valjalo bi...u tom slucaju bi se ponistili rezultati..pa bi nam siroki bjezo samo bod a borac tri posto su i oni zijanili u modrici

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa to smo znali i bez njeg ..bar ja jesamMirza_Hordas je napisao/la:šta bi bilo kad ne bi bilo onog našeg semira
e sta bi oni dali da mogu reci d asu pepe ili hase makar minutu igrali za selju, a meni je dvejdeno sto je ivica odigrao i za nas tekmu al eto ovo ce im bosti ocimiky_hz je napisao/la:
Smajlovic,Hase, Ivica Osim u utakmici Sarajevo vs SSSR
solidna statistikaADMIR_HZ87 je napisao/la:Kad smo vec kod statistike ako neko nije znao F.K.SARAJEVO je u svojoj historiji odigralo 2100 zvanicnih utakmica a evo statistike pobijeda poraza i remija
Utak - Pob - Rem - Por - Gol-razlika
2079 - 890 - 488 - 701 - 3271:2686 naravno autor se zna
Tri puta vise pobijeda to moze samo FCSMirza_Hordas je napisao/la:solidna statistikaADMIR_HZ87 je napisao/la:Kad smo vec kod statistike ako neko nije znao F.K.SARAJEVO je u svojoj historiji odigralo 2100 zvanicnih utakmica a evo statistike pobijeda poraza i remija
Utak - Pob - Rem - Por - Gol-razlika
2079 - 890 - 488 - 701 - 3271:2686 naravno autor se zna
ma zezno se, možda je mislio da su pobjede ovaj prvi broj.RK Gradacac je napisao/la:Kako si to izracunao?
Ti svakom loncu moras poklopac biti.Idi svome malpm zelji prebroj omjer pobjeda i poraza ubleho.RK Gradacac je napisao/la:Kako si to izracunao?
Inace RK Gradacac voli mnogo da ....D3n!$!nH0 je napisao/la:kaze se ti svakom poklopcu moras biti lonac![]()
![]()
neka momka pustite ga
A sto mozda ljudi pocnu za Sarajevo navijatiAlen Škoro je napisao/la:Moj Vam je savijet da ne stavljate te statistike,jer je ovdje ocito puno neljinih simpatizera...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, Bing [Bot], Hajdeee, Lecler, nedimmmm1337, pjankesarajevo i 77 gostiju.