Odlučio singlirati jednu lijepu kvotu, na račun međ. omjera, pa da ne budem sam:
Lionsxii - Johor FC X @3.20 (Malezija)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hvala letecem i ZGMikiju koji nam je proslijedio tipzgmiky je napisao/la:Valur-Fram 5:3zgmiky je napisao/la:22h Valur - Fram - 1 1,85 10/10
Ovo je par od Letećeg Holandeza, pozdravlja vas i kaže da ovo ide za maxbet
veliko hvala letećem holandezu!

Kladionice su dobile informacije o ovm tipu i kvote su pocele jako padati na Johnsona,, do kraja dana bi mogla kvota pasti i ispod 2,00 na Johnsona,, tako da se onda moze i potkovati,, profit zagarantovan!!gonzales je napisao/la:Thiem - S. Johnson - 2 @3,20 premier
Thiem je bio bolestan prije par dana,, izgubio je 5 kilograma svoje tezine,,trenirao je jako malo i danasanji mec ce mu posluziti samo kao zagrijavanje za Roland Garros,, mozda bude i predaja
U premieru i dalje 3,20... Požuritegonzales je napisao/la:Kladionice su dobile informacije o ovm tipu i kvote su pocele jako padati na Johnsona,, do kraja dana bi mogla kvota pasti i ispod 2,00 na Johnsona,, tako da se onda moze i potkovati,, profit zagarantovan!!gonzales je napisao/la:Thiem - S. Johnson - 2 @3,20 premier
Thiem je bio bolestan prije par dana,, izgubio je 5 kilograma svoje tezine,,trenirao je jako malo i danasanji mec ce mu posluziti samo kao zagrijavanje za Roland Garros,, mozda bude i predaja
mislim da ide glat 2/2keper je napisao/la:Jeli ide ovaj par: Athlone Town-Sligo Rovers 2
kakav je osječaj kod drugih,hoče li biti škripanja ili ide
glat?
gonzales je napisao/la:Pozdrav raja,,
Danas idem u lov na X, uplata je jaka,, ko bude pratio neka igra prema svojim mogucnostima,
19:00 HACKEN - KALMAR - X @3,50 (bhplay)
Sretno svima danas,, pozzz za Bevandu,, vidim javio se,, znaci da je ziv
Sve znate,, nema potrebe za bilo kavim komentaromgonzales je napisao/la:Thiem - S. Johnson - 2 @3,20 premier
Jbg ali ko je ofigrao prvi set dobro je prosaogonzales je napisao/la:Sve znate,, nema potrebe za bilo kavim komentaromgonzales je napisao/la:Thiem - S. Johnson - 2 @3,20 premier

sve ovako sam odigrao danas osim asistencijaKrokodil je napisao/la:
Sve na "kraljicu"
sitni profit na krajuhoshafka je napisao/la:Stabaek-Stromsgodset 3+ @1,85 , ako bude 3 kvota 1 VOID
Sogndal-Brann 1 @2,15 WON
Slovan-Nitra dnb2 @1,75 LOST
Molde-Viking -0,5 -1 @2 pola VOID pola WON
Ranheim-Hodd 1 @2 WON
moji singlovi za danas, sretno ako ko šta uzme od ovoga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.