Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BluesForever
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la BluesForever » 20 maj 2014, 23:10

slika
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 maj 2014, 23:39

da l' je ovo prirodna nesreća, ili tu ima nekakve veze s ovim **** HAARP-om? šta mislite? :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 maj 2014, 23:41

akva je napisao/la:slika

Krenula da provjeri koliko je duboko. :opaopa:
:thumbup:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 20 maj 2014, 23:43

legenda reala je napisao/la:

:bale:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 maj 2014, 23:46

Belmin6 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:

:bale:
ovo ona tvoja iz Nemile :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 20 maj 2014, 23:46

Pogodak u nepogodi :twisted:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 20 maj 2014, 23:48

legenda reala je napisao/la:ovo ona tvoja iz Nemile :mrgreen:
pa ti ko da imaš 68 godina :lol:

još mu pokažem sliku, treba crna, ova plava :mrgreen:

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 20 maj 2014, 23:48

Dublje mlada,dublje.
BHF Bosanska Krajina!

krmak
Kontakt:

Re: Odg: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la krmak » 20 maj 2014, 23:54

Chinaglia je napisao/la:da l' je ovo prirodna nesreća, ili tu ima nekakve veze s ovim **** HAARP-om? šta mislite? :D
Ne povlaci to opet boga ti dragog. Svaka cast svima koji sudjeluju, lijepo je vidjeti ovoliku slogu bez onih glupih dijeljenja na nase i njihove!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 maj 2014, 23:54

Ne znam jel neko pisao prije o ovome al mene plasi sta ce biti posle ovoga. dolazim iz grada koji nije pogodjen ovim nepogodama(Gradacac) al smo svi mobilni i pomazemo danonocno gradovima u okruzenju prije svega Orasju,Samcu,Brckom,Bijeljini cak je i jedna ekipa isla u Maglaj i Doboj. Raduje me sto u ovom trenutku disemo svi ko jedno radilo se o Aliji,Krsti ili Mariu,ruzna stvar koja nas je zblizila al nesto je moralo. E ono sto mene plasi je sta poslije toga,hocemo li to cijeniti ili cemo velicati velikosrpstvo,ustastvo,balinstvo...Hocemo li se ponovo podijeliti u svoje torove i jedne druge nazivati onima?? Ako bude ovo zadnje onda mi je zao sto svi nismo stradali i trebalo bi nas zakopati sa uginulom stokom i zaliti krecom. Ne mogu se dalje oteti utisku da neki mediji ili nece ili ne smiju izvjestavati o ''drugim podrucjima'' prije svega mislim na PTRC koji samo izvjestava o jednom dijelu drzave. I ono sto me najvise brine jer ovo gore smo dozivili i navikli je to gdje ce zavrsiti pare od donacija.Ja sam spreman pristati na odbijanje nekog postotka od svoje plate kolko bude bilo potrebno,ali me brine gdje ce otici namjeske pare koje ce svijet dati? Izborna je godina nekom bi moglo svanuti,dok je trecini drzave vec 5 dana mrak :-(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 20 maj 2014, 23:58

3000 studenata se prijavilo za 500 mjesta sutra. :thumbup:

Ja nisam upao, tako da ako neko zna nekoga ko ide sutra a ima slobodnog mjesta, nek postavi kontakt.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 maj 2014, 00:47

PatrickBateman je napisao/la:3000 studenata se prijavilo za 500 mjesta sutra. :thumbup:

Ja nisam upao, tako da ako neko zna nekoga ko ide sutra a ima slobodnog mjesta, nek postavi kontakt.
Iz Sarajeva?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 maj 2014, 00:48

Ne znam zbog čega širenja dezinformacija za Maglaj? Imam tamo amidžu i strinu. Govore mi da se sve normalno dijeli, normalnim ljudima. Imaju problema sa hljebom, moooraš baš poranit ako hoćeš da dobiješ. Ostalo je sve normalno. Strini bio naumpo rahatluk pa joj iskopali negdje u tonama jedan. :-P
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

krmak
Kontakt:

Re: Odg: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la krmak » 21 maj 2014, 01:01

esprit24 je napisao/la:Ne znam jel neko pisao prije o ovome al mene plasi sta ce biti posle ovoga. dolazim iz grada koji nije pogodjen ovim nepogodama(Gradacac) al smo svi mobilni i pomazemo danonocno gradovima u okruzenju prije svega Orasju,Samcu,Brckom,Bijeljini cak je i jedna ekipa isla u Maglaj i Doboj. Raduje me sto u ovom trenutku disemo svi ko jedno radilo se o Aliji,Krsti ili Mariu,ruzna stvar koja nas je zblizila al nesto je moralo. E ono sto mene plasi je sta poslije toga,hocemo li to cijeniti ili cemo velicati velikosrpstvo,ustastvo,balinstvo...Hocemo li se ponovo podijeliti u svoje torove i jedne druge nazivati onima?? Ako bude ovo zadnje onda mi je zao sto svi nismo stradali i trebalo bi nas zakopati sa uginulom stokom i zaliti krecom. Ne mogu se dalje oteti utisku da neki mediji ili nece ili ne smiju izvjestavati o ''drugim podrucjima'' prije svega mislim na PTRC koji samo izvjestava o jednom dijelu drzave. I ono sto me najvise brine jer ovo gore smo dozivili i navikli je to gdje ce zavrsiti pare od donacija.Ja sam spreman pristati na odbijanje nekog postotka od svoje plate kolko bude bilo potrebno,ali me brine gdje ce otici namjeske pare koje ce svijet dati? Izborna je godina nekom bi moglo svanuti,dok je trecini drzave vec 5 dana mrak :-(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ocemo, podijelit cemo se, narod je i dalje glup i zatucan.

