Ovo je malo veća nebuloza koja se mogla pročitati zadnjh dana, ne znam o kakvim knockoutima se priča i gdje je bio taj genijalni Pep sa svojom taktikom protiv Reala, tamo su se takođe igrale dvije utakmice, pa bi što bi. I koliko bi Simeone trebao biti ukivan u zvijezde kad je sa duplo jeftinijim Atleticom dogurao do finala LP i osvojio Primeru u mnogo jačoj konkurenciji. Ovo finale kupa je pokazalo da je Bundesliga daleko od idealnog kako je neki hoće da prikažu da bi Bayern digli u nebesa.Klare je napisao/la:Oštećeni, neoštećeni, bolja ekipa je pobijedila sinoć, život ide dalje,
prihvatite poraz i tako dalje.
A krivo vam je više od tog gola postavka Gvarde koji vam je zamku postavu o kojoj će se dugo, dugo pričati,
ovo finale ulazi u anale kako protivnika zavarati i u samo 10 dana od teškog knockdowna stići do kontra neviđenog nockouta.![]()
Dobri ste bili.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nesto sad citam kao Bayern zasluzio, i zbog toga ovaj gol nije bitan? Prvo ja utakmicu nisam gledao, nit zelim ulaziti u to ko je sta zasluzio. Drugo, kakve ba zasluge? Na kraju dobija onaj koje dao vise golova, u ovom slucaju je to trebala biti Borusija, jer im je ponisten ovaj cist gol. Dakle osteceni i oni su trebali uzeti, jer da je sudija bio normalan BvB bi sad bio sa trofejom.
Ocita pljacka. Stvarno smijesno.
Ocita pljacka. Stvarno smijesno.
Celik!3,2,2.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je pi.cka, pljacka vam materina.
Cestitke na dostojanstvenoj borbi i pruzanju dobrog otpora ali vise od srebra ne mozete dobiti.
Dogodine opet po isto.
Cestitke na dostojanstvenoj borbi i pruzanju dobrog otpora ali vise od srebra ne mozete dobiti.
Dogodine opet po isto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kirch do 2016. 
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Borus ... iver-Kirch" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Borus ... iver-Kirch" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima i Bundesliga svoj Arsenal 
@ DEDE
Svaka cast druze na svim slikama i klipovima sto si postavio u vezi kradje cistog gola ... Da je bogdom vise ovakvih koji to zele docarat i pokazat i branit svoj klub i pokusat barem pokusat docarat da je to vece bila velika ne pravda i kradja i da smo osteceni uz tebe sam Dede i svaka cast na postovima ... Nadam se da ces bit uvijek tu na forumu i tako lijepo nastavit podrzavat nas klub nasu svetinju i pisat ...
Nego ostali imal sta ba za Ciru ? Sinoc Bild napisa da bi trebao transfer bit narednih dana gotov a danas nista tajac ... Nadam se da ce se i on i Ginter sto prije zavrsit da se ne mucimo ni mi ni uprava i da imamo kompletan tim za pripreme i da smo rahat da se krene u osvetu i potjeru za pravdom koja se mora izjednacit ...
Svaka cast druze na svim slikama i klipovima sto si postavio u vezi kradje cistog gola ... Da je bogdom vise ovakvih koji to zele docarat i pokazat i branit svoj klub i pokusat barem pokusat docarat da je to vece bila velika ne pravda i kradja i da smo osteceni uz tebe sam Dede i svaka cast na postovima ... Nadam se da ces bit uvijek tu na forumu i tako lijepo nastavit podrzavat nas klub nasu svetinju i pisat ...
Nego ostali imal sta ba za Ciru ? Sinoc Bild napisa da bi trebao transfer bit narednih dana gotov a danas nista tajac ... Nadam se da ce se i on i Ginter sto prije zavrsit da se ne mucimo ni mi ni uprava i da imamo kompletan tim za pripreme i da smo rahat da se krene u osvetu i potjeru za pravdom koja se mora izjednacit ...
BvB Echte Liebe !!!
