Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
Sagittarius
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
11,5 G.Hill ( Indiana) u zadnjih 5 susreta sa Miami-em postigao je koseva : 12,19,19,16,5, (više)
12,5 Hibert (Indiana) u zadnjih 6 susreta sa Miami-em postigao je koseva : 20, 23, 24, 24,21, 19. (Više)
13,5 C.Bosh (Miami ) u zadnjih 7 susreta sa Indianom postigao je koseva : 9, 8, 12, 5, 7, 15, 13. (manje)
5,5 C.Bosh ( Miami) u zadnjih 7 susreta sa Indianom imao je skokova : 2, 3, 3, 4, 3, 4, 2. (manje)
James-a igram i koseva i asistencija i skokova preko , prosli put je isao skokovi i asistencije preko, ovaj put nadam se sve preko, jer statistika tako kaze
za Hiberta je smiješna granica, čak su ga u premieri izbacili.
samo me interesuje mišljenje ovih stručnjaka , moze li se odigrati Miami konačni pobjednik ?
12,5 Hibert (Indiana) u zadnjih 6 susreta sa Miami-em postigao je koseva : 20, 23, 24, 24,21, 19. (Više)
13,5 C.Bosh (Miami ) u zadnjih 7 susreta sa Indianom postigao je koseva : 9, 8, 12, 5, 7, 15, 13. (manje)
5,5 C.Bosh ( Miami) u zadnjih 7 susreta sa Indianom imao je skokova : 2, 3, 3, 4, 3, 4, 2. (manje)
James-a igram i koseva i asistencija i skokova preko , prosli put je isao skokovi i asistencije preko, ovaj put nadam se sve preko, jer statistika tako kaze
za Hiberta je smiješna granica, čak su ga u premieri izbacili.
samo me interesuje mišljenje ovih stručnjaka , moze li se odigrati Miami konačni pobjednik ?
zgmiky je napisao/la:i jedan listić za pratiti
1.20.45 Athlone Town-Sligo Rovers 2/2 1.75
2.20.45 Limerick-Cork City 2 1.75
3.20.45 Dundalk-Drogheda United 1 1.40
4.20.05 Stabaek-Stromsgodset odg3+ 1.90
@ 8.15
listić win, još ako je neko ispratio super
Svaka čast care!zgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:i jedan listić za pratiti
@ 8.15
Ako imaš šta za sutra postavi molim te..
https://****.com - Connect With Girls - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Meet Girls [/url]
Bravo Miky...Ispratio te dns...Svaka cast 
ispratio sam ja mjondalen 3+ i samo to fulio za 98zgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:i jedan listić za pratiti
@ 8.15
nema potpisa
Da bacim jedan izgledan triple ovoga jutra.
Karlovic-Milojevic 2-0 1,53
Brown-Delic 1 1,50
Simon-Thiem 1 1,57
Ukupno:3,61
Milojevic je prosao Basica al ce ga karlovic otrest 2-0,Brown igra pred domacom publikom protiv momka koji je juce napravio najveci uspjeh u karijeri.I Simon pred domacom publikom protiv dobro nam poznatog Thiema,valjda ce bolest i dugi mec juce ostaviti traga.Sretno
Brown-Delic 1 1,50
Simon-Thiem 1 1,57
Milojevic je prosao Basica al ce ga karlovic otrest 2-0,Brown igra pred domacom publikom protiv momka koji je juce napravio najveci uspjeh u karijeri.I Simon pred domacom publikom protiv dobro nam poznatog Thiema,valjda ce bolest i dugi mec juce ostaviti traga.Sretno
loša ponuda za danas, ali uvijek se ima šta odigrati kad nam kladionice nude i madagaskarsku treću ligu
Singl za danas
Finska-Češka dnb1 @2,10
Singl za danas
Finska-Češka dnb1 @2,10
Pustiću sunce da topi ljubav!
šta odigrati na ovaj tenis
Del Bonis-P.H.Mathieu
jeli može iči ovdje 2:0 za bonisa
Del Bonis-P.H.Mathieu
POPAY je napisao/la:Da bacim jedan izgledan triple ovoga jutra.
