ma moze i tebe zvati , bio bi odlican sa krila, prvo bi ubio pricom protivnicke bekove i onda bi sve ostalo lako bilo kad bi oni pobjegli od tebe , imao bi prazan prostor ispred sebe.felipe-s je napisao/la:hhehehehe jasta... treba zvati i onog juniora iz zrinjskog sto je baka poveo sa sobom u tiranu prije godinu danasahbaz2509 je napisao/la:a-memo je napisao/la:Ne bih htio da vas prekidam u raspravi o Smajicu. Al mislim da bi Pape za ove pretstojece priateljske utakmice obavezno treba pozvati Bilbiju iz Vojvodine, Alispahica iz Sibenika i Burica iz Lecha, jer su ovi momci to svojom igrom svakako zasluzili.
Ma mogao bi i mene pozvati iz Salt Lake Citya ili Zgembu Handislica iz Las Vegasa mi smo vam neprovjereni talenti.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
De se vi uozbiljite,nemojte da vam zovem Roberto Baggio Husidica direkt iz Chicaga

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma moze i tebe zvati , bio bi odlican sa krila, prvo bi ubio pricom protivnicke bekove i onda bi sve ostalo lako bilo kad bi oni pobjegli od tebe , imao bi prazan prostor ispred sebe.[/quote]
ma to ti i govorim... 1 protiv 11
ma to ti i govorim... 1 protiv 11
-
- Kontakt:
I Husidic ce akobogda kod susica uskor na spisak , pa nek vide kako ameri igraju.
ako nisi primjetio MESSI IMA TEHNIKU BOLI GLAVA I BRZINU KO MUNJA... a ovaj mali spico se odbija od SVAKOG IGRACA GUBI SVAKU LOPTU NEMOZE DOBACITI DO 16.......mesi je takodjer jak u duelu al izgleda da ti to nevidis.....usotalom,on je za mene smijesan igrac da zavrssimo diskusiju AL BAS SMIJESANkralj_je_mrtav je napisao/la:Bas kao i Mesija, aj sad spavaj i ne provaljuj sejohnnyHZ je napisao/la:to je onaj smajic sto udje u madjarskoj pa moj stri pita JEL ONO DIJETE NEKO UBACIO.....pa onnemoze korner dobaciti do 16....mislim,prvo za onu visinu ako hoces postati fudbaler moras biti JAK I BRZ....ovaj ni jedno ni drugo.......moras imati tehniku,ovaj ima al za zrinjskog taman.....tako da je ono sto je igrao za u21 i A bilo samo pokusaj menadzera da ga prodaju....a prica za andrleht....da je imao tolike probleme,nebi sad igrao u belgiji ako cemo realno
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ma tu su oni..............................sto se visine tice. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj Grlic pravo dobro igra za Duisburg,vidi se da je pravi rutiner,ubi na zadnjem veznom...Da li ima kakve sanse da se on pozove,ako se ne varam s njim je slicna situacija kao sa Papcem...Dobro bi nam dosao,uostalom zna kako je zabijati Francuzima 

Rotor Volgograd...
Ni slicna.Jedini je on karakter ispao za razliku od Papca.Potpisao i do kraja,balcaka ostao doslijedan svom obrazu i rijeci.Ovaj Skot je novokonponovani sa primjesom turbo folka.demir44 je napisao/la:Ovaj Grlic pravo dobro igra za Duisburg,vidi se da je pravi rutiner,ubi na zadnjem veznom...Da li ima kakve sanse da se on pozove,ako se ne varam s njim je slicna situacija kao sa Papcem...Dobro bi nam dosao,uostalom zna kako je zabijati Francuzima

Grlica jedino ebe datum rodjenja na rodnom listu inace momcina od glave do pete.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa to sam i mislio,da ima nekih nesuglasica.A vala bas ovaj Papac,pa on dok se odluci hoce li il nece proci ce godina i godina...Sve mi mirise na to da je on dok se on vucarao po Austriji i dok ga je Mpenza mogao okretati,on je i igrao za repku,e cim je malo stasao,odma ne **** vise reprezentaciju.Tacno su cudni ovi Ercegovci,JEDAN JE SERGEJ........harishp je napisao/la:Ni slicna.Jedini je on karakter ispao za razliku od Papca.Potpisao i do kraja,balcaka ostao doslijedan svom obrazu i rijeci.Ovaj Skot je novokonponovani sa primjesom turbo folka.demir44 je napisao/la:Ovaj Grlic pravo dobro igra za Duisburg,vidi se da je pravi rutiner,ubi na zadnjem veznom...Da li ima kakve sanse da se on pozove,ako se ne varam s njim je slicna situacija kao sa Papcem...Dobro bi nam dosao,uostalom zna kako je zabijati Francuzima![]()
Grlica jedino ebe datum rodjenja na rodnom listu inace momcina od glave do pete.
Rotor Volgograd...
I Sergej je ''okretao''ocima kad je se konacno trebalo ''ukopati'' savez.Sto bi Senad Hadjifejzovic u onoj ''presudnoj'' emisiji rekao pa progovori Sergeje vec jednom.A nas ti Barba hmmm,nnn,ovaj,paaaaa.............. i prodje emisija.A Bola ispade onda najgori.demir44 je napisao/la:Pa to sam i mislio,da ima nekih nesuglasica.A vala bas ovaj Papac,pa on dok se odluci hoce li il nece proci ce godina i godina...Sve mi mirise na to da je on dok se on vucarao po Austriji i dok ga je Mpenza mogao okretati,on je i igrao za repku,e cim je malo stasao,odma ne **** vise reprezentaciju.Tacno su cudni ovi Ercegovci,JEDAN JE SERGEJ........harishp je napisao/la:Ni slicna.Jedini je on karakter ispao za razliku od Papca.Potpisao i do kraja,balcaka ostao doslijedan svom obrazu i rijeci.Ovaj Skot je novokonponovani sa primjesom turbo folka.demir44 je napisao/la:Ovaj Grlic pravo dobro igra za Duisburg,vidi se da je pravi rutiner,ubi na zadnjem veznom...Da li ima kakve sanse da se on pozove,ako se ne varam s njim je slicna situacija kao sa Papcem...Dobro bi nam dosao,uostalom zna kako je zabijati Francuzima![]()

