Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Na stranu sto je ovaj desni bek, a ti hoces da nam uvalis lijevog, ne treba nam igrac za klupe 
Nije Wenger valjda toliko glup da dovede Mandzukica.
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
nadajmo se da nijeanell je napisao/la:Nije Wenger valjda toliko glup da dovede Mandzukica.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ako ga vodja dovede smatrat cu ga ludim. Giroud je sigurno bolji, a vjerovatno i Sanogo.nedim93 je napisao/la:nadajmo se da nijeanell je napisao/la:Nije Wenger valjda toliko glup da dovede Mandzukica.
Hocu Benzemu!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kakav benzema,lik isto koji fula nemoguće i treba mu ponekad 3-4 šanse za gol,hoćemo cavanija ili falcaa 
http://news.arseblog.com/2014/05/vela-i ... -i-return/" onclick="window.open(this.href);return false;
on i aurier bi za džabe izgleda došli
on i aurier bi za džabe izgleda došli
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Davat ce Ramsey ili Walcott dosta golova. Benzema je odlican igrac. Meni bolji od Cavania.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Bolje dovesti Alexisa Sancheza nego Benzemu i Mandzukica zajedno, od Benzeme je sigurno jeftiniji a bolji igrac zejlan dokazivanja, dok bi ovaj vjerovatno dosao misleci kako je neka igracina a nije se bas proslavio iako je bolji od Girouda i one krampe Higuaina. Najvise bi volio Cavanija ali sanse su ko i sa Martinezom minimalne.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Iskreno ne mislim da su Sancez i Kavani realne opcije. Mozda jedino ako Barca ne odluci prodati Aleksisa. Doduse i za Benzemu mislim nesto slicno.
Greivis je napisao/la: Ako ga vodja dovede smatrat cu ga ludim. Giroud je sigurno bolji, a vjerovatno i Sanogo.
Hocu Benzemu!
ARSENAL4ever
Kakvo je stanje u Zapresicu?TheMix je napisao/la:Greivis je napisao/la: Ako ga vodja dovede smatrat cu ga ludim. Giroud je sigurno bolji, a vjerovatno i Sanogo.
Hocu Benzemu!![]()
joj lika
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dobro jeGreivis je napisao/la:Kakvo je stanje u Zapresicu?TheMix je napisao/la:Greivis je napisao/la: Ako ga vodja dovede smatrat cu ga ludim. Giroud je sigurno bolji, a vjerovatno i Sanogo.
Hocu Benzemu!![]()
joj lika
ARSENAL4ever
100 miliona eurica, Haha, wenger će na kraju prelaznog roka dovest 3 a prodati jednog i budet će biti 115 miliona. Ova trojica će doći saveta, neka djeca a prodat ćemo jednog levata ( nije teško naći ko je levat ). Et našeg transfer roka 
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
arminarsenal
- Kontakt:
Sagna ce sto prije potpisati ugovor s kim bilo,da pocne odmah primat platu,nije budala da ceka do kraja prijelaznog roka,ispusit ce milioncic 
Aurier,Vela i neki dobar DMF razbijač uz prodaju Artete bi bio za mene fantastičan prelazni rok.... 
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Re: Odg: Arsenal
I onda opet borba za 4Orion87 je napisao/la:Aurier,Vela i neki dobar DMF razbijač uz prodaju Artete bi bio za mene fantastičan prelazni rok....
Bez problema sa povredama,dobrim zadnjim veznim,zdravim Theom i Velom jer obojica mogu i krilo i špica igrati,mi imamo ekipu sposobnu za titulu.....GunnerS je napisao/la:I onda opet borba za 4Orion87 je napisao/la:Aurier,Vela i neki dobar DMF razbijač uz prodaju Artete bi bio za mene fantastičan prelazni rok....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Heh... S Giroud. Teško da mi možemo i 4 
Teoretski nemoguce.Orion87 je napisao/la:Bez problema sa povredama,dobrim zadnjim veznim,zdravim Theom i Velom jer obojica mogu i krilo i špica igrati,mi imamo ekipu sposobnu za titulu.....GunnerS je napisao/la:I onda opet borba za 4Orion87 je napisao/la:Aurier,Vela i neki dobar DMF razbijač uz prodaju Artete bi bio za mene fantastičan prelazni rok....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.