NLB liga sezona 2009/10

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Willy
Kontakt:

Re: NLB liga sezona 2009/10

Post Postao/la Willy » 13 feb 2010, 23:13

Zna li neko hoće li Marić igrati sutra protiv Zvezde?

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 14 feb 2010, 22:23

Parni valjak melje da ispuni naše želje..Zvezda još jednom popušila..pa ovo više i nije derbi..još malo će biti kao u vaterpolu...Dule je stvarno genije tempira formu fantastično...što sezona odmiče Partizan igra sve bolje,sad se i Marić vratio...uuuuu MNOGO SMO JAKI!!! 8-)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 feb 2010, 22:27

Pobjede na gostovanjima kod
Partizana
Hemofarma
Zadra
Budućnosti

Uvjerljivo prvo mjesto u regularnom dijelu natjecanja, red bi bio da osvojimo ovo natjecanje i skinemo dominaciju Partizana
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 feb 2010, 22:52

Ted Mosby je napisao/la:Pobjede na gostovanjima kod
Partizana
Hemofarma
Zadra
Budućnosti

Uvjerljivo prvo mjesto u regularnom dijelu natjecanja, red bi bio da osvojimo ovo natjecanje i skinemo dominaciju Partizana
naravno opet: "Realnost je briga na koju se mi ne obaziremo" - Dule Vujosevic........opet ce biti do F4 i onda valjak tu ce da ugazi sve redom......jest cibona prva, ali sad kad se Zver vratio, Janko dosao sebi, Kecman diriguje, Slavko objasnjava, Rasic u kljucnim trenucima pogadja, Roberts all - round igrac, sve radi kad treba...skace, asistira, kuca, pogadja izvana.....jedino ako u zadru bude F4 zadar ce da ima neku sansu, sve ostalo zna se ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 15 feb 2010, 22:58

Real-2
Milan-1
Detroit-1
chikako-1
everton-1
Solidno ;)
mB!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 feb 2010, 22:59

Mukiol je napisao/la:Real-2
Milan-1
Detroit-1
chikako-1
everton-1
Solidno ;)
cini mi se majstore da si fulio temu :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 15 feb 2010, 23:07

Partizana
Hemofarma
Zadra
Budućnosti

Uvjerljivo??? Pa jarane Partizan ima samo pobjedu manje..a do kraja ima još 5 kola...nemoj reći da će te sigurno biti prvi...Opet će Dule da uzme trofej.. :lol:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 feb 2010, 23:31

Bily Piton je napisao/la:
Partizana
Hemofarma
Zadra
Budućnosti

Uvjerljivo??? Pa jarane Partizan ima samo pobjedu manje..a do kraja ima još 5 kola...nemoj reći da će te sigurno biti prvi...Opet će Dule da uzme trofej.. :lol:
ma sta ima veze i da budu prvi....to nista ne mijenja, sasvim je svejedno, da se igra play off kuci i na strani onda bi bilo a ovako, nista ne mijenja.....

Ostalo je samo ime.....

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 15 feb 2010, 23:35

Znam da sam subjektivan,ali Partizan je stvarno najbolji na ovim prostorima poslije raspada SFRJ..a da ne govorim o dominacii zadnje 3-4 godine 8-) ...
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 feb 2010, 23:37

Pa iako budu imali isto poraza Cibona će biti prva
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 15 feb 2010, 23:47

Ted Mosby je napisao/la:Pa iako budu imali isto poraza Cibona će biti prva

Upoznat sam sa tim...Cibona ima veće šanse za prvo mjesto u regularnom djelu,to stoi..ali do kraja ima još 5 tekmi.... 8-)

Partizan:Zagreb(D) Olimpija(G) Radnički(D) Cedevita (G) Široki(D)
Cibona:Crvena Zvezda(D) Zagreb(G) Olimpija(D) Radnički(G) Cedevita(D)

Imate kudikamo bolji raspored..bukvalno putujete samo Radničkom
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 feb 2010, 13:53

vrijeme je da Final4 bude u zagrebu, vjerovatno ce da cekaju pred kraj jer ako zadar bude u 4, sto je tesko moguce onda bi trebalo biti u visnjiku....eh bas fino bi to bilo u zagrebu, jos jedna titula za valjak.......

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 feb 2010, 15:36

neno#4 je napisao/la:vrijeme je da Final4 bude u zagrebu, vjerovatno ce da cekaju pred kraj jer ako zadar bude u 4, sto je tesko moguce onda bi trebalo biti u visnjiku....eh bas fino bi to bilo u zagrebu, jos jedna titula za valjak.......
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Nisam se više smijao u životu
Ted Mosby je napisao/la:Pa iako budu imali isto poraza Cibona će biti prva

Upoznat sam sa tim...Cibona ima veće šanse za prvo mjesto u regularnom djelu,to stoi..ali do kraja ima još 5 tekmi.... 8-)

Partizan:Zagreb(D) Olimpija(G) Radnički(D) Cedevita (G) Široki(D)
Cibona:Crvena Zvezda(D) Zagreb(G) Olimpija(D) Radnički(G) Cedevita(D)

oboji će do kraja izgubit po 1 utakmicu
Imate kudikamo bolji raspored..bukvalno putujete samo Radničkom
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 feb 2010, 16:30

@ted Mosby, hahahahahahahahahaha...........a de mi reci ko to zadnjih godina vlada regionom...odnosno ovako precizno ko to zadnje tri godine vedri i oblaci ligom....ko to nabija koga god hoce i kad hoce.....ko to zadnje dvije godine igra cetvrtfinale....ko dobija velikane europske kosarke......ko jedva prolazi i to protiv fuckin asvela koji je divljacka ekipa......pa cibosi vode od pocetka i sta ce da im to znaci.....jel mislis da je to neka psiholoska prednost, ili to ako bude final 4 u zagrebu....ako ne znas partizan je digao robiju u prepunoj OAKA areni....jedina ekipa koja je skinula barsu...a ima jedna kvaka, sve bez najkorisnijeg igraca Eurolige.....cibosi su dobili partizana oba puta ove sezone, naravno to stoji....ali pogledaj sada cibonu kako igraju bez rozica, a kako je partizan igrao bez marica....a ne zaboravi da je marko tomas njihova alfa i omega.....reci mi jos jednog super kvalitetnog igraca pored tomasa, gordon donekle, ali je previse divljak za pleya, a to nece proci pored centara partizana.....samo nemoj molim te da mi spominjes andrica koji je dobar u glavi isto kao semih erden ili jednog panja bagija koji i dan danas ne zna da uradi lijevi dvokorak ili pogodi sa tri metra od kosa.....da to nije vedran vukusic ili mozda super talentirani i razuzdani tomislav zubcic - alias zubo (po kuloarima kruzi prica da je vidjen po diskotekama u zagrebu).....ili mozda bogdanovic ili udrih.....nazalost koliko god tebi to bilo tesko, cibona pada u formi a partizan se danom sve vise i vise dize.....imas jednog rutinera kecmana, prosle godine prvak eurolige, ove godine kad god je potrebno preuzima stvar u svoje ruke.....jednog jana, za kojeg skaut cavsa kaze da je vec sada strasan....samo pogledaj ucinak u derbiju sad ili protiv barse...ko ce njega od 210 da cuva, bojan, udrih....a covjek igra krilo.....imas jednog robertsa koji ce da pojede vukusica....koji je tek sada usao u formu...jednog marica koji ce da udje u formu sigurno za final 4......pa jednog vranesa kojeg je dule napravio MVP - om kola :o :o :o :o .....da ne spominjem galeba - MC Caleb ili rasica koje je "raznio" efesa, ritasa, olimpijakosa......sasvim je svejedno da li ce cibona da bude prva, pa covjece da li ti mozes da shvatis da oni rotiraju osam, slovima i brojem - 8 igraca....da li znas sta to znaci......znaci ovako, gordon, udrih, bojan, marko, vedran, radosevic, andric, bagaric....samo povremeno ulaze troha, zubcic...mali toni brnas nista, goran je nula sto se tice igre, nikada vise ne moze se baviti ozbiljnom kosarkom.....a partizan rotira, Mc Caleb, pera, rasic, kecman, vesely, milosevic, djekic, roberts, vranes, maric plus mali mitrovic i sada stevan milosevic, sto znaci jedno 11 igraca ravnopravnih u rosteru......

Ostalo je samo ime.....

