Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2014, 16:10

Edin Džeko: Atmosfera je dobra sad, bila je uvijek dobra i uvijek će biti dobra, to što neki ljudi žele da naprave neki razor u ovoj reprezentaciji neće im uspjeti, jer ja, odnosno moji saigrači, treneri, šefovi stručnog štaba, svi smo jedni uz druge i jedva čekamo SP da počne.
Šta kaže bubnjaš, igrači se pobunili zato jer su Tino i Anel u ekipi :facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 19 maj 2014, 16:14

Sheyi je napisao/la:
Edin Džeko: Atmosfera je dobra sad, bila je uvijek dobra i uvijek će biti dobra, to što neki ljudi žele da naprave neki razor u ovoj reprezentaciji neće im uspjeti, jer ja, odnosno moji saigrači, treneri, šefovi stručnog štaba, svi smo jedni uz druge i jedva čekamo SP da počne.
:bih:
Nadam se a nedo Bog da ja želim stvoriti razdor, uostalom kako? Neko čita ovaj forum i uzima za ozbiljno :D ...
Drugo je što ovi novinari rade ...

Ali ajd viditi ćemo na šta će izaći sve to ...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 maj 2014, 16:17

Normalno da su se igraci pubunili, vidjeli smo to protiv Egipta. Odnosno Dzeko i Spahic, koji su jasno stavili do znanja selektoru da ne moze raditi to sto radi.

Nakon toga se Opancic povukao u misiju rupu i na kraju morao pozvat Ibricica.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 19 maj 2014, 16:58

I tako alenBeg prekuca forum i reče ono što većina mislim. +1

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 maj 2014, 17:02

Alen moron ne shvata svrhu foruma. Svrha foruma i jeste da raspravljas o necemu, a sad koliko si kompetentan, manje vise nije bitno.

Svako vidi da ovaj nije zasluzio poziv. Bio ti kompetentan ili ne, Tino NIJE ZASLUZIO da ga Safet SUSIC pozove.
Celik!3,2,2.

alenBeg
Kontakt:

Post Postao/la alenBeg » 19 maj 2014, 17:10

Jeste svrha foruma i jeste da se "raspravlja" o necemu ali ne i da se sere bez ikakvih granica i odgovornosti. Po cemu je to ibricic zasluzio da se zove.... Zasto odjednom svi hvale Hajrovica kad su ga isti ti pljuvali na sve strane kad je odlucio igrati za svicarsku. Ista stvar ce se desiti i sa Susicem ako, a siguran sam da hoce dobro odigrat. Hoce li neko snositi posljedice za pluvanje po njima. To sto ti nekog ne volis ne znaci da ta ista osoba ne zasluzuje postojati...
A za to moron suvisan je komentar hehe...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 maj 2014, 17:32

Ko kaze da je Ibricic zasluzio poziv? ALi Ibricic je nekad igrao za repku pa se to moze i opravdati. Tino je odigrao JEDNU, ne nije ni jednu, vec POLA utakmice i ode u Brazil. I hajd da je u tih 45 minuta bio kao svoj amidja pa nesto i pokazao vec ubjedljivo najgori igrac reprezentacije bio i opet ode u Brazil.

A podsjetimo u Brazil ne idu Zahirovic, Stevanovic.
Celik!3,2,2.

alenBeg
Kontakt:

Post Postao/la alenBeg » 19 maj 2014, 17:39

Za zahirovica i stevanovica je jasno zasto ne idu u brazil, i da nema tu Tina sigurno opet nebi bili pozvani. A usput ako je po tebi Tino bio ubjedljivo najgori na toj utakmici koju spominjes onda sam ja stvarno na pogresnom mjestu. Cak sam mislio da ovde ima osoba koje iskreno i realno razmisljaju o fudbalu i reprezentaciji. Sorry sto sam se ovako ubacio bez potrebe u raspravu, taman i da Tino bude najbolji na mundijalu opet to vecina nece moci uvaliti u glavu samo zato sto se preziva Susic.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 19 maj 2014, 17:41

Kako se moze raspravljati o nečemu ako nisi kompetentan? To mi nije jasno.

