Upravo takoSchlager je napisao/la:Ja sam siguran da cemo oderati Laktase,ali svako ima pravo na svoje misljenje.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
- Источно Стајање
- Kontakt:
Јој & ¥ " , ? $ " " ," прва & а $ ' $ је $ , % у ' & нас & " 10 $,на " ' " $ је " 10 " $ $ " " $ је +40 , а не & " " " ,$ ' се & $ " $ је / " ,$ на "Borčevac je napisao/la:Da li bi ti išao na neku utakmicu kada bi znao da je unaprijed izgubljena? Ja ne bi mog'o. Ne znam da li je prodata ali kad bi znao normalno da ne bi` iš`o." Стајање je napisao/la:? $ ' !!! Позз за &Borčevac je napisao/la:neznam stvarno ako ovu prodaju laktasima i to na gradskom onda ebes i fudbal i sve ja necu vise ni ici na utakmice a nece sigurno ni dobar dio ljudi koji inace dolaze znaci ako prodaju sami sebi skacu u stomak.
" $ ЦРНО ЈЕ " $' " $ $ ТЕ ОСТАВЕ " & , УЗ & " ЈА ЗА & " ? $ &' ЗНА $ ' " $ ЈА !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
De mi samo objasni zasto treba da nas(vas) bude 10000. Da im das podrsku da i sledecu utakmicu prodaju i strpaju lovu u svoj dzep. Zar ne mislis da bi nesto drugo trebalo da se uradi kad bi se znalo da je utakmica prodana,a ne da ih jos podrzavas u tome da se utakmice prodaju. Znaci po tebi mi treba da dodjemo da gledamo utakmicu i znam da ce Borac da izgubi od nekog cobanskog tima i dodjem i gledam kako ih razbijaju na terenu i nerviram se i onda odem kuci ko posran posto sam izgubio 2h zivota na konje koji prodaju utakmicu. Ja bi prije njima svima **** mater, nego cupao svoje zivce, kao sto sam ih cupao protiv **** zepca. Mozda bi i trebalo da nas bude 10000 ali ne da navijamo za njih , vec..." прва & а $ ' $ је $ , % у ' & нас & " 10 $
Dobro, a zašto svi mislite da će Borac da pusti Laktašima, možda je realnija stvar da oni u ovom momentu imaju bolju ekipu i pobijede nas regularno, a mi ćemo onda opet o tome kako je neko nešto prodao, jel tako?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- katalinski
- Kontakt:
banjalucani samo kukaju,pa necete ovdje dogovoriti sta cete raditi za tu utakmicu...
sto momak kaze nije prva utakmica da je prodana,**** upravu ,ligu i saveze.tu si zbog grupe,kluba i grada
sto momak kaze nije prva utakmica da je prodana,**** upravu ,ligu i saveze.tu si zbog grupe,kluba i grada
Ajvatar
Ma ne razumiješ čitavu poentu, po gradu uveliko kruži priča kako će Borac da pusti Laktašima utakmicu prvog proljetnog kola, jer im bodovi trebaju da se uključe u borbu za opstanak... a da bi se našem klubu taj ustupak nadoknadio kroz kup 
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
VB 1987 je napisao/la:Ma ne razumiješ čitavu poentu, po gradu uveliko kruži priča kako će Borac da pusti Laktašima utakmicu prvog proljetnog kola, jer im bodovi trebaju da se uključe u borbu za opstanak... a da bi se našem klubu taj ustupak nadoknadio kroz kup
pa kako kroz kup kad Laktasi ne igraju u njemu
- Simpatizer
- Kontakt:
A ko ce nam to nadoknaditi u Kupu?
Da nece mozda Slavija sa kojom svako malo bude nekih ekscesa na utakmicama, da nece Zrinjski kojem je to jedina sansa za Evropu, da nece Zeljo, klub koji je prodao utakmicu Zepcu da bismo mi ispali???
Ne brinite, niko od ovih nam nece nista nadoknaditi!
I bas zato vjerujem da nikom ne pada na pamet da bilo sta prodaje! Znaci, neko u gradu pokrene trac i sad mi razglabamo o tome na vise stranica...pa to je strasno! Ja u ove price ne vjerujem a vi kako hocete.
Ipak, ako mi se ucini da nesto nije u redu na tekmi sa Laktasima, odmah ustajem, odlazim i vise nikad se ne vracam na stadion. Izuzetak je situacija u kojoj bi se krenulo na lozu i na one guzonje u njoj, tada bih 'ladno nekog iz Uprave pocastio stolicom!
Da nece mozda Slavija sa kojom svako malo bude nekih ekscesa na utakmicama, da nece Zrinjski kojem je to jedina sansa za Evropu, da nece Zeljo, klub koji je prodao utakmicu Zepcu da bismo mi ispali???
Ne brinite, niko od ovih nam nece nista nadoknaditi!
I bas zato vjerujem da nikom ne pada na pamet da bilo sta prodaje! Znaci, neko u gradu pokrene trac i sad mi razglabamo o tome na vise stranica...pa to je strasno! Ja u ove price ne vjerujem a vi kako hocete.
Ipak, ako mi se ucini da nesto nije u redu na tekmi sa Laktasima, odmah ustajem, odlazim i vise nikad se ne vracam na stadion. Izuzetak je situacija u kojoj bi se krenulo na lozu i na one guzonje u njoj, tada bih 'ladno nekog iz Uprave pocastio stolicom!
HAJ FAJV
Misliš da sam ja pogriješio, pročitaj još jednom, kroz kup, a kako neznam, al mogu samo da nagađam, recimo, evo ja sam sada 99 posto siguran da ćemo u polufinalu dobiti Slaviju& ? je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma ne razumiješ čitavu poentu, po gradu uveliko kruži priča kako će Borac da pusti Laktašima utakmicu prvog proljetnog kola, jer im bodovi trebaju da se uključe u borbu za opstanak... a da bi se našem klubu taj ustupak nadoknadio kroz kup
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
? се са &, ? се $ $ не $ &, & " (? ? ?) " се & је " /...VB 1987 je napisao/la:Dobro, a zašto svi mislite da će Borac da pusti Laktašima, možda je realnija stvar da oni u ovom momentu imaju bolju ekipu i pobijede nas regularno, a mi ćemo onda opet o tome kako je neko nešto prodao, jel tako?
' $ је $ нас све - " не " ' $ $ " $ стварно $, ? ето ја се % $ $ - & ", &-а " ? су & ? " & " ", а " & " ¥ "...
"" ПУТ ""
Hiljadu puta je carsija sve znala,a na kraju dodje sasvim kontra....Laktase cemo oderati,izacemo u Evropu a taj bezvezni klub ce ispasti iz lige i nakon toga se raspasti,tamo negdje nakon opstih izbora u oktobru,svi ovi igraci Laktasa ce otici kud koji mili moji...Ne moze se nista na silu,klub bez navijaca ne moze opstati...U vrecu bez dna se moze upumpavati novac jedno vrijeme,ali kad tad presusi,i takvi klubovi zavrse na smetlistu fudbalske istorije...kao bivsi prvaci Brotnjo,pa i Modrica,pa nasi prvaci Boksit i Rudar Ugljevik,pa Djerzelez,pa Posusje,a koliko vidim i Orasje....
A Borac ce uvijek biti klub....
Uostalom,ovi sto "znaju" da ce Laktasi dobiti,neka stave stotinjak Eura na njih u kladionici,kvota nece biti ispod 8 znaci za 100 euro dobice 800...ako kod nas ne primaju u singlu,ima mali milion online kladionica,pogotovo azijskih....zasto ne unovciti to sto si pametan i sto "znas"...
A Borac ce uvijek biti klub....
Uostalom,ovi sto "znaju" da ce Laktasi dobiti,neka stave stotinjak Eura na njih u kladionici,kvota nece biti ispod 8 znaci za 100 euro dobice 800...ako kod nas ne primaju u singlu,ima mali milion online kladionica,pogotovo azijskih....zasto ne unovciti to sto si pametan i sto "znas"...
Sloga Doboj je izbacila Laktase iz kupa, pa onda i Modricu bivseg sampiona!!!& ? je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma ne razumiješ čitavu poentu, po gradu uveliko kruži priča kako će Borac da pusti Laktašima utakmicu prvog proljetnog kola, jer im bodovi trebaju da se uključe u borbu za opstanak... a da bi se našem klubu taj ustupak nadoknadio kroz kup
ako sve bude regularno borac ce pobjediti 100%
Ja se iskreno nadam da hoćemo, ali eto, možda ljudi budu i bolje pa nas recimo i pošteno pobijede, nije nemoguće, ali ja se opet nadam da ćemo mi nastaviti u duhu našeg imena, da se borimo i samo pošteno, ma koliko puta smo i stradali zbog tog svog poštenja... AJ" BORAC...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Источно Стајање
- Kontakt:
Ја ' ту $ $ & , " $ " " $ $ а " ' $ , ја ' " & " $ је по $ " ,$ сте " $ јаја " " ? $ & уђе у " ? , ? ' &, $ " " су уз & ? су ? " &, а ? ' $ $ $ & $ је $ , а " ? " $ $ $ на $ , $ се $ право стање , ? " " ? " $ & у " " !!!subzero81 je napisao/la:De mi samo objasni zasto treba da nas(vas) bude 10000. Da im das podrsku da i sledecu utakmicu prodaju i strpaju lovu u svoj dzep. Zar ne mislis da bi nesto drugo trebalo da se uradi kad bi se znalo da je utakmica prodana,a ne da ih jos podrzavas u tome da se utakmice prodaju. Znaci po tebi mi treba da dodjemo da gledamo utakmicu i znam da ce Borac da izgubi od nekog cobanskog tima i dodjem i gledam kako ih razbijaju na terenu i nerviram se i onda odem kuci ko posran posto sam izgubio 2h zivota na konje koji prodaju utakmicu. Ja bi prije njima svima **** mater, nego cupao svoje zivce, kao sto sam ih cupao protiv **** zepca. Mozda bi i trebalo da nas bude 10000 ali ne da navijamo za njih , vec..." прва & а $ ' $ је $ , % у ' & нас & " 10 $
? ,& ¥ ..katalinski je napisao/la:banjalucani samo kukaju,pa necete ovdje dogovoriti sta cete raditi za tu utakmicu...
- Источно Стајање
- Kontakt:
& " ' & ? управу $ су ? " ,а $ & / $ $ 10.000 $ на $ па са ' / & $ ,а не & $ празан $ а Управа ' $ по ' " ' & $ " прозове,$ " & ? ..!!!А " ' % & $ је управа $ ? по ? $ је ? прозвана $ стране " ,? је ? на терен ,$ $ ,% %!!!gavra je napisao/la:Nemoj pricati nesto sto ne znas,a izgleda da uopste nisi shvatio poentu rasprave.Po tebi je pravi navijac koji vidi da mu klub prodaje utakmice a on ga podrzava u tome ,i ja sam pogledao mnogo utakmica, uglavnom na gradskom, al nisam vidio da smo pustili ikoga ,bilo je utakmica koje smo kupili a i tada sam pljuvao po upravi, ne po igracima,a kada bi vidio da prodaju utakmicu nikada ne bi vise dosao dok se naravno nesto ne promjeni, a ne da ne bi navijo za Borac jer uprave se mijenjaju a Borac ostaje.
Koja je po tebi logika da vidimo da se igraci sklanjaju Laktasima i onda da dodje sledece kolo 10000 hiljada da ih nagradi za tu sramotu, jedino sto bi podrzao da dodje 10000 pa da se polupaju oni u lozi i poskidaju dresovi placenicima, al kao sto Shlager kaze, i ja sam ubjedjen da cemo dobiti Laktase samo zbog ovih glupih prica o pustanju.