Sto se tice ercegovaca Kung Fu Pandza dobija primat obraza ko kuca.Ziv i zdrav bio i u M.U zavrsio

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest bas,to si u pravu,kad su njeg nesto Hrvatski novinari ispitivali i nesto je bilo u tom kontekstu,kako ne igra za Hrvatsku il jel se kaje i nesto slicno,ispravizte me ako grijesim...Al kad im Pandzinho odbrusi BOSNA I HERCEGOVINA JE MOJA DOMOVINA I JA S PONOSOM IGRAM ZA NJU,a meni srce ko Jerusalemharishp je napisao/la: I Sergej je ''okretao''ocima kad je se konacno trebalo ''ukopati'' savez.Sto bi Senad Hadjifejzovic u onoj ''presudnoj'' emisiji rekao pa progovori Sergeje vec jednom.A nas ti Barba hmmm,nnn,ovaj,paaaaa.............. i prodje emisija.A Bola ispade onda najgori.![]()
Sto se tice ercegovaca Kung Fu Pandza dobija primat obraza ko kuca.Ziv i zdrav bio i u M.U zavrsio

Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
Skoro sam cito jedan tekst o Grlicu i on kaze da je na raspolaganju Susicu ako on misli damu moze pomoci.demir44 je napisao/la:Ovaj Grlic pravo dobro igra za Duisburg,vidi se da je pravi rutiner,ubi na zadnjem veznom...Da li ima kakve sanse da se on pozove,ako se ne varam s njim je slicna situacija kao sa Papcem...Dobro bi nam dosao,uostalom zna kako je zabijati Francuzima
de ba uozbiljite se... covjek ima 35 godina... svaka cast njemu, al sto je puno puno je... pa za del piera govore da je prestar
al del piero busi ko ssa 25 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
jel ti fakat mislis da treba staviti grlica iako imamo ibricica, pjanica misimovica medunjanina salihovica... ????johnnyHZ je napisao/la:al del piero busi ko ssa 25
ma jok ba nego kazem kad je neko majstor onda je majstor...al ovaj ije bas genije da moze za repku igrat sa 35 ...jer ako del piero NEMOZE onda ni on bas nije za to 

Od tih nabrojanih jedino Ibricic moze igrati zadnjeg veznog,iako mu to nije prirodna pozicija,a prije bi se reklo da imamo:felipe-s je napisao/la:jel ti fakat mislis da treba staviti grlica iako imamo ibricica, pjanica misimovica medunjanina salihovica... ????johnnyHZ je napisao/la:al del piero busi ko ssa 25
1-Zlatana Bajramovica---Covjek kuburi s povredama ko niko,i na njega se bas ne moze osloniti
2-Elvir Rahimic-Ima godina,al on je jos uvjek od pomoci
3-Samir Muratovic-On je za mene legenda,jedan od najdrazih,al nije vise za reprezentaciju
Znaci svi nabrojani su nesigurni,i Grlic bi nam mogao biti od pomoci...Uostalom,na toj poziciji i igraju iskusni igraci,kad je Niko Kovac mogao za Hrvatsku igrati do 37,iako su ga nagovarali da jos ostane,ne vidim razlog zasto Grlic nebi,uostalom godine nisu toliko bitne,bitna je kvaliteta

Rotor Volgograd...
pozvat admira ljevakovica i rijsen problem zadnjeg veznog sljedecih 10 godinademir44 je napisao/la:Od tih nabrojanih jedino Ibricic moze igrati zadnjeg veznog,iako mu to nije prirodna pozicija,a prije bi se reklo da imamo:felipe-s je napisao/la:jel ti fakat mislis da treba staviti grlica iako imamo ibricica, pjanica misimovica medunjanina salihovica... ????johnnyHZ je napisao/la:al del piero busi ko ssa 25
1-Zlatana Bajramovica---Covjek kuburi s povredama ko niko,i na njega se bas ne moze osloniti
2-Elvir Rahimic-Ima godina,al on je jos uvjek od pomoci
3-Samir Muratovic-On je za mene legenda,jedan od najdrazih,al nije vise za reprezentaciju
Znaci svi nabrojani su nesigurni,i Grlic bi nam mogao biti od pomoci...Uostalom,na toj poziciji i igraju iskusni igraci,kad je Niko Kovac mogao za Hrvatsku igrati do 37,iako su ga nagovarali da jos ostane,ne vidim razlog zasto Grlic nebi,uostalom godine nisu toliko bitne,bitna je kvaliteta

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
U pravu si,na ovih par ceha niko ne obraca paznju,niko nije otisao ni da ih pogleda. Ljevakovic je dobar,Mahmutovic uredno zabija ali ih niko ne spominje,a igraju u jacoj ligi nego sto je HR.Mislim da je Grlic ipak prestar,a sto se tice Papca sta god mislili drugi,za mene je legenda i jedini dosljedan sebi,iako bih volio da opet zaigra
I Ljevakovic bi nam dobrodosao,mislim da bi mogao biti od koristi...Inace njeg i Mahmutovica licno poznajem,protiv Mahmutovica sam igrao na Zimskom turniru

Rotor Volgograd...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 10 gostiju.