Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 21 maj 2014, 01:43

Arsenal bez problema sa povredama to ti je utopija, nesto nezamislivo i nedokucivo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la AsharaK » 21 maj 2014, 10:33

BigBigBang je napisao/la:Arsenal bez problema sa povredama to ti je utopija, nesto nezamislivo i nedokucivo.
+1
Ja se ne sjećaam perioda kada Arsenal nije imao problema sa povredama, nažalost..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 maj 2014, 12:12

Aurier i Vela nam dolaze 99%, još nekog veznjaka poslije svjetskog dovesti i šana majka. :kafa:

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 21 maj 2014, 12:53

Njih dvojicu i jos jednog kao sto je Martinez ili Bender.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 21 maj 2014, 12:59

Ma nama će Cesc, Vela, Aurier doći i mislim da bi to bilo to

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 maj 2014, 13:04

AA23 je napisao/la:Ma nama će Cesc, Vela, Aurier doći i mislim da bi to bilo to
Cesc koliko god bio dobar trenutno nam nije potreban.... Ukoliko i u ovom roku ne dovedemo DMF-a opet cemo se boriti za cetvrto mjesto.

Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 maj 2014, 13:16

Kad bi se samo uradilo nesto povodom povreda i kad ih ne bi bilo onoliko bili bi konkurentni na svim frontovima.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 21 maj 2014, 13:42

dati hrpu lovu za Fabregasa koji nam je nepotreban bio bi još jedan u nizu par excellence poteza voajera,dok ima rupe na dmf-u i špicu,ali šta će nam neka manga na dmf,pa bolje da nam igra 5 patuljaka u vezi koji kad naiđu na protivničku agresiju ruše se sami od sebe,svaki jači presing na vezu zakolje odbranu koja ostaje sami na vjetrometini jer nema pravog dmf-a ispred,jer tu je panj arteta koji sam nezna s koje bi strane prišao suparniku,a uglavnom da odbace kao staru krpu

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 21 maj 2014, 14:04

Dzaba vama i javi martinez ako krezo ostane , ipak krezo je bez konkurencije za prvih 11 :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 21 maj 2014, 14:28

Aurier na mjestu Sagne to bi bilo veliko pojacanje. Sagna ce vjerovatno otici tako da je to realna opcija. Problem je ako Arteta produzi nece doci novi dmf. Odlazi Bendtner i treba ocekivati novog napadaca kao i novog golmana ako ode Fabianski. Takodjer i stopera ako ode Vermalen. Na kraju se sve svodi da cemo dovesti onu poziciju na kojoj ce igraci da daju ostavke poslije isteka ugovora.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 21 maj 2014, 14:33

treba nam 5-6 igrača :lol:zamjena za sagnu,rezervni golman i neki stoper ako ode vermaelen,plus prava pojačanja na pozicijama: dmf,špic i lijevo krilo

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 maj 2014, 14:38

Borit cemo se za 4. poziciju? U ligi gdje se takmice Arsenal,United,Liverpool,City,Terek i gdje Everton i Tottenham dva odlicna kluba ne mogu doci do izrazaja zbog konkurencije ali mogu pobrkati svima racune! Gdje ostatak lige ne skida gace ko u drugim drzavama gdje idu ako nista da te propisno izudaraju! U takvoj ligi i uz top, top pojacanja ti niko ne garantuje da ces dalje od 4 mjesta.
Danas se povezujemo ponovo sa onim DM-om i Lyona, Ganalios ili kako mu je ime zaboravio sam. Uglavom povezacemo se sa milion igraca tako da o tome ne obracam paznju mnogo. Nekako sam najvise ubjedjen da cemo dovesti Auriera i Velu posto su oba odlicni igraci i ovojicu bi mogli dobiti za samo 10,2 miliona funti sto je kradja. To su vec dve pozicije i onda se isprsiti na one ostale dve. DM i CF sa WC igracima! To su neke moje zelje i nadanja za ovaj drugi dio ali ovaj prvi ce biti sigurno, sa ovom dvojicom bar sa Sergom. Prave tu problem i odlasci jedinog rezervnog stopera i golmana. Treba ce i to popuniti a svi znamo da Wenger rijetko dovodi vise od 3 igraca po roku.

I naravno Fabregas ce biti glavni problem ako bude dostupan a po svemu sudeci ce biti!? Prvo, nama je totalno nepotreban ali bio bi veliki samar da ga prepuste Unitedu! Znamo koliki je on miljenik svih u klubu a dobili bi ga nazad za 25 miliona funti! Tako da imam neki osjecaj da bi on mogao poremetiti planove kluba...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 21 maj 2014, 14:44

Zato i nije realno ocekivati neka preskupa pojacanja. Vela bi mogao biti realna opcija, Aurier isto. Golman nam je također neophodan jer Viviano i Fabianski odlaze, mada tu ocekujem jedan transfer svega, a treci golman ce biti prekomandovan iz pomladka. Wenger ce se potruditi i da Vermaelen ostane, tako da bi preostala opcija dovođenja DM-a.

Ali treba sacekati jos sve. Pogotovo sta ce se desiti sa Vermaelenom i Sagnom. Od toga mnogo ovisi.

Ne bih iskljucio povratak Fabregasa.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 21 maj 2014, 14:45

Serge Aurier admits 'you can't say no to Arsenal' as £7m right-back begins talks with the Gunners - reports

Serge Aurier says he could "not say no" to a move to Arsenal as the club reportedly open preliminary talks with the £7m-rated Toulouse right-back.

Aurier, who has won seven caps for the Ivory Coast, is seen as a direct replacement for Bacary Sagna, who is close to agreeing a three-year contract with Manchester City.

