Iz tvog posta je savrseno jasno nekoliko stvari, prva od svega da se veliki postovaoc lika i djela lude ptice Dodo, drugo da veze o politici nemas, trece da i nisi neki insan.IronMany je napisao/la: Dzaba se glupirate pokusavajuci da pljunete na covjeka koji je kamerama zabiljezen kako pomaze i kako je na kriznim mjestima za razliku od nasih pacova.
Nemojte dzaba.
Jest on smrad i sve, ali je i covjek u nekim trenutcima.
I jos nesto, vjerovatno nemate pojma o tome, ali on je dobio prve svoje izbore jednom recenicom:
Kada pobijedim na izborima, uzet cemo liste i pogledati gdje je se glasalo za nas, a gdje protiv! Tamo gdje se bude glasalo za nas, rijesavat ce se i stogodisnji problemi, a tamo gdje ne bude, neka im je Bog na pomoci.
Ima i video zapis te izjave, mrsko mi guglat sada.
Covjek se ocito drzi i dan danas iste fraze i izjave. Ljudi u Bijeljini ga ne mogu ocima smislit i odatle dolazi politika koja naginje ovim drugim koji podrzavaju nekog drugog, a njega bi najradje syebali. On se shodno tome i ponasa prema takvima.
Mislim da to i nije tako lose i nije losa osobina nekoga da ne yebe ni 2% one koji njeg yebu i ne slazu se sa njegovim stavovima.
Da znas da su zbog doticnog spasioci u Doboju pizdili, jer nisu smjeli krenuti u sapsavnaje dok luda ptica Dodo nije dosla da sjedna sa njima u camac i da se snima i slika. Cisti politicki poeni, za intelektualno osakacene likove, poput tebe. On je uzeo 2 sjedeca mjesta u camcu zahvaljujuci svojoj guzici velicine sporeta, te je jos uzeo dva mjesta za kamermana i novinara u camcu, tako da je luda ptica Dodo usporila evakuaciju tako razorenog grada, gdje su toboze glasali za njega, da bi kao on nekome nesto pomogao, a on je kao osoba spremna za takve situacije, poznati atleta i spasioc GSS u slobodno vrijeme.
U demokratiji imas PRAVO GLASA, ono ti je zagarantovano, te ne smijes se diskriminirati na osnovu njega, medjutim ja razumijem da tebi sa osakacenim intelektualnim kapacitetima je to tesko pojmiti pa ti se necu ni truditi da objasnjavam, osim sto cu ti reci da je Bijeljina druga najvecka glasacka baza u RS, pa ti vidi ostalo.