FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Connor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Connor » 21 maj 2014, 19:06

Nije to tacno uopce. Mi smo najbolje igrace dovodili iz nizeligasa. Visca je dobar primjer, a ima ih jos ....

jahija

Post Postao/la jahija » 21 maj 2014, 19:06

lafomamone je napisao/la:Ma sve je to skart roba, gdje ce igraci iz drugih i trecih liga biti nekakva pojacanja za klub koji ima visoke ambicije. Smijesno je da Osim godinama izjavljuje kako u ovoj drzavi nema igraca za zeljeznicar, a sad dovodi nekakve anonimuse boga pitaj odakle
Ti nam eto reci pa i Tomić je doveden iz Goška, pa postade najbolji igrač, kad može biti najbolji strijelac u onakvoj ligi gdje lome noge, zamisli tek šta može biti u većem rangu gledaj svoga posla i vodi svoju politiku svog kluba ne mješaš se među najtrofejniji klub.
Ovaj Nuspahić mlad dobar, ovaj Mićo isto mlad dobar oba talenti za kasnije i zaraditi nešto ovaj stojanov isto mlad ali nisam siguran mada Osim zna najbolje.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 maj 2014, 19:20

lafomamone je napisao/la:Ma sve je to skart roba, gdje ce igraci iz drugih i trecih liga biti nekakva pojacanja za klub koji ima visoke ambicije. Smijesno je da Osim godinama izjavljuje kako u ovoj drzavi nema igraca za zeljeznicar, a sad dovodi nekakve anonimuse boga pitaj odakle
Kad je to izjavio? Pa cijelo vrijeme se najvise dovodi igraca iz nase lige i s njima osvaja trofeje. Mozda je rekao da nema POJACANJA za Zelju u nasoj ligi.
Na kraju krajeva, ne znam otkud vam uopste ovako glupe teme za pricu,jel sta Amar rekao il nije...
Onaj sad zna koga Zeljo sigurno nece dovest... E nek si nam rek'o! Bas ti hvala.
De se ba malo saberite,ako nemate nesto pametno za rec da onda ne naprdjujemo ovdje bez veze.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 maj 2014, 19:26

Dobro nam došao Mićo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 maj 2014, 19:29

Connor je napisao/la:Iz Jedinstva uopce nece doci Stojanov. Procitajte sport jucerasnji pa ce te vidjeti koga samo prate.
nemoj vjerovati sportu

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 maj 2014, 19:37

Strpljenja samo ,sa jos par igraca iz nase drzave se pregovara (msm i na ove mladice poput Mice za koje ce se trebati platiti naknade, pitate se odakle novci sigurno :cool: al ce se za ove stvari naci, Osim naš(a)o ).... i sa jos par ovih malo starijih... Nema sad zasad starkelja u opticaju, al' sto da ne dovesti nekog bas provjerenog i kvalitetnog.. Nije nasa liga nesto aman zaman da njihovo netrcanje odmaze a njihovo iskustvo itekako moze pomoci...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 maj 2014, 20:10

Pa po tvojoj prici skar roba su bili i Bekric za sta cu se grohotom nasmijati pa sada mole Boga svi da ga opet vide u Zelji, a doveden je kao totalni anonimus! Pored toga, 90 % sampionske generacije deovedene u zelju je isto tako dovedena iz nekih nizeligasa pa si na kraju pjevao kao i ja sampionsku pjesmu na grbavici. Nemoj da kenjas, vec suti i prati desavanja. Znam ja dosta stvari i odmah cu ti reci za ovog Stojanova se otimaju svi klubovi iz vrha Premier lige! A sjecam se jos, kad smo se ne tako davno kurcili pa Sergeja Ticu masno platili, ukrainskom klubu, ne znam sada tacno kojem pa se ispostavilo kao pogresna investicija. I Visca ti je doveden kao anonimus pa je zario i palio premierligaskim terenima.
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 21 maj 2014, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 maj 2014, 20:14

arelinho je napisao/la:
Connor je napisao/la:Iz Jedinstva uopce nece doci Stojanov. Procitajte sport jucerasnji pa ce te vidjeti koga samo prate.
nemoj vjerovati sportu
E kad mi dodje ovako neko i kaze procitaj sport pa ces vidjeti koga Zeljo prati, onda mi dodje da se deaktiviram sa ovih foruma za sva vremena. Pa isti taj Sport je u rangu Expresa ili nekog srbijanskog tabloida koji je ne tako davno najavljivao i cak u nekoliko navrata tvrdio da u sarajevo dolazi Luca Toni... E moj jaro, vjeruj ti sportu pa ces daleko dogurati!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 21 maj 2014, 20:20

Pirke_TM87 je napisao/la: E kad mi dodje ovako neko i kaze procitaj sport pa ces vidjeti koga Zeljo prati, onda mi dodje da se deaktiviram sa ovih foruma za sva vremena. Pa isti taj Sport je u rangu Expresa ili nekog srbijanskog tabloida koji je ne tako davno najavljivao i cak u nekoliko navrata tvrdio da u sarajevo dolazi Luca Toni... E moj jaro, vjeruj ti sportu pa ces daleko dogurati!
kako ja ne znam za Luku Tonija? :shock:
uuuh koneee, da ste imali tad malezijca :ljepota:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 maj 2014, 20:22

