu te odradila “bezbroj” akcija pronalaska ljudi, prevoženja ljudi te prevoženja hrane, lijekova te higijesnkih potrepština ljudima koji su ostajali u svojim domovima. Ostatak ljudi je u Širokom Brijegu ostao na prikupljanju pomoći. Jedan kombi je napunjen i otišao s ekipom a još dva će biti predana Crvenom križu. Ekipa je i dalje u stanju pripravnosti te nisu isključene niti nove akcije ako se ukaže potreba. Dio elementarne nepogode možete pogledati u našem foto albumu. Sutra ćemo postaviti i jedan video.

te **** ulica
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Za donacije iz inostranstva:
Crveni Kriz FBiH:
RAIFFEISEN BANK d.d. BiH, SWIFT CODE: RZBABASS,
IBAN: BA391610000000850119,
naziv klijenta: CRVENI KRIZ FEDERACIJE BIH SARAJEVO,
adresa klijenta: NEDIMA FILIPOVICA 9, 71000 SARAJEVO
Crveni krst Republike Srpske:
• Sa naznakom „ZA POMOĆ STANOVNIŠTVU POPLAVLJENIH PODRUČJA"
• Za uplate iz inostranstva: NLB RAZVOJNA BANKA A.D., SWIFT CODE: RAZBBA22, IBAN:
BA395620128039461369, naziv klijenta: CRVENI KRST REPUBLIKE SRPSKE, adresa klijenta:
SRPSKIH RATNIKA 1, 71 420 PALE
• Devizni račun: 508-4101833294
http://www.****/vijesti/bih/ ... -poplavama" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveni Kriz FBiH:
RAIFFEISEN BANK d.d. BiH, SWIFT CODE: RZBABASS,
IBAN: BA391610000000850119,
naziv klijenta: CRVENI KRIZ FEDERACIJE BIH SARAJEVO,
adresa klijenta: NEDIMA FILIPOVICA 9, 71000 SARAJEVO
Crveni krst Republike Srpske:
• Sa naznakom „ZA POMOĆ STANOVNIŠTVU POPLAVLJENIH PODRUČJA"
• Za uplate iz inostranstva: NLB RAZVOJNA BANKA A.D., SWIFT CODE: RAZBBA22, IBAN:
BA395620128039461369, naziv klijenta: CRVENI KRST REPUBLIKE SRPSKE, adresa klijenta:
SRPSKIH RATNIKA 1, 71 420 PALE
• Devizni račun: 508-4101833294
http://www.****/vijesti/bih/ ... -poplavama" onclick="window.open(this.href);return false;
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
grozno, da su ih bar pustili i odvezali
- bavariapivo
- Kontakt:
nasao na fejsu pa reko da pitam da li ima istine, ili je samo jedna od mnogih dezinformacijalegenda reala je napisao/la:kakva stanica E75CC
- Goalgetter
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Haj što nam ne pomažu naši političari, nama su i naše javne ličnosti okrenule leđa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Djokovic hebeni kralj. Joj ove bolescure sada kada krenu
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Izetbegovic danas u poliranim cipelama hoda po klizistimalegenda reala je napisao/la:Haj što nam ne pomažu naši političari, nama su i naše javne ličnosti okrenule leđa
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:Haj što nam ne pomažu naši političari, nama su i naše javne ličnosti okrenule leđa
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- DonCorleone
- Kontakt:
Danas nesto razmisljam, ove kuce koje su ostale citave ali koje su poplavljene su sve izgradjene ciglom, a sada kada su pune vode i kada se temperatura poveca, one ce pohvatati toliku vlagu da ce biti nemoguce zivjeti u njima. A Bog te pita koliko kuca je poplavljeno
. Dakle u tom slucaju nema razlike izmedju porusene kuce kroz kliziste i kuce pune vlage
.
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Sto ne mora da znaci,ako se na vrijeme sklone lesevi i iscrpi stajaca voda onda nece doci do velike zaraze.DonCorleone je napisao/la:Djokovic hebeni kralj. Joj ove bolescure sada kada krenu.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- alan_kardec
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Izetbegovic danas u poliranim cipelama hoda po klizistimalegenda reala je napisao/la:Haj što nam ne pomažu naši političari, nama su i naše javne ličnosti okrenule leđa.
Pa možda nema repa da kupi gumene čizme.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DonCorleone
- Kontakt:
Hocel' se ovi Turci aktivirat vec jednom il mora jos poplavit 950.000 da Erdogan nazove Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Na liniji su on i Bakan svaki dan, poslo je silne pare, al se drži u tajnosti da narod ne bi tražioDonCorleone je napisao/la:Hocel' se ovi Turci aktivirat vec jednom il mora jos poplavit 950.000 da Erdogan nazove Sarajevo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Aktivirali su se.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/142 ... c_bih.html
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/142 ... c_bih.html
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Novak Djokovic @DjokerNole 54m
Ziveli svi narodi bivse Jugoslavije. Neka je Bog uz vas..

Ziveli svi narodi bivse Jugoslavije. Neka je Bog uz vas..

- DonCorleone
- Kontakt:
Ovako to Rusi rade!
Poplave @poplave2014 51 Min.
U Niš sleteo još jedan ruski avion! Dostavljeno 28 tona hrane,velika količina šećera, vreće za spavanje, šatori i još jedan strujni agregat.
Poplave @poplave2014 51 Min.
U Niš sleteo još jedan ruski avion! Dostavljeno 28 tona hrane,velika količina šećera, vreće za spavanje, šatori i još jedan strujni agregat.
- DonCorleone
- Kontakt:
Tako i treba, kasne dva dana al hajd.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.