gunner14
Kontakt:

Post Postao/la gunner14 » 21 maj 2014, 01:09

Koliko se samo lazi i dezinformacija pise na ovome fb to je stvarno za nepovjerovati..Evo sad vidim da kruzi prica tj. da neke grupe na fb objavljuju sliku na kako u Prijedoru djeluje kriminalna grupa koja kupi humanitarnu pomoc i prebacuje u svoje neko skladiste, nevjerovatno..Prava istina je da vlast u Prijedoru boli briga za Bosnjacima koji su poplavljeni u Prijedoru i njihovim kucama..Te ljude niko od strane vlasti nije obilazio evo kako su pocele ove poplave u Prijedoru vec su prepusteni sami sebi a samo se obilaze i ciste ona mjesta gdje je srpsko stanovnistvo i tu se dijeli pomoc..Ovi ljudi koji se nazivaju kriminalcima su dovezli pomoc iz Austrije gdje su i organizovali njeno prikipljanje i potom je djelili ljudima cije su kuce pod vodom i ljudima koji su prepusteni da se snalaze kako znaju i umiju..

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 21 maj 2014, 01:22

Consigliere je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:3000 studenata se prijavilo za 500 mjesta sutra. :thumbup:

Iz Sarajeva?
Studenata Sarajevskog univerziteta, sad tu imas studenata sirom BiH pretpostavljam

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 21 maj 2014, 01:35

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2014, 01:47

Širokobriježani skupili nekoliko tona potrepština, akcija traje i dalje

U utorak je počela velika akcija prikupljanja humanitarne pomoći u organizaciji Crvenog križa Široki Brijeg. Na dva mjesta u gradu građani su iz sata u sat donosili hranu, pitku vodu, odjeću i ostale potrepštine.

Od 10:00 do 18:00 sati u prostorijama Mjesne zajednice Lijeva obala deseci volontera su cijeli dan sortirali stvari koje su donosili građani, a nakon što bi se nakupilo dovoljno stvari za jedan kamion, žurno su natovarali kamione koji su odmah otišli za Bosnu. Još tijekom ponedjeljka i jutros iz Širokog Brijega je otišlo nekoliko kamiona i privatnih kombija s hranom, vodom i odjećom.

Zbog malog kapaciteta prostorija MZ Lijeva obala, humanitarna pomoć se mogla odnijeti i u prostorije Duhanske stanice (Dogane) gdje su volonteri Odreda izviđača Široki Brijeg i Vijeća mladih Široki Brijeg dežurali cijeli dan te sortirali potrepštine od 9:00 do 21:00 sat.

Također, MZ Ljuti Dolac i HKUD sv. Ana Ljuti Dolac organiziraju akciju prikupljanja pomoći. U srijedu od 8:00 do 19:00 sati u prostorijama MZ Ljuti Dolac (kod Doma), a svu humanitarnu pomoć proslijedit će Crvenom križu Široki Brijeg.

Akcija će se održati i u srijedu te četvrtak, a o nastavku akcije bit ćete naknadno obaviješteni. Dakle, srijeda i četvrtak: MZ Lijeva obala (9:00 do 18:00 sati) te Duhanska stanica (9:00 do 21:00 sat).

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Iz sata u sat stižu bolesnici u SKB Mostar kojima je potrebna krv. Mole se svi darivatelji iz Širokog Brijega da se odazovu i dadnu krv u srijedu na Odjel za transfuzijsku medicinu SKB Mostar te da se prije odlaska jave Crvenog križu Široki Brijeg na broj 063/446-929
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
:salut: :salut:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 maj 2014, 02:13

:clap: :clap: :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2014, 02:14

NK Široki Brijeg u akciji pomoći ugroženom stanovništvu

”Nogometni klub Široki Brijeg odazvao se pozivu Crvenog križa Široki Brijeg u akciji prikupljanja pomoći stradalima u velikim poplavama koje su pogodile BiH. Predvođeni kapetanom momčadi Wagnerom Santosom Lagom naši igrači Jure Ivanković, Danijel Kožul i Mario Ljubić dostavili su u ime kluba danas (utorak) u prostorije širokobriješkog Crvenog križa pomoć u vidu higijenskih potrepština za djecu i odrasle, dječje hrane, konzervirane hrane, vode i drugih potrebnih stvari. NK Široki Brijeg suosjeća sa stradalima u ovoj katastrofi u kojoj su na stotine tisuća ljudi bile prisiljene napustiti svoje domove i u kojoj je, uz goleme štete, bilo, nažalost i ljudskih žrtava. Iskrena sućut svima onima koji su izgubili nekoga od svojih najmilijih u ovim nezapamćenim poplavama u BiH” priopćeno je iz NK Široki Brijeg.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 3 gosta.