Sa tim se u potpnosti slazem,prvi put se nisi dobro izrazio ili ja nisam najbolje razumio, al i dalje ne vjerujem da su to u stanju da urade, pa sami sebi bi iskopali grob.& " ' & ? управу $ су ? " ,а $ & / $ $ 10.000 $ на $ па са ' / & $ ,а не & $ празан $ а Управа ' $ по ' " ' & $ " прозове,$ " & ? ..!!!А " ' % & $ је управа $ ? по ? $ је ? прозвана $ стране " ,? је ? на терен ,$ $ ,% %!!!
Pozdrav, Borac-Laktasi 2 0
Kajkut
Kajkut (pen.)
- Simpatizer
- Kontakt:
Polako pocinjes da me nerviras sa tim tvojim kvalifikovanjem pojedinaca na ovom forumu." Стајање je napisao/la:Ја ' ту $ $ & , " $ " " $ $ а " ' $ , ја ' " & " $ је по $ " ,$ сте " $ јаја " " ? $ & уђе у " ? , ? ' &, $ " " су уз & ? су ? " &, а ? ' $ $ $ & $ је $ , а " ? " $ $ $ на $ , $ се $ право стање , ? " " ? " $ & у " " !!!subzero81 je napisao/la:De mi samo objasni zasto treba da nas(vas) bude 10000. Da im das podrsku da i sledecu utakmicu prodaju i strpaju lovu u svoj dzep. Zar ne mislis da bi nesto drugo trebalo da se uradi kad bi se znalo da je utakmica prodana,a ne da ih jos podrzavas u tome da se utakmice prodaju. Znaci po tebi mi treba da dodjemo da gledamo utakmicu i znam da ce Borac da izgubi od nekog cobanskog tima i dodjem i gledam kako ih razbijaju na terenu i nerviram se i onda odem kuci ko posran posto sam izgubio 2h zivota na konje koji prodaju utakmicu. Ja bi prije njima svima **** mater, nego cupao svoje zivce, kao sto sam ih cupao protiv **** zepca. Mozda bi i trebalo da nas bude 10000 ali ne da navijamo za njih , vec..." прва & а $ ' $ је $ , % у ' & нас & " 10 $
? ,& ¥ ..katalinski je napisao/la:banjalucani samo kukaju,pa necete ovdje dogovoriti sta cete raditi za tu utakmicu...
Ko si ti da pametujes o tome ko i koliko voli i prati Borac?! Sine, ovdje ima ljudi koji su pratili Borac dok ti jos nisi bio u planu!
Vidis li da iz posta u post pises po jednom te istom obrascu? Kako se ne umoris?
HAJ FAJV
@istocno stajanje
1. druze kad nesto citas, citaj polako, bolje ces da razumijes sta je napisano
2. od 2000g ja sam bio na 99% utakmica Borca, pa ti vidi ko ladi jaja
3. zar ti mislis da samo banjalucani imaju pravo da navijaju za Borac. Evo ja nisam rodjeni banjalucanin, a Borac sigurno ne volim manje nego sto ga ti volis.
3. zar ti mislis da samo banjalucani imaju pravo da navijaju za Borac. Evo ja nisam rodjeni banjalucanin, a Borac sigurno ne volim manje nego sto ga ti volis.
- Источно Стајање
- Kontakt:
" & " $ " $ снагу !!! Ја не ' него $ своје " о $, а $ % " се " % " јер ' & " ,& % - " ја !!!Simpatizer je napisao/la:Polako pocinjes da me nerviras sa tim tvojim kvalifikovanjem pojedinaca na ovom forumu.
Ko si ti da pametujes o tome ko i koliko voli i prati Borac?! Sine, ovdje ima ljudi koji su pratili Borac dok ti jos nisi bio u planu!
Vidis li da iz posta u post pises po jednom te istom obrascu? Kako se ne umoris?
& $ за & " ' ?, ? " је & $ ? $ са стране " за &!!!subzero81 je napisao/la:@istocno stajanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.