Prefarbaj markeromlegenda reala je napisao/la:gledaj kako je to lukavo, nudi mi Avdiju da bi ja reko, volim nemati nikakav nego njegov
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja koliko znam Virtu stedi za plazmu
, sada jedino ako je nesto zaradio vise u medjuvremenu
. Sto se mene tice, moze deal, ako Virtu nekome kupi, dobijas i ti tvoj dres
. Da nisu poplave, bila bi pusiona, ovako sam sentimentalan
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ja sam legendi obećao dres, šalim se za Vršajevića. Nek' izabere, može i Spahićev, eto i to sam prevalio preko usta...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Hoces da ja tebi kupim Safeta da ispravim nepravduVirtu4l je napisao/la:Ja sam legendi obećao dres, šalim se za Vršajevića. Nek' izabere, može i Spahićev, eto i to sam prevalio preko usta...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Korleone imal za mene tih dresova
Eto mene u Bec za nekih 15-tak dana, pa nek me ceka poklon.
Tamo negdje na Stephansplatzu.
Eto mene u Bec za nekih 15-tak dana, pa nek me ceka poklon.
Tamo negdje na Stephansplatzu.
Hahahaha, dobarDonCorleone je napisao/la:Hoces da ja tebi kupim Safeta da ispravim nepravdu?
Može ako nađeš sa ovim logom,

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Jarane ne produciram ja licno te dresove, nego neko dijete u Kamboci.
Kakva ba replika, zbavi ovdje majicujestamaji je napisao/la:sad sam pričao sa jaranom iz londona, kupio je juče dres. kaže nije baš optimalan za navijače, u pitanju je autentični dres za igrače, malo je uži nego prosječan dres te veličine i jako je tanak. kaže kad ga zgužvaš paše komotno u džep. možda je vrhunski kvalitet za nositi na terenu, ali ne i na tribinama ili negdje drugdje. kaže isto da ono na dresu nije mustra u dizajnu nego je dres jednostavno perforiran, dakle ima rupice koje su prvenstveno tu da bi dres bolje disao i da je na par mjesta zbog te perforacije providan. ovaj model je očito namjenjen za igre na većim vručinama. on je kupio XL i kaže da mu ne leži najbolje, upravo zato jer je jako tanak, pa tamo gdje ima viška ne sakriva ništa, a tamo gdje ima manjka visi ko vreća
elem koima figuru ukupovinu, mi ostali čekamo repliku
http://www.acasports.co.uk/product_info ... s_id=14435" onclick="window.open(this.href);return false;
jos nabacis logo za par markica kod nas.
- legenda reala
- Kontakt:
znači da sam se ja obezbjedio za dres 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal ko da meni Begovića obeća, pa makar onaj sa pijace 
Kako je krenulo dobićeš kopačke i štucnelegenda reala je napisao/la:znači da sam se ja obezbjedio za dres
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ti izgleda dobijas dvalegenda reala je napisao/la:znači da sam se ja obezbjedio za dres
- legenda reala
- Kontakt:
joj navučem dres s brojem 6 Kolašinac, a Ole dovede vlahinja iz Norveške jeeeeeeeeeeVirtu4l je napisao/la:Kako je krenulo dobićeš kopačke i štucnelegenda reala je napisao/la:znači da sam se ja obezbjedio za dresgdje ti je drug Ole
DonCorleone je napisao/la:Ti izgleda dobijas dvalegenda reala je napisao/la:znači da sam se ja obezbjedio za dres.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad ti pošalje ovaj smajli, znaj da si nayeb'olegenda reala je napisao/la:
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jestamaji, gdje je u Londonu taj tvoj jaran kupio dres?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ma bojim se da dres nije neke kvalitete pa da ce se posle razocaratiVirtu4l je napisao/la:Kad ti pošalje ovaj smajli, znaj da si nayeb'olegenda reala je napisao/la:
Ja cekam da na pijacu stignu "originali" i odma kupujem sebi Lulica ili Mujdzu ili oba
Kakvi crni originali da izvalim pola invalidnine za dres a za 1-2 mjeseca adidas nam izda novi dizain pa valja sve ponovo
Zato Autopijaca Stup jal Otoka zakon

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ma ljudi pustite dres.....ja se pitam otkud nasem najvecem SMEKERU MEDUNJANINU onako kratak sorc? kod ostalih sviju visi, a kod njeg bas kratak......al opet je ekstra!!!
Jesam li ja jedini ovdje ko bi htio dres Vranješa, Medunjanina ili Zahirovića
od ovog zadnjeg teško da ću dobit al eto 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D