Orlando Magic
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Orlando Magic
Orlandu se mora vratiti sve što se dešavala nakon odlaska Dwight-a. Odlično izgleda ovaj Oladipo.
Neutral je napisao/la:Orlandu se mora vratiti sve što se dešavala nakon odlaska Dwight-a. Odlično izgleda ovaj Oladipo.
Odlicna ekipa prepuna potencijala, Oladipo, Harkless,Harris, Vucevic
Victor Oladipo, rising to the light
http://espn.go.com/nba/preview2013/stor ... ando-magic" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlican clanak.
Yahoo Medzik preview
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... --nba.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto losije treba igrati, pa pokupiti Wigginsa/Parkera ili Exuma/Smarta. Smart i Oladipo bi bio odlican defanzivni duo. To bi ujedno bio i najrealniji scenario gledajuci kako ce pojedine ekipe losije igrati od nas a ostale ganjati pickove.
http://espn.go.com/nba/preview2013/stor ... ando-magic" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlican clanak.
Yahoo Medzik preview
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... --nba.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto losije treba igrati, pa pokupiti Wigginsa/Parkera ili Exuma/Smarta. Smart i Oladipo bi bio odlican defanzivni duo. To bi ujedno bio i najrealniji scenario gledajuci kako ce pojedine ekipe losije igrati od nas a ostale ganjati pickove.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
I mi nekog' da isprasimo, neobicno mi ovo skroz. Afflalo pozitivno iznenadio, odlicno sutersko izdanje. 10-14 za 2 i 4-5 za 3, Nelsonu manje suteva Harklessu vise i bit ce ok, Victor sve ozbiljnije ide po ROY, jedino se moze izdvojiti losa partija Maxiella. Fina kolektivna pobjeda koju je zasjenio legendarni T-Mac.
U ostalim
Nelson je na izlaznim vratima sto je uvijek dobro, nadam se da ide u paketu sa Hidayetom.

U ostalim
Nelson je na izlaznim vratima sto je uvijek dobro, nadam se da ide u paketu sa Hidayetom.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
cekaj Hidayet je jos uOrlandu ?AjsKjub je napisao/la:I mi nekog' da isprasimo, neobicno mi ovo skroz. Afflalo pozitivno iznenadio, odlicno sutersko izdanje. 10-14 za 2 i 4-5 za 3, Nelsonu manje suteva Harklessu vise i bit ce ok, Victor sve ozbiljnije ide po ROY, jedino se moze izdvojiti losa partija Maxiella. Fina kolektivna pobjeda koju je zasjenio legendarni T-Mac.![]()
U ostalim

MickoSAS je napisao/la:cekaj Hidayet je jos uOrlandu ?AjsKjub je napisao/la:I mi nekog' da isprasimo, neobicno mi ovo skroz. Afflalo pozitivno iznenadio, odlicno sutersko izdanje. 10-14 za 2 i 4-5 za 3, Nelsonu manje suteva Harklessu vise i bit ce ok, Victor sve ozbiljnije ide po ROY, jedino se moze izdvojiti losa partija Maxiella. Fina kolektivna pobjeda koju je zasjenio legendarni T-Mac.![]()
U ostalim
jeste
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitanje je veliko, Gasol je tu. Onda imas Noaha koji je EU ali skolovan u Americi kao i Vucevic.
On je po meni klasa tu sa Valanciunasom, mrvicu ali mrvicu bolj. S tim da Vucevic na evropski stil izgleda kao Bavcic
NBA mu lezi maksimalno..
On je po meni klasa tu sa Valanciunasom, mrvicu ali mrvicu bolj. S tim da Vucevic na evropski stil izgleda kao Bavcic

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Al' je Phila napravila pun pogodak sa ovim trejdom Vučevića 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno je bolji a i brojke to dokazuju.tuzlak1987 je napisao/la:Pitanje je veliko, Gasol je tu. Onda imas Noaha koji je EU ali skolovan u Americi kao i Vucevic.
On je po meni klasa tu sa Valanciunasom, mrvicu ali mrvicu bolj. S tim da Vucevic na evropski stil izgleda kao BavcicNBA mu lezi maksimalno..
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pocelo je...
Orlando Magic center Nikola Vučević sprained his left ankle against the Golden State Warriors on Tuesday
Orlando Magic center Nikola Vučević sprained his left ankle against the Golden State Warriors on Tuesday
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
I kazu lafo bekovi nam najjaci adut. Toliko o "ROYu" Oladipu i "MIPu" Aflalu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nece nam valjda uzeti Jazz uzeti mjesto u top 3 na dreftu. Ajmo momci, tenkirajte sad ko nikad.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Randle???AjsKjub je napisao/la: Samo da Randla ne pokupi neko.
Daj da nam neko Exuma ne uzme, lako cemo za PF poziciju.
Raspon ruku Randle-a ce biti problem u NBA-u, zato sto je lik gradjen ko T-Rex. Ako ces s 4. pickom traziti PF poziciju, najbolja opcija je Vonleh, zbog ogromnog potencijala, i jer ti treba defanzivac dobar pored Vucevica, a raspon ruku Vonleha ce definitivno biti koristan u odbrani.
Problem sto se tice prvog picka prve runde je taj da ce nam od 4 potencijalna "franchise players" ostati Emblid, koji ima najveci potencijal, koji ima problema s ledjima(svi znamo za Odena), ali sta onda sa Vucevicem?

U slucaju da Cleveland uzme Wigginsa, ili bilo koga osim Emblida, ovo ce se i desiti

Phil. ima Noela i MCW-a, ali bi im Exum bolje dosao od Emblida, jer bi mogli s ovim nekim hibridnim backcourt-om da traze borbu za naslov u buducnosti. Bucksi imaju Sendersa, i vjerujem da ce oni uzeti Wigginsa ili Parkera, s obzirom na to ko bude dostupan.
Nez, nisam za Randle-a uopste, radije bih Harris-a da igra strech cetvorku, nego T-Rexa da trpim

Po meni, najbolja opcija je pomjeranje 12. picka prema gore, mozda sa Hornetsima nesto da probamo, iako mi 9. pick nije privlacan. Kingsi bi bili raspolozeni, s obzirom da je trade za Gay-a u prosloj sezoni bio pokusaj prema play-offu, i njima bi Nelson mozda i bio koristan, pa da se tu nesto izmajmunise.

Ne moze Harris igrat 4, a odlaskom Velike Bebe u kliperse PF nam je postala najslabija pozicija. Moze Exum, Smart ili neki treci PG ako ce na FA poduzeti nesto sto se tice 4ke, jer u suprotnom cemo imati istu sezonu. Embiid je dosta riskantna odluka jer draftanjem njega preostaje trejd Vucevica. Sto se tice Randla, on svoje nedostatke nadopunjuje velikim IQom i baratanjem u reketu, nesto kao Duncan. Znaci, nije najbolje gradjen za tu igru no zna znanje i kako zavrsiti dole. Uz to je i dobar rebounder i mislim da bi se fantasticno ukomponovao sa Vuckom te bi mogli cak i sa ovim tandemom biti i u vrhu lige po skokovima. Sto je jos bolje Orlando je tim koji se uvijek fokusirao na 3pt igru. Randle nikako ne moze biti promasaj.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.