Brown-Delic 1 1,50
Simon-Thiem 1 1,57
Karlović prođe, valjda i ostalo prođe. Sretno
mislim da će Mathieu sigurno uzeti set a vjerujem i mečkeper je napisao/la:šta odigrati na ovaj tenis
Del Bonis-P.H.Mathieu
Kolshrajber
Džumhur
Silkeborg
sve pobjede
sretno

Džumhur
Silkeborg
sve pobjede
sretno
Semper Fidelis
Ispratio. Ide ovo garant.fixator je napisao/la:Kolshrajber
Džumhur
Silkeborg
sve pobjede
sretno
- dr.van nostrand
- Kontakt:

sad je valjda red za under
mada domacim fali najbolji strijelac David Accam."When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Testni period koji će potrajati 7 dana i nakon kojeg ću vidjeti da li ću ovo stvarno uplatiti pa igrati. Zamišljeno je ovako, svaki dan 100KM na single kvote 1,20-1,40 i svaki dan dobar finu dnevnicu
Za sad ću samo da se igram.
Za danas biram par:
Finska - Češka dg1 1,35.
Ulog 100KM;Isplata 135KM.
Za danas biram par:
Finska - Češka dg1 1,35.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
recimo da igraš prosječnu kvotu 1,30 i ulažeš po 100 km, to bi značilo da moraš pogoditi 80 % svojih oklada da bi bio u plusu.GazijaKalesija je napisao/la:Testni period koji će potrajati 7 dana i nakon kojeg ću vidjeti da li ću ovo stvarno uplatiti pa igrati. Zamišljeno je ovako, svaki dan 100KM na single kvote 1,20-1,40 i svaki dan dobar finu dnevnicuZa sad ću samo da se igram.
Za danas biram par:
Finska - Češka dg1 1,35.
Konkretan primjer: 10 dana uzastopno igraš ovako, ako pogodiš 8 od 10 oklada u plusu si 40 km(samo), a ako pogodiš 7 od 10 u minusu si 80 km.
Po meni totalno neisplativo, premale su kvote.
Kvote ispod 1,75 se ne isplati singlirati osim u posebnim slučajevima kad smo sigurni u taj par, al to je druga priča.
Po meni najisplativiji sistem za klađenje je singliranje kvota oko 2, gdje težiš da ti prolaznost bude preko 50 %
Pustiću sunce da topi ljubav!
danas opet singlovi u glavi:
Češka 2. :
FridMist - FK Baník Most gg3+ @2.30 (Supersport)
Ne želim se ni truditi pisati analizu. Svatko može napisati ono što bih ja u sljedećih par redaka tako da nikako ne preporučam veliki ulog na dotične, ponuda mi nije po mjeri pa sam prisiljen tražiti "smrdljive" parove.. Jučer singliram X, par završi u prijelazu 1/2.. Drugi par što sam želio odigrati prijelaz - izbjegnem, i oni, naravno, također odrade 1/2.. Danas mi ovi česi isto izgledaju kao da bi mogli napraviti neki spektakl pa ću i sa mini ulogom pokušati, (nevezano za singl od gore):
FridMist - FK Baník Most 2/1 @26.00 (Marathonbet)
Čisto da se ne grizem poslije, ako kojim slučajem uđe.
Nek je sa srećom!
Češka 2. :
FridMist - FK Baník Most gg3+ @2.30 (Supersport)
Ne želim se ni truditi pisati analizu. Svatko može napisati ono što bih ja u sljedećih par redaka tako da nikako ne preporučam veliki ulog na dotične, ponuda mi nije po mjeri pa sam prisiljen tražiti "smrdljive" parove.. Jučer singliram X, par završi u prijelazu 1/2.. Drugi par što sam želio odigrati prijelaz - izbjegnem, i oni, naravno, također odrade 1/2.. Danas mi ovi česi isto izgledaju kao da bi mogli napraviti neki spektakl pa ću i sa mini ulogom pokušati, (nevezano za singl od gore):
FridMist - FK Baník Most 2/1 @26.00 (Marathonbet)
Čisto da se ne grizem poslije, ako kojim slučajem uđe.
Nek je sa srećom!
U desetom selu živi Antuntun!
- rob do bagro
- Kontakt:
Nije lose igrat tacan rezultat 3:0, samo jedna zavrsila 1:2dr.van nostrand je napisao/la:
sad je valjda red za undermada domacim fali najbolji strijelac David Accam.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.