Senijad Ibričić nije ništa pokazao u reprezentaciji od 2009, tako da nema nikakve razlike između njega i TSS-a. Tino najgori u porazu od Egipta? Sigurno da nisi gledao utakmicu. :bih: ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 maj 2014, 17:44

Tino je najgori jer selektor ne zna koju dečko poziciju igra, a vidim i ova dva forumaša iznad, Tino je od selektora i medija bio predstavljen kao zadnji vezni i kao zadnji vezni je bio katastrofa, on kao igrač nije loš, ali trenutno imamo 4-5 boljih igrača sličnih njemu tako da je bespotrebno rapravljati jel zaslužio poziv, naravno da nije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 maj 2014, 17:45

Jasno je da nisu pozvani jer im prezime nije Susic. A Ibricic jos uvijek igra u boljem klubu od Tina.

@Legenda On je sablonski igrac nase reprezentacije. Spor, tehnicki jak i to je to. Dakle, Medo, Pjanic, Miske, Stilic i jos mnostvo drugih. Pa Husejinovic za njeg Tito, steta eto povrijedjena, a i da nije ne bi bio na spisku.
Celik!3,2,2.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 19 maj 2014, 17:51

Ma lik nije zasluzio poziv i tu nema dvojbe. I ne znam kako neko moze biti toliko naivan i misliti da bi Dzeko izjavio da je atmosfera losa u slucaju da je stvarno tako. Ja mislim da je bila jer su se svi osvrcali na nju tokom medijskih nastupa u posljednim danima. Ali to sada i nije bitno jer vjerujem da ce se poboljsati kako se Sp bude blizio. Sto se tice Tina i Safeta ne treba sada pretjerivati sa kritikom jer ne postoji vise vremena da se bilo sta promjeni. Podrzati momke sada, nadati se sto boljem uspjehu a kada dodje vrijeme zahvaliti se Susicu i izbaciti pored njega sve neprofesionalne elemente u repci :thumbup: :bih:

alenBeg
Kontakt:

Post Postao/la alenBeg » 19 maj 2014, 18:07

Eh pa svaka cast, prvi i jedni komentar koji mi se svidio na cijeloj temi. Respect.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 19 maj 2014, 21:14

AllGunsBlazing je napisao/la:Jasno je da nisu pozvani jer im prezime nije Susic. A Ibricic jos uvijek igra u boljem klubu od Tina.

@Legenda On je sablonski igrac nase reprezentacije. Spor, tehnicki jak i to je to. Dakle, Medo, Pjanic, Miske, Stilic i jos mnostvo drugih. Pa Husejinovic za njeg Tito, steta eto povrijedjena, a i da nije ne bi bio na spisku.
Želiš reći da Ibričić povremeno igra u prosječnom turskom prvoligašu ?

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 19 maj 2014, 21:23

Susic je bolji od Ibricica

Ako nista, Tino barem moze napraviti koji potez dok Senijad samo trci ko pile bez glave.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 maj 2014, 13:57

http://www.in.dex.hr/sport/clanak/polju ... 48488.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Po svemu sudeci dogodine ce svoje trikove pokazivati u Dugopolju.
Inace kako zna reci Ajduk je veliki klub, gigant i zato ce iducu sezonu igrati u Dugopolju.Ajduk iz dugopolja u rangu Real Madrida.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 20 maj 2014, 14:14

Denizli je napisao/la:Susic je bolji od Ibricica
Ako nista, Tino barem moze napraviti koji potez dok Senijad samo trci ko pile bez glave.
Hahahahahahahahaha :D :clap: :wave:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 20 maj 2014, 14:26

alenBeg je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se na jednom ovako malom forumu moze naci toliko fudbalskih strucnjaka u isto vrijeme. J*** vas BOG pa vecina vas se garantujem ne zna oprati ni pertle svezati a imate pravo pricati ko ja zasluzio koga zvat. Na osnovu cega se to vi svrstavate u kompetentne osobe da kometarisete izbor covjeka, zbog kojeg htjeli vi to priznati ili ne,idemo u brazil. Pu P**** vam materina.
ti si jedan poremeceni bogalj,i prava slika ljudi koji podrzavaju,nepotizam i Safeta Amidzu! Uz malo srece i pravde,trajni ban za ovo bogaranje i slanje 80% foruma u pizdu materinu,iz jednostavnog razloga sto ne dijele tvoje misljenje...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 maj 2014, 15:07

kokakolas je napisao/la:
Denizli je napisao/la:Susic je bolji od Ibricica
Hahahahahahahahaha :D :clap: :wave:
:D :D

alenBeg
Kontakt:

Post Postao/la alenBeg » 20 maj 2014, 16:30

Nazalost babuka cijela drzava nam je poremecena kao ti i tih 80 % zato i jesmo u ovakvim gov**ma. I nemoj da izvrces moje rijeci nije u pitanju pizda nego P*Č*A materina.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, ASD i 7 gostiju.