Lik je napisao/la:... A tema je naš bivši prvak Modriča...
Možda i bivši premijerligaš

Lik je napisao/la:... A tema je naš bivši prvak Modriča...
Gdje su nama tri boda i nas je Modriča oderala u 10. kolu sa 2:1. Dakle, mi smo treći.Schlager je napisao/la:Evo ti na brzaka ko bi imao koliko bodova,a kome se da nek poslaze ekipe po redoslijedu....
Široki Brijeg 29
Borac 31
Sarajevo 28
Velež 26
Željezničar 25
Zrinjski 22
Leotar 22
Rudar P. 17
Olimpik 18
Travnik 15
Zvijezda 17
Slavija 13
Čelik 12
Sloboda 14
Laktaši 7
Nadam se da se zezas.Gdje su nama tri boda i nas je Modriča oderala u 10. kolu sa 2:1. Dakle, mi smo treći.
Borac.......34Schlager je napisao/la:Nadam se da se zezas.Gdje su nama tri boda i nas je Modriča oderala u 10. kolu sa 2:1. Dakle, mi smo treći.
Pa svima su dodana tri boda schlageru ja sam samo sredio tvoju tabelu!Schlager je napisao/la:Cekaj...pa vi ste stvarno ozbiljni?
Zasto bi se samo Zeljeznicaru dodavala tri boda?
valjda je racunica samo da se oduzme po tri ko ih je pobijedio, al posto nece istupit iz lige djabe racunamoSchlager je napisao/la:Cekaj...pa vi ste stvarno ozbiljni?
Zasto bi se samo Zeljeznicaru dodavala tri boda?
Ne bih rekao da ce iko dobiti bodove od Modrice nego da bi se eventualno oduzimali oni bodovi ekipama koji su dobili Modricu ili odigrali X. Znaci, Borac 31, Siroki 29, Sarajevo 28, Velez 26, Zeljo 25, Zrinjski 22, . .bistrikboy je napisao/la:Borac.......34Schlager je napisao/la:Nadam se da se zezas.Gdje su nama tri boda i nas je Modriča oderala u 10. kolu sa 2:1. Dakle, mi smo treći.
Široki........32
Torpedo....31
Velež........29
Željo.........28
Zrinjski......25
To je to.
Ne...ja nikome nisam dodao tri boda niti treba dodavati...Pa svima su dodana tri boda schlageru ja sam samo sredio tvoju tabelu!
Izvini, do mene je. Naravno, biće samo oduzimanje.Schlager je napisao/la:Ne...ja nikome nisam dodao tri boda niti treba dodavati...Pa svima su dodana tri boda schlageru ja sam samo sredio tvoju tabelu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.