Ima bo'me i Barcu.autogol je napisao/la:Ima i Bundesliga svoj Arsenal
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Nikakav problem,mi Barselona,vi ArsenalHare_BvB je napisao/la:Ima bo'me i Barcu.autogol je napisao/la:Ima i Bundesliga svoj Arsenal
- bavaracmujo
- Kontakt:
Stvarno bavarci sad pretjerujete cuj poredjenja ko arsenal. Ma nemojte tako uredno ce oni uzet super kup makar jednom u 5 god, nisu bas toliko spali ko arsenal. A ovi sto kukaju evo 5 dana o nepravdi najbolje vam je pisite zalbu angeli, mozda ce ponistit finale kupa i lige prvaka i osjeci maradoni lijevu ruku pa englezima dati trofej, sretno vam bilo sa zalbom
Ne može BvB biti kao Arsenal, jer Arsenal igra u ligi koja je u nečemu bolja od BL, tamo nema monopola, otimanja igrača među najboljim klubovima, a valjda je onda i suđenje po pravilima igre, a ne po monopolskim pravilima.bavaracmujo je napisao/la:Stvarno bavarci sad pretjerujete cuj poredjenja ko arsenal. Ma nemojte tako uredno ce oni uzet super kup makar jednom u 5 god, nisu bas toliko spali ko arsenal. A ovi sto kukaju evo 5 dana o nepravdi najbolje vam je pisite zalbu angeli, mozda ce ponistit finale kupa i lige prvaka i osjeci maradoni lijevu ruku pa englezima dati trofej, sretno vam bilo sa zalbom
Bezvezno je vise pisati i objasnjavati onim kravarima...da je borussia na pravdi Boga kladicno opljackana prosle godine u finalu kupa i prosle Subote u finalu njemackog kupa.
Klasicna pljacka!!
Klasicna pljacka!!
- bavaracmujo
- Kontakt:
I ja kazem da je bezvezno i da pucate u prazno nepije to nigdje vode, ostavljam vas da i dalje kukate jedni drugim!
Reci da se šaliiš moliiim teeopel je napisao/la: Ne može BvB biti kao Arsenal, jer Arsenal igra u ligi koja je u nečemu bolja od BL, tamo nema monopola, otimanja igrača među najboljim klubovima, a valjda je onda i suđenje po pravilima igre, a ne po monopolskim pravilima.
Reus izabran za najboljeg igrača sezone s 39,09 % glasova.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Sasvim logicno za najboljeg igraca ligeSemir bvb je napisao/la:Reus izabran za najboljeg igrača sezone s 39,09 % glasova.![]()
Immobile daje izjave kao da je vec potpisao za BvB...nadam se da ce ga klub ispostovati i pustiti ga da ide.
"Borussia ist eine sehr bedeutende Mannschaft und für meine Entwicklung wäre es wichtig, in der Champions League zu spielen"
O Lewandowskom...
"Er ist einer der stärksten Angreifer, die es gibt", lobte der Italiener. "Das motiviert mich noch mehr."
Posebno mi je zanimljiv ovaj drugi dio u kojem kaze da mu je jos veca motivacija sto ce biti zamjena za jednog takvog igraca
A vec se i raspitao o Bundesligi kod Caldirole i Donatija:
"Sie haben mir gesagt, dass die Bundesliga eine der wichtigsten Ligen der Welt geworden ist. Sie fühlen sich sehr wohl."
I Eriksen je lani isto pričao pa nije došao. Nadam se ponavljanju scenarija jer sad Digići traže 25m za njega, a to mi je fakat previše za igrača koji ima jednu pravu sezonu u prosječnom klubu Serie A. Za tu lovu se moglo dovesti recimo Drmića i Calhanoglua.adnan24 je napisao/la: Immobile daje izjave kao da je vec potpisao za BvB...nadam se da ce ga klub ispostovati i pustiti ga da ide.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
U BVB II dovedena su 2 mlada igrača. Maximilian Güll (Duisburg) i Jon Stankovic (Domžale).
Oba su potpisali ugovor do 2017.g.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 96763.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oba su potpisali ugovor do 2017.g.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 96763.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 23 maj 2014, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
opel je napisao/la: Ne može BvB biti kao Arsenal, jer Arsenal igra u ligi koja je u nečemu bolja od BL, tamo nema monopola, otimanja igrača među najboljim klubovima, a valjda je onda i suđenje po pravilima igre, a ne po monopolskim pravilima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.