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 17 feb 2010, 19:00

neno#4 je napisao/la:@ted Mosby, hahahahahahahahahaha...........a de mi reci ko to zadnjih godina vlada regionom...odnosno ovako precizno ko to zadnje tri godine vedri i oblaci ligom....ko to nabija koga god hoce i kad hoce.....ko to zadnje dvije godine igra cetvrtfinale....ko dobija velikane europske kosarke......ko jedva prolazi i to protiv fuckin asvela koji je divljacka ekipa......pa cibosi vode od pocetka i sta ce da im to znaci.....jel mislis da je to neka psiholoska prednost, ili to ako bude final 4 u zagrebu....ako ne znas partizan je digao robiju u prepunoj OAKA areni....jedina ekipa koja je skinula barsu...a ima jedna kvaka, sve bez najkorisnijeg igraca Eurolige.....cibosi su dobili partizana oba puta ove sezone, naravno to stoji....ali pogledaj sada cibonu kako igraju bez rozica, a kako je partizan igrao bez marica....a ne zaboravi da je marko tomas njihova alfa i omega.....reci mi jos jednog super kvalitetnog igraca pored tomasa, gordon donekle, ali je previse divljak za pleya, a to nece proci pored centara partizana.....samo nemoj molim te da mi spominjes andrica koji je dobar u glavi isto kao semih erden ili jednog panja bagija koji i dan danas ne zna da uradi lijevi dvokorak ili pogodi sa tri metra od kosa.....da to nije vedran vukusic ili mozda super talentirani i razuzdani tomislav zubcic - alias zubo (po kuloarima kruzi prica da je vidjen po diskotekama u zagrebu).....ili mozda bogdanovic ili udrih.....nazalost koliko god tebi to bilo tesko, cibona pada u formi a partizan se danom sve vise i vise dize.....imas jednog rutinera kecmana, prosle godine prvak eurolige, ove godine kad god je potrebno preuzima stvar u svoje ruke.....jednog jana, za kojeg skaut cavsa kaze da je vec sada strasan....samo pogledaj ucinak u derbiju sad ili protiv barse...ko ce njega od 210 da cuva, bojan, udrih....a covjek igra krilo.....imas jednog robertsa koji ce da pojede vukusica....koji je tek sada usao u formu...jednog marica koji ce da udje u formu sigurno za final 4......pa jednog vranesa kojeg je dule napravio MVP - om kola :o :o :o :o .....da ne spominjem galeba - MC Caleb ili rasica koje je "raznio" efesa, ritasa, olimpijakosa......sasvim je svejedno da li ce cibona da bude prva, pa covjece da li ti mozes da shvatis da oni rotiraju osam, slovima i brojem - 8 igraca....da li znas sta to znaci......znaci ovako, gordon, udrih, bojan, marko, vedran, radosevic, andric, bagaric....samo povremeno ulaze troha, zubcic...mali toni brnas nista, goran je nula sto se tice igre, nikada vise ne moze se baviti ozbiljnom kosarkom.....a partizan rotira, Mc Caleb, pera, rasic, kecman, vesely, milosevic, djekic, roberts, vranes, maric plus mali mitrovic i sada stevan milosevic, sto znaci jedno 11 igraca ravnopravnih u rosteru......

drugar džabe ti njemu pišeš... :D 8-)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 17 feb 2010, 19:06

ma sta vam je, zna se ko je najbolji u nlb ligi to su nasi predstavnici Bosna i Široki ;)
:lol: :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 feb 2010, 19:09

neno#4 je napisao/la:@ted Mosby, hahahahahahahahahaha...........a de mi reci ko to zadnjih godina vlada regionom...odnosno ovako precizno ko to zadnje tri godine vedri i oblaci ligom....ko to nabija koga god hoce i kad hoce.....ko to zadnje dvije godine igra cetvrtfinale....ko dobija velikane europske kosarke......ko jedva prolazi i to protiv fuckin asvela koji je divljacka ekipa......pa cibosi vode od pocetka i sta ce da im to znaci.....jel mislis da je to neka psiholoska prednost, ili to ako bude final 4 u zagrebu....ako ne znas partizan je digao robiju u prepunoj OAKA areni....jedina ekipa koja je skinula barsu...a ima jedna kvaka, sve bez najkorisnijeg igraca Eurolige.....cibosi su dobili partizana oba puta ove sezone, naravno to stoji....ali pogledaj sada cibonu kako igraju bez rozica, a kako je partizan igrao bez marica....a ne zaboravi da je marko tomas njihova alfa i omega.....reci mi jos jednog super kvalitetnog igraca pored tomasa, gordon donekle, ali je previse divljak za pleya, a to nece proci pored centara partizana.....samo nemoj molim te da mi spominjes andrica koji je dobar u glavi isto kao semih erden ili jednog panja bagija koji i dan danas ne zna da uradi lijevi dvokorak ili pogodi sa tri metra od kosa.....da to nije vedran vukusic ili mozda super talentirani i razuzdani tomislav zubcic - alias zubo (po kuloarima kruzi prica da je vidjen po diskotekama u zagrebu).....ili mozda bogdanovic ili udrih.....nazalost koliko god tebi to bilo tesko, cibona pada u formi a partizan se danom sve vise i vise dize.....imas jednog rutinera kecmana, prosle godine prvak eurolige, ove godine kad god je potrebno preuzima stvar u svoje ruke.....jednog jana, za kojeg skaut cavsa kaze da je vec sada strasan....samo pogledaj ucinak u derbiju sad ili protiv barse...ko ce njega od 210 da cuva, bojan, udrih....a covjek igra krilo.....imas jednog robertsa koji ce da pojede vukusica....koji je tek sada usao u formu...jednog marica koji ce da udje u formu sigurno za final 4......pa jednog vranesa kojeg je dule napravio MVP - om kola :o :o :o :o .....da ne spominjem galeba - MC Caleb ili rasica koje je "raznio" efesa, ritasa, olimpijakosa......sasvim je svejedno da li ce cibona da bude prva, pa covjece da li ti mozes da shvatis da oni rotiraju osam, slovima i brojem - 8 igraca....da li znas sta to znaci......znaci ovako, gordon, udrih, bojan, marko, vedran, radosevic, andric, bagaric....samo povremeno ulaze troha, zubcic...mali toni brnas nista, goran je nula sto se tice igre, nikada vise ne moze se baviti ozbiljnom kosarkom.....a partizan rotira, Mc Caleb, pera, rasic, kecman, vesely, milosevic, djekic, roberts, vranes, maric plus mali mitrovic i sada stevan milosevic, sto znaci jedno 11 igraca ravnopravnih u rosteru......

drugar džabe ti njemu pišeš... :D 8-)
ako je nesto realno realno.....ako cemo pricati o tome da ce zvezda uzeti titulu partizanu...hoce al mozda slijedece sezone i tako je uvijek.....ako cemo pricati bajke uredu....ali ovo se mora reci...jedina prava EKIPA, ALI U PRAVOM SMISLU TE RIJECI JE PARTIZAN, barem sto se tice Jadrana ;) ;) ;) .......

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 feb 2010, 20:23

Ljudi vama se ne da ništa dokazat. Pa Cibosi imaju pravi tim, sve je posloženo cakum pakum, pa u gostima smo u subotu razvalili Budućnost gdje ste se vi mučili, vas smo u Beogradu razvalili, kod kuće malo teže ali pobjeda je tu. Trener Khimkia je izjavio da su Cibosi najbolji tim iz NLB lige, jer lijepo igraju pa to priznajte i sami. Najefikasniji tim NLB lige i imamo najmanje primljenih koševa u prosjeku.
Dakle...

Vjerojatno ćemo imati pole position nakon regularnog dijela sezone i sve vam je jasno. Je to da ste zadnje 3 sezone osvajali ali došlo je naše vrijeme, to vjerujem.
Heja, heja Cibosi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 17 feb 2010, 21:44

Ted Mosby je napisao/la:Ljudi vama se ne da ništa dokazat. Pa Cibosi imaju pravi tim, sve je posloženo cakum pakum, pa u gostima smo u subotu razvalili Budućnost gdje ste se vi mučili, vas smo u Beogradu razvalili, kod kuće malo teže ali pobjeda je tu. Trener Khimkia je izjavio da su Cibosi najbolji tim iz NLB lige, jer lijepo igraju pa to priznajte i sami. Najefikasniji tim NLB lige i imamo najmanje primljenih koševa u prosjeku.
Dakle...

Vjerojatno ćemo imati pole position nakon regularnog dijela sezone i sve vam je jasno. Je to da ste zadnje 3 sezone osvajali ali došlo je naše vrijeme, to vjerujem.
Heja, heja Cibosi

Hahhaha ti si stvarno smiješan ako misliš da je Cibona bolja od Partizana...Pobjedili ste nas u BG bez Mekkejleba i Robertsa,uz marića kome je to bio debi...reci mi samo koju ste jaku ekipu iz evrolige pobjedili ove godine..???A gle sad...Unikaha,Olimpijakos,Efes,Lijetvus Rijas,PAO,Barselona...vidiš ..sam krem evropske košarke,e njih je Partizan tukao i kući i u gostima..koga ste vi tukli?Shvatam ja da si ti navijač Cibone i da voliš svoj klub kao i ja Partizana,ali de budi bar malo objektivan ...
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 feb 2010, 21:52

Ma samo treba pustiti ljude da pricaju i da se dizu u nebesa. Dule pametno suti i kad dodje taj Final 4 fino protivnicima ocita lekciju i rijesen problem. Da DV ne pocne i ovdje uvoditi pojam KK Sledeca sezona koji je u Srbiji veoma popularan.
Dobro Hrvati sire propagandu i za njih je Pranjic bolji Lahma, Evre, A.Cole-a, pa Vas od njih ne treba nista cuditi.
Navijac sam KK Bosne ali Partizanu nema niko ravan na Balkanu svi su jednu stepenicu ispod njih, neki cak i dvije, i ne treba se zavaravati ako se neko pobjedi dva puta i da to bude mjerilo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.