"I've never prioritised a club in England as even the promoted clubs are respectable," the 21-year-old told Eurosport France.

"I will privilege the one that will show the most interest in me, that will give me the most game time. After that, you can’t really say ‘no’ to Arsenal.

"It’s a club with history, with a French manager, who has welcomed many French players.

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 21 maj 2014, 14:49

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... en-3579558" onclick="window.open(this.href);return false; dobre vijesti :opaopa: mada je ovaj portal nepouzdan.

And Spanish playmaker Arteta - unhappy at how contract talks are going at the Emirates Stadium - is also wanted, potentially as a replacement for Chilean David Pizarro.

On bi izgleda vecu platu :facepalm:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 21 maj 2014, 14:51

Ako dodje Vela mislim da drugog pojacanja u napadu nece biti jer ima jos dosta pozicija da se pokrije. A tu su jos Giroud, Sanogo i Podolski.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 21 maj 2014, 14:53

A kako smo mi bili 128 dana prvi sa Giroudom u napadu ? znam ja kako :kafa:
Zato što je krezo ispočetka bio povrijeđen i naša igra je naprosto cvjetala sa pravim DMF-om , a onda se krezo vratio a giroud premorio i onda su nam se povrijedili Ramsey, Wilshere Ozil, Koscielny , Gibbs stalno, Walcott i ne znam ni ja ko više. Uz izostanak toliko ključnih igrača nema ekipe koja bi se zadržala na prvom mjestu.
Borili smo se za poziciju za LP čitavu jednu utakmicu, a čim su se vratili Ozil i Ramsey i kasnije Koss, utakmice su postale rutina i čak ni gola nismo primili nijednog u zadnje 3 4 utakmice.

Tako da, Odlazak sagne, dolazak Auriera , dolazak Vele, i dolazak kvalitetnog DMF-a i napadača, bi bio, hajmo realno, jedan od najboljih prelaznih rokova što se tiče Arsenala. Prvo i prvo i kad smo doveli koga dobrog prodali smo 3 isto tako dobra, a sad imamo priliku da ih sve zadržimo i da pojačamo pozicije gdje nam škripi.
Imali bi širinu, a kvalitet već imamo, i da nas zaobiđu povrede tipa Podolski 4 mjeseca, Ox 5 mjeseci, Walcott 9 mjeseci, wilshere 3 mjeseca, Ramsey 4 mjeseca, i svi ostali barem po mjesec, mi možemo ravnopravni konkurenti za titulu.
I plus jedan veliki psihološki (vjerovatno i najveće pojačanje) boost u vidu osvojene titule bi nas trebao staviti za ozbiljne konkurente za najveće titule.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 maj 2014, 14:57

nedim93 je napisao/la:A kako smo mi bili 128 dana prvi sa Giroudom u napadu ? znam ja kako :kafa:
Zato što je krezo ispočetka bio povrijeđen i naša igra je naprosto cvjetala sa pravim DMF-om , a onda se krezo vratio a giroud premorio i onda su nam se povrijedili Ramsey, Wilshere Ozil, Koscielny , Gibbs stalno, Walcott i ne znam ni ja ko više. Uz izostanak toliko ključnih igrača nema ekipe koja bi se zadržala na prvom mjestu.
Borili smo se za poziciju za LP čitavu jednu utakmicu, a čim su se vratili Ozil i Ramsey i kasnije Koss, utakmice su postale rutina i čak ni gola nismo primili nijednog u zadnje 3 4 utakmice.

Tako da, Odlazak sagne, dolazak Auriera , dolazak Vele, i dolazak kvalitetnog DMF-a i napadača, bi bio, hajmo realno, jedan od najboljih prelaznih rokova što se tiče Arsenala. Prvo i prvo i kad smo doveli koga dobrog prodali smo 3 isto tako dobra, a sad imamo priliku da ih sve zadržimo i da pojačamo pozicije gdje nam škripi.
Imali bi širinu, a kvalitet već imamo, i da nas zaobiđu povrede tipa Podolski 4 mjeseca, Ox 5 mjeseci, Walcott 9 mjeseci, wilshere 3 mjeseca, Ramsey 4 mjeseca, i svi ostali barem po mjesec, mi možemo ravnopravni konkurenti za titulu.
I plus jedan veliki psihološki (vjerovatno i najveće pojačanje) boost u vidu osvojene titule bi nas trebao staviti za ozbiljne konkurente za najveće titule.
Milion pluseva!!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 21 maj 2014, 15:00

nedim93 je napisao/la:A kako smo mi bili 128 dana prvi sa Giroudom u napadu ? znam ja kako :kafa:

Prvo i prvo i kad smo doveli koga dobrog prodali smo 3 isto tako dobra, a sad imamo priliku da ih sve zadržimo i da pojačamo pozicije gdje nam škripi.
1.lagan raspored,nakon toga dobivanje šamara u nizu čim je došao teži raspored

2.ako je Giroud klasa jednog RVP :lol: to je tebi jednako dobar igrač,ili prodaš nasrija,fabregasa dovedeš artetu :crazy: gluposti kenjaš

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 21 maj 2014, 15:03

nedim93 je napisao/la:
Ovo je sve kad bi bilo ali treba gledati realno i realno ocekivati. Sto se tice povreda tesko da ce se nesto drasticno izmijeniti. Neka barem smanje na neku prihvatljiviju granicu. Odlazaka kljucnih igraca vjerujem da nece biti a i ovaj trofej sigurno ce biti veliki plusevi. Sto se tice pojacanja ne treba ocekivati vise od 3-4 tako da tu ce biti najneizvjesnije da li ce se dovesti prava pojacanja ili ne.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []