Ma kakva Amra ima vise kilometraze nego u mene golf dvojkaHead je napisao/la:Meni je bolja Daca od Amre,nekako jebozovnija.Cartman je napisao/la:![]()
Amra got nothing on Daca.
Inace zanima me kakvo meso voda Medunjanin i Bicakcic.
Cuo sam da je kod Tine mala avioncek.
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
+1Principatus je napisao/la:Pa nebih bas rekao da su Vranjes i Zukanovic tako dobri kao Bicakcic, ali jedan i drugi imaju svoje vrline. Zuka je veoma cool i tehnicar, nazalost spor. Vranjes je brz, ali zna imati svoje kiksove. Ipak mi je najdraze ako Bicakcic zaigra pored Spahe. Zukanovica bi rado vidio na test utakmicama na DM poziciji.
Za sad nazalost nemamo nikoga ispred Bicakcica ali kad dodje Arslanagic mislim da bi trebao biti ispred njega
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne budite smiješni. Koliko smo golova u prosjeku primili kad su u štoperskom paru igrali Vranješ-Spahić ili Zukanović-Spahić, a koliko kad su igrali Bičakčić-Spahić?
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
A koliko I kakvih defanzivni vezni su igrali sa tim razlicitim parovima koja I jeste glavna karika?GangstaX je napisao/la:Ne budite smiješni. Koliko smo golova u prosjeku primili kad su u štoperskom paru igrali Vranješ-Spahić ili Zukanović-Spahić, a koliko kad su igrali Bičakčić-Spahić?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pogledaj malo koliko je to more golova u odnosu na druge ekipe u BL, Braunsvajg nije ispao jer je primio puno golova vec sto ih je dao jako, jako malo. A njihova je odbrana, ako cemo gledati br primljenih golova, sasvim solidna, jos s obzirom da su usli iz Cvajte, onda i vise od toga.invincible1921 je napisao/la:ma odkud nasim portalima ovo da je bicakic u idelanih 11. Ekipa mu se nije pomjerila sa dna bukvalno ni jedno jedino kolo.. da je on odigro nesto i nije vala posebno![]()
da nisu po frizuarama birali ?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Primili su na primjer manje golova od Hoffenheima, Stuttgarta, Bremena, Freiburga. Pa i od Hamburga ali oni su u qrcu. A naprijed postigli samo 28, sto je stvarno premalo.mokhe je napisao/la:Pogledaj malo koliko je to more golova u odnosu na druge ekipe u BL, Braunsvajg nije ispao jer je primio puno golova vec sto ih je dao jako, jako malo. A njihova je odbrana, ako cemo gledati br primljenih golova, sasvim solidna, jos s obzirom da su usli iz Cvajte, onda i vise od toga.invincible1921 je napisao/la:ma odkud nasim portalima ovo da je bicakic u idelanih 11. Ekipa mu se nije pomjerila sa dna bukvalno ni jedno jedino kolo.. da je on odigro nesto i nije vala posebno![]()
da nisu po frizuarama birali ?
Taj portal je birao idelanih 11 prema tome koliko su puta igraci bili u timu kola i zato je Bico tu. Nisu gledali ko je sta osvojio, ko je ispao i slicno.
Evo kaze Bild da je zavrsen Erminov transfer u Hoffenheim?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
BILD: Ermin Bicakcic potpisao za 1899 Hoffenheim.
daj linkGoalgetter je napisao/la:BILD: Ermin Bicakcic potpisao za 1899 Hoffenheim.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
https://twitter.com/SPORTBILDHead je napisao/la:daj linkGoalgetter je napisao/la:BILD: Ermin Bicakcic potpisao za 1899 Hoffenheim.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 maj 2014, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Super, cestitke a i bilo je za ocekivati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Transfermarkt upravo radi update na moderniju verziju, zato ima problema sa stranicom.
http://transfermarkt.de/ermin-bicakcic- ... 074/page/4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://transfermarkt.de/ermin-bicakcic- ... 074/page/4" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo ga!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno, Ermine!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno, Ermine!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Toooooooo
Steta da je Vedo otisao od njih. Ako nista uvijek je imao Salihovica iza sebe. Da ga hrani kvalitetnim loptama.
Steta da je Vedo otisao od njih. Ako nista uvijek je imao Salihovica iza sebe. Da ga hrani kvalitetnim loptama.
Nek je sa srecom Ermine!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Sretno majstore!
BUNDESLIGA bi trebala da bude liga izbora za sve nase igrace. Nadam se da Hajrovic i Besic ubrzo prelaze u Bundesligu. Od sljedece godine se im pridruzije i M. Vrancic. Ibisevic bi isto trebao ostati u Bundesligi. Mozda jedino da zamjeni klub. Salihovic isto neka ostane u Svabiji. Kakva crna Turska liga. Bundeska je zakon.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 maj 2014, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, eaglebvb09 i 41 gost.