Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nnoo88
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la nnoo88 » 21 maj 2014, 21:48

Zlatan Ibrahimovic pomogao narodu u BiH
Švedski reprezentativac, as PSŽ uplatio novčanu pomoć za BiH posredstvom jedne švedske humanitarne organizacije za pomoć ugroženima od poplava.

Zlatan ne zaboravlja odakle potiče.

Prema pisanju švedskih medija, jedan od najboljih fudbalera svijeta priključio se opštoj humanitarnoj akciji kako u Švedskoj, tako i u Evropi i svijetu.

On je uplatio određenu sumu novca u Fondaciju "Naša djeca", koja radi u Švedskoj, ali u njoj su odbili da saopšte kolika je ta suma novca.

"Mnogo ti hvala Zlatane Ibrahimoviću! Tvoja podrška je vrijedna za mnogo ljudi unesrećenih ovom katastrofom", piše na facebook stranici te Fondacije.

Pojedini švedski mediji kontaktirali su tu Fondaciju sa namjerom da saznaju koliko je novca uplatio Zlatan za pogođena područja, ali su im rekli da je politika Fondacije da takve podatke ne otkrivaju.

"Donatori koji žele da se zna za njihovu donaciju, odnosno da sve bude javno, odmah budu postavljeni na naš sajt. U drugim slučajevima ne govorimo o identitetu i o sumi", rekli su u toj Fondaciji.

U švedskim medijima se ističe da su Bosnu i Hercegovinu i Srbiju pogodile katastrofalne poplave, koje upoređuju sa cunamijem. Navode i da je gotovo četvrtina Bosne i Hercegovine pod vodom i da je milion ljudi pogođeno poplavama, a da je tako i u Srbiji.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 21 maj 2014, 21:53

čisto sumnjam
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 maj 2014, 21:58

sumnjam u ovo, jucer ronaldo, danas ibra
nadam se da je istina, ali sumnjam
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 22:01

ZahaKING je napisao/la:Jel' Spahić pomogao :tralala: :tralala:
Čeka isplatu od Pariza, pa će onda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 21 maj 2014, 22:02

Stvarno svaka čast raji iz Hrvatske, evo mi smo sad istovarili jedan kamion robe koji je stigao iz Osijeka pa će sutra roba biti podijeljena u mjesta oko Tuzle!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 maj 2014, 22:09

Angelina Jolie donirala 50 hiljada dolara za stradale u poplavama!

Angelina Jolie donirala je 50 hiljada dolara američkom Crvenom križu kako bi pomogla područjima Bosne i Hercegovine, te Srbije koja su stradala u poplavama, stoji na njihovim službenim stranicama.
Angelina Jolie nastavlja demonstrirati svoju pomoć za one koji se suočavaju s krizom diljem svijeta`, rekao je David Meltzer iz američkog Crvenog križa. `Ona je neumorna u svojim naporima da umanji ljudsku patnju, a mi smo joj zahvalni na njezinoj potpori`, dodao je.

`Tragično je da je područje, koje je proživjelo toliko sukoba i razaranja, sada pogodila prirodna katastrofa ove razine`, rekla je Jolie. `Moje misli su sa svim obiteljima koje su izgubile svoje domove i čija je egzistencija ugrožena.`

`Osobito sam zabrinuta zbog neposredne opasnosti za život koju predstavljaju mine i ostale eksplozivne naprave koje se nalaze na područjima opustošenima poplavama u Bosni. Međunarodna zajednica mora poduzeti potrebne mjere kako bi osigurala ta područja`, dodala je.

`Inspirirajuće je vidjeti ljude iz tih zemalja kako su složni i pružaju podršku svojim susjedima i građanima vlastite zemlje. Vrijeme je da i mi ostali poduzmemo isto te da im pomognemo da se oporave`, rekla je slavna glumica.
:tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 maj 2014, 22:13

Jel izvor ekskluziva? :lol:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 maj 2014, 22:13

jeste :lol: :lol: :lol:
15.10.2013.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 21 maj 2014, 22:14

ja sam na klixu čitao za nju.
Je l' ona kad dobila nobelovu nagradu za mir, je l' barem kad nominovana. Stvarno svaka čast ženi šta radi po svijetu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 21 maj 2014, 22:19