ZahaKING je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: E kad mi dodje ovako neko i kaze procitaj sport pa ces vidjeti koga Zeljo prati, onda mi dodje da se deaktiviram sa ovih foruma za sva vremena. Pa isti taj Sport je u rangu Expresa ili nekog srbijanskog tabloida koji je ne tako davno najavljivao i cak u nekoliko navrata tvrdio da u sarajevo dolazi Luca Toni... E moj jaro, vjeruj ti sportu pa ces daleko dogurati!
kako ja ne znam za Luku Tonija? :shock:
uuuh koneee, da ste imali tad malezijca :ljepota:
Cuj ne znas, region brujao, sve zbog uragana koji je digao 100% istiniti " Avazov Sport " :D pa kasnije sve preslo na sprdanciju ... Ma kakav sport, sve su to samo supljaci ...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 maj 2014, 21:03

IlProfessore je napisao/la:[youtube][/youtube]

:clap:
ODLICAN VIDEO ZAISTA. Snimci iz zraka, ovo ono... :clap:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jedandva
Kontakt:

Post Postao/la jedandva » 21 maj 2014, 21:19

Video vrh vrhova. Nadam se da ćemo nešto hajrovati od ovog.

Što se tiče Miće, gledao sam ga na Otoci kad su pobijedili 2-3, on je u toj utakmici dao gol i asistenciju i proglašen igračem utakmice. A tad je imao nešto više od 17 godina. Mali ima predobrog staža igrajući za seniore, jer je Modriči sa samo 15 godina počeo igrati za prvi tim. A znamo da Modriča igra u Prvoj ligi RS. Sa 16 godina je bio ili najbolji ili 2. najbolji strijelac Modriče u toj sezoni kada su završili 2. na tabeli. I onda je naravno prešao u Zvijezdu, gdje je također igrao i osjetio, da tako kažem čar igranja PLBiH.

Malac je neosporan talenat, gledao sam ga uživo jednom, to nije dovoljno da se donese konačan sud, al njegova statisika sve govori.

Mlađi je od našeg Are godinu dana, Ara je mašina, al vjerujem da će i Mićo pokazati da zna. Dobro bi bilo kad bi sutra igrao u prijateljskoj od početka.

Zlatnidecko
Kontakt:

Post Postao/la Zlatnidecko » 21 maj 2014, 21:44

jedandva je napisao/la:Video vrh vrhova. Nadam se da ćemo nešto hajrovati od ovog.

Što se tiče Miće, gledao sam ga na Otoci kad su pobijedili 2-3, on je u toj utakmici dao gol i asistenciju i proglašen igračem utakmice. A tad je imao nešto više od 17 godina. Mali ima predobrog staža igrajući za seniore, jer je Modriči sa samo 15 godina počeo igrati za prvi tim. A znamo da Modriča igra u Prvoj ligi RS. Sa 16 godina je bio ili najbolji ili 2. najbolji strijelac Modriče u toj sezoni kada su završili 2. na tabeli. I onda je naravno prešao u Zvijezdu, gdje je također igrao i osjetio, da tako kažem čar igranja PLBiH.

Malac je neosporan talenat, gledao sam ga uživo jednom, to nije dovoljno da se donese konačan sud, al njegova statisika sve govori.

Mlađi je od našeg Are godinu dana, Ara je mašina, al vjerujem da će i Mićo pokazati da zna. Dobro bi bilo kad bi sutra igrao u prijateljskoj od početka.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 maj 2014, 21:46

slika
Ja te volim, volim Željo..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 maj 2014, 22:15

Ma rano je jos za pojacanja. Mislim ni da Amar jos ne zna koga ce dovesti
NO PYRO NO PARTY

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 21 maj 2014, 22:57

Pirke_TM87 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
nemoj vjerovati sportu
E kad mi dodje ovako neko i kaze procitaj sport pa ces vidjeti koga Zeljo prati, onda mi dodje da se deaktiviram sa ovih foruma za sva vremena. Pa isti taj Sport je u rangu Expresa ili nekog srbijanskog tabloida koji je ne tako davno najavljivao i cak u nekoliko navrata tvrdio da u sarajevo dolazi Luca Toni... E moj jaro, vjeruj ti sportu pa ces daleko dogurati!
Prije nego sto pocnes pisati nebuloze procitaj, pa onda komentarisi. To nije napisao sport, nego je izjavio Dzurbuzovic.

Ti pametan znas ko ce doci, a Dino ne zna..

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 21 maj 2014, 23:08

Ti ga baš moraš usrati i za dobro jutro i za laku noć.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 maj 2014, 01:29

Video je odlican, sve je manje-vise receno !

Iskreno se nadam da je ovo dobor porolo i da cemo uskoro cuti informacije sta se postiglo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jahija

Post Postao/la jahija » 22 maj 2014, 08:38

Buu je napisao/la:Ma rano je jos za pojacanja. Mislim ni da Amar jos ne zna koga ce dovesti
Ma nije rano za 20 dana je prozivka, ako je iole ozbiljan menadžer on već od prije 2 mjeseca ima u glavi ko mu treba i koga dovesti, a ponaročito ako je mlad i talenat i ako se može za jeftin novac dovesti, jer ako ga mi ne dovedemo ne htjednemo platiti ništa nikom uzet će ga Zrinjski ili neki drugi tim iz naše lige nebitno, manja je njemu sigurno plata nego selimoviću ili Ramiću koji je nesposoban za našeg tima, a i Nuspahić krilni napadač iz jedinstva mlađi je 10 godina od selimovića i plus manja mu je plata tako to treba gledat. i zato se to radi promptno i odmah bez puno oklijevanja,a imamo svuda ljudi koji su sa Osimom u kontaktu i koji mu to mogu reći, jer će danas biti u izlogu svakako i lako će ga neko drugi upecati vidiš da se i Dinamo vrti po našem prostoru i našoj ligi pored tolike Hrvatske.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin, Lokomotifa, Pablo11 i 25 gostiju.