A od jučer ima ranking karijere, opet
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Damir danas napunio 22 godine

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meč je počeo:
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 365_231236" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 365_231236" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovo bi trebao biti laganiji trening za Damira, ali...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bit će 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Oscar dok bude imao snage moći će Damiru parirat, koliko toliko ali mislim da nema puno snage, ove je godine samo 1 meč odigrao i od Pere Ribe izgubio u AO 6-1/6-1. Ovo mora biti lagana pobjeda Damira, ali ipak ovo su naši teniseri 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Isto ko i juce za Mirzu, kad su nasi u pitanju nema laganih meceva...Virtu4l je napisao/la:Ovo bi trebao biti laganiji trening za Damira, ali...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Isto ko i juce za Mirzu, kad su nasi u pitanju nema laganih meceva...Virtu4l je napisao/la:Ovo bi trebao biti laganiji trening za Damira, ali...
Velika je razlika u tom što Milojević počinje karijeru, a Oscar onako naletio da odigra još jednom RG
Kao i Damirova kvaliteta na zemlji u odnosu na Bašićevu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
1. set 6-1 
2. set 0-2
Nije 0-2 već 1-1 bet365 se malo zaebo
2-1 Damir uz break prednosti, mislim da je to to.
2. set 0-2
Nije 0-2 već 1-1 bet365 se malo zaebo
2-1 Damir uz break prednosti, mislim da je to to.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma kakva razlika, Mirza je na 1 nozi trebao dobiti jucer da je igro na ledu...shminka je napisao/la:bhsport je napisao/la:Isto ko i juce za Mirzu, kad su nasi u pitanju nema laganih meceva...Virtu4l je napisao/la:Ovo bi trebao biti laganiji trening za Damira, ali...
Velika je razlika u tom što Milojević počinje karijeru, a Oscar onako naletio da odigra još jednom RG![]()
Kao i Damirova kvaliteta na zemlji u odnosu na Bašićevu
Jedan Pauku dodje i rasturi Damira, neki Grk anonimus ga odere, Mirzu cjepa ovaj Milojevic pa u Doboju neki dan onaj Slovak...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Malo si pobrkao tu mečeve...Damir je Paukua dobio vrlo lako, a Mirza se mučio
Helemnejse...te analize tipa neko nekoga treba iz nekog razloga dobiti s jednom nogom su bezveze...ne može se tenis tako posmatrati
Mirza je jučer pokazao dosta nedostataka...a to se može popraviti boljom fizičkom spremom...a to bi barem trebalo biti lako
Helemnejse...te analize tipa neko nekoga treba iz nekog razloga dobiti s jednom nogom su bezveze...ne može se tenis tako posmatrati
Mirza je jučer pokazao dosta nedostataka...a to se može popraviti boljom fizičkom spremom...a to bi barem trebalo biti lako
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pobjeda Damira 6-1 / 6-4 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Samo da sunce što jače ugrije
sretno Damire u nastavku turnira
danas je ovo izgledalo lagano
Protivnik u narednom kolu će mu vjerovatno biti Čileanac Castilo koji je prvi set dobio 6:1 i u drugom ima breik
sretno Damire u nastavku turnira
Protivnik u narednom kolu će mu vjerovatno biti Čileanac Castilo koji je prvi set dobio 6:1 i u drugom ima breik
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- hule_barca
- Kontakt:
Meni to nije baš najjasnije, zašto bi to njemu godilo. Koliko znam, loptica na šljaci tokom sunca još više odskače, a Damir je relativno nizaklegenda reala je napisao/la:Samo da sunce što jače ugrije![]()
Mes Que Un Club
Malo se precjenjuje uloga toplog vremena kada je Damir u pitanju. On nije Nadal pa da toliko zavisi od top spinova.
Inače, sve osim ulaska u glavni žrijeb Roland Garrosa smatram neuspjehom. Ako se negdje očekuje da pokaže kvalitet i pomrsi račune mnogima, onda je to svakako jedini Grand Slam na šljaci.
Inače, sve osim ulaska u glavni žrijeb Roland Garrosa smatram neuspjehom. Ako se negdje očekuje da pokaže kvalitet i pomrsi račune mnogima, onda je to svakako jedini Grand Slam na šljaci.
Mislim da legenda aludira na Australian Open, kada je Damir dosao do 3. kola po velikoj vrucini.hule_barca je napisao/la:Meni to nije baš najjasnije, zašto bi to njemu godilo. Koliko znam, loptica na šljaci tokom sunca još više odskače, a Damir je relativno nizaklegenda reala je napisao/la:Samo da sunce što jače ugrije![]()
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Nema veze to što je Damir nizak...svakako igra dosta iza osnovne linije, pa to ne predstavlja problem...
Što je šljaka vlažnija, loptica je teža, svaki udarac odnosi više snage...odnosno, loptica se mora udariti dosta jače i ravnije da bi se na drugoj strani napravila neka šteta...
A Damiru fali snage, vrlo jednostavno
FH voli udarati sa dosta spina, a to je najveće oružje na šljaci i posebno će mu to valjati ako Berrer prodje u finale kvala, jer momak ne posjeduje top spin BH...pa će ga Damir vrlo lako bezopasnim držati na toj strani
Ukoliko dodje do tog meča...ne bi me iznenadilo da Ghem izbaci Berrera...o Damiru da ne pričamo
Što je šljaka vlažnija, loptica je teža, svaki udarac odnosi više snage...odnosno, loptica se mora udariti dosta jače i ravnije da bi se na drugoj strani napravila neka šteta...
A Damiru fali snage, vrlo jednostavno
FH voli udarati sa dosta spina, a to je najveće oružje na šljaci i posebno će mu to valjati ako Berrer prodje u finale kvala, jer momak ne posjeduje top spin BH...pa će ga Damir vrlo lako bezopasnim držati na toj strani
Ukoliko dodje do tog meča...ne bi me iznenadilo da Ghem izbaci Berrera...o Damiru da ne pričamo
- legenda reala
- Kontakt:
kakav je ovaj Castilo jesi ga gledo?? vidim danas je lagano dobio meč
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra Damir na istom terenu igra posljednji meč, ne prija 16h.
Ko hoće neka pogleda kako igra ovaj Catillo.
[youtube][/youtube]
Ko hoće neka pogleda kako igra ovaj Catillo.
[youtube][/youtube]
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma kakav Castillo, nije on taj nivo, samo da Damir odigra ozbiljno i neće biti problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.