Virtu4l je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:Jel' Spahić pomogao :tralala: :tralala:
Čeka isplatu od Pariza, pa će onda.
Očekujemo da nam ispričaš odakle lova :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 21 maj 2014, 22:59

pa nema ko nije dao donacije, super stvar naravno, al nekako mi žao, ma ustvari krivo mi jer znam da neće doći do pravih ljudi. Kod nas ti je takav mentalitet da gledaš prvo sebe, nemamo osjećaja za druge. Pokrast će lopovi opet.
Pustiću sunce da topi ljubav!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 maj 2014, 23:06

HVALA TURSKA, HVALA BRATSKI NARODE :bih:

http://blogcikcik.blog" onclick="window.open(this.href);return false; spot.nl/2014/05/ovo-turcima-ne-smijemo-zaboraviti-stize.html
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 21 maj 2014, 23:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 maj 2014, 23:06

Situacija sa zaraznim oboljenjima u USK-a (odnosno onom dijelu koji je pogodjen poplavama) je dobra, jako malo slucajeva infekcija, trovanja itd. Ocigledno je da se slusaju upute.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 maj 2014, 00:23

Sa Fejsa;

Dragi nasi,
sutra 22.05.2014 poslijepodne iz Beca za BiH krece 12 velikih slepera hrane, pica i higijenskih proizvoda. To je samo dio onoga sto smo do sada skupili, tako da bi drugi konvoj trebao da ide za BiH vec sljedece sedmice. Jedan kamion ide za Bijeljinu, dva za Tuzlu,koja ce biti baza iz koje ce se roba u manjim kolicinama dopremati u obliznja ugrozena mjesta, a ostalih 9 slepera ide za Sarajevo u centralni lager od udruzenja POMOZI.BA. Iz Sarajeva ce udruzenje POMOZI.BA da isporucuje donirana sredstva u sva mjesta kojima je pomoc potrebna. Sutra dobijate prve slike konvoja sa stvarima koje ste vi donirali i bez kojih ova akcija ne bi bila moguca. HVALA VAM SVIM JOS
JEDNOM.

Dakle 12 velikih slepera svega i svacega se u Becu skupilo za samo 5 dana :cool: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 22 maj 2014, 00:29

IlPrincipe je napisao/la:HVALA TURSKA, HVALA BRATSKI NARODE :bih:

http://blogcikcik.blog" onclick="window.open(this.href);return false; spot.nl/2014/05/ovo-turcima-ne-smijemo-zaboraviti-stize.html
Koliko je ovo istina? Sumnjam, pogotovo kad vidim da je neki blog-spot izvor :D

Volio bih da grijesim. :D

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 22 maj 2014, 00:36

hahahahha momacki se ismija hahaha

Turska ti moze donirati samo tenk al djaba kad ga niko ne zna voziti
BHF Bosanska Krajina!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 maj 2014, 00:40

kampanja je u toku pod nazivom "100 slepera namjestaja" za ugrozene poplavama u BiH. Izvor Anadalou Agency (AA)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 22 maj 2014, 00:43

Šta pričate za Tursku. Imam poznanike u Turskoj organizaciji Dost-Eli i jučer je jedan predstavnik stigao i podijelio 2 kombija stočne hrane po selima oko Zenice ono što ja znam za to, a novac je donirao odmah čim je stigao, trenutno obilazi ova područja i pomaže gdje najpotrebnije. Konkretno mislim na ZDK. Sprema se još pomoći tako da molim Vas da šutite.Ko ne vjeruje pošaljem mu ja dokaze :)
Tako blizu, a tako daleko.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 22 maj 2014, 00:51

procitaj sta je napisano na blogu,jel u pitanju 130 miliona ili 130 zrna psenice
BHF Bosanska Krajina!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 maj 2014, 01:05

Cuj bratski narod turske :D austrijanci svaka cast ali fakat.. jest da ima tamo nase dijaspore ali su i ovi iskrcali pravo. Njemacke nigdje, bar nista javno ali hajde ionako je sve upitno sto ne ode direktno ljudima na kucni prag. Da mi je samo znat sta radi asocijacija studenata u TZ:/ pa mogu li isposlovat bar jedan autobus za brcko,doboj, orasje? Je l ih stid cifre od 300 banjalucana u doboju isto toliko ako ne i vise sarajlija u maglaju.. nema ovdje reda ni drzave ni za jos 300godina

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.