FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 22 maj 2014, 11:45

lafomamone je napisao/la:Vratite Odovica, bar cete igrati najljepsi fudbal
Za poneke kretene komicno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 maj 2014, 11:50

Super ti se znas sa Šiljkom, reci mu da predlozi jedan humanitaran derbi. Ali u tisini
NO PYRO NO PARTY

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 maj 2014, 12:10

Head je napisao/la:Hahaha cuj ima ponudu Sarajeva :mrgreen: ocito momak sebi dize cijenu preko sarajevskih klubova
Cisto sumnjam da pregovara sa Sarajevom,jer tesko da bi mogao i na klupi pored Bilbije i Velkoskog,a dolazi i treci napadac,odmah posle kup utakmice.

Fakat je trebalo organizirati jednu utakmicu između Sarajeva i Zelje na Kosevu,i uz jedan dobar marketing da se to malo poprati, mogla bi skupiti dobra lova za sve zrtve polava u BiH.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 22 maj 2014, 12:16

Mislim da je ovo za utakmicu super ideja. Neka se igra na Koševu i sazvati sve moguće. I staro i mlado, da bar odigramo tu jednu utakmicu opušteno, bez ikakve mržnje, da rezultat bude nebitan, a da imamo što veću posjetu na tribinama!

edit: Ne znam koliko pametna ideja, ali zvati možda još jednu ekipu i napravit nešto kao TIM Trophy, po 45 minuta :)
Zadnja izmjena: jaludovolimte, dana/u 22 maj 2014, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 maj 2014, 12:18

Head je napisao/la:Hahaha cuj ima ponudu Sarajeva :mrgreen: ocito momak sebi dize cijenu preko sarajevskih klubova
Stvarno "sarajevski" klubovi dominiraju, nema dalje... :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 maj 2014, 12:19

jaludovolimte je napisao/la:Mislim da je ovo za utakmicu super ideja. Neka se igra na Koševu i sazvati sve moguće. I staro i mlado, da bar odigramo tu jednu utakmicu opušteno, bez ikakve mržnje, da rezultat bude nebitan, a da imamo što veću posjetu na tribinama!
s obzirom na trenutno situaciju izmedju dvije navijacke grupe to nije pozeljno dok se ne smiri situacija
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

jedandva
Kontakt:

Post Postao/la jedandva » 22 maj 2014, 12:35

ceze je napisao/la:Ne sviđa mi se uopće što su ove informacije o Kuzmanoviću procurile u javnost (ako su istinite) jer će to agenti i menadžeri znati dobro iskoristiti prilikom evenutalnih pregovora sa nekim drugim klubovima.
Volio bih da je došao jer je stvarno dobar igrač sa zadivdnim iskustvom igranja u PL za jednog osamnaestogodišnjaka, ali nakon ovoga čisto sumnjam.
Ja ti prijatelju životom garantujem da ovo naše piskaranje na forumu ništa ne može promijeniti u vezi transfera. Što se Miće tiče, za njega zna i njegov kvalitet iole profesionalniji agent, menadžer, skaut sa našeg prostora. A u tim njihovim krugovima se obično, zna ko s kim, kako, kada pregovara. Tako da mi ne možemo promijeniti situaciju. Malac je talenat i veliki potencijal, i da sam na Amarovom mjestu, ja bih čak i rizikovao sa većom svotom novca samo da se dovede u naše redove.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 22 maj 2014, 13:16

Ma ako su nasi zainteresovani za Micu uzece ga..nmg mu na ovaj nacin preko foruma dizati cjenu..bice zanimljivo u Gradaccu nadam se da ce Amar otic na ovu prijateljsku zmajeva i zmajica,ujedno da se poprica sa domacinima..

Ma kakva utakmica i derby u ovom periodu,jeste normalni..jezgra grupa totalno zavadjene,bilo je svega zadnjih dana,situacija nikad gora od sacekusa,tuca,do ulijetanja u naselja,svak svakog trazi...
Ova furka na Bg je prevelika i nije za ovaj grad samo se nadam da ce se smiriti,a kako je krenulo nedaj Bože zrtava bi moglo biti..

Na mob sam tako da por necu vidjeti i necu moci odgovarati..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 maj 2014, 13:19

Southboy je napisao/la: 2.procenat od Are je 15% (mada do vcrs cu trebati znati 100% informaciju,ako bude razlicita od one napisacu)
Jesil saznao 100% info, jel ostalo ovih 15%, i zna li se za koju je cifru otisao Ara u Dinamo, ima li ista provjereno?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 22 maj 2014, 13:24

Southboy je napisao/la:..jezgra grupa totalno zavadjene,bilo je svega zadnjih dana,situacija nikad gora od sacekusa,tuca,do ulijetanja u naselja,svak svakog trazi...
Ova furka na Bg je prevelika i nije za ovaj grad samo se nadam da ce se smiriti,a kako je krenulo nedaj Bože zrtava bi moglo biti..
obzirom da se takvi smatraju navijačima (belaj boys) izgleda da sam ja samo simpatizer..pa može li neko meni a i meni sličnima, dakle simpatizerima, objasniti jel se to dešava zato što je neko porećemen, jel' u biti premjeravanje k.urca, možda kriminal ili nešto treće!?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 maj 2014, 13:30

Evo što piše skysport

Now, after his deal with Liverpool expired, he has joined Croatian outfit Dinamo on a five-year contract.

Ako je tako, vama ne ide ništa jer ga je Dinamo uzeo besplatno. Ako pak nije tako (nadam se da nije, da dobijete nešto), ne vjerujem da je više od svih bosanskohercegovačkih Dinamovih pojačanja (200 ili 300k eura). Vjerujem da je isti novac plaćen i za Marića i za onog iz Olimpica (kao i prije za Zakarića, Krpića, Bekića koji priliku u Dinamu nisu dobili, bili su u Lokomotivi pa zuruck u Bosnu).

Žao mi je što je otišao u Mamićev klub (kao i za Marića), odlični talentirani napadači koji su ili trebali na zapad ili ostati još barem jednu sezonu ovdje. Mjesta u Dinamu, pored dva stranca u napadu, nemaju.
Hayley <3

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 22 maj 2014, 13:30

@baja_zvjerka
% je bas komplikovan,to ja mislim tri covjeka da znaju(nisam nista precizno dobio odgovor),nadno je 750 000 funti,al sam dobio info da smo ukupno od are dobili 300 i nesto hiljada eura(prvi put od engleza i sad),to je 100% samo nez tacne brojke pojedinacno za te situacije..
19TM87

Plavi87
Kontakt:

Post Postao/la Plavi87 » 22 maj 2014, 14:27

gio10 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Ima li Mulalića u tim kombinacijama?
Ima

:pray:
I ja ocekujem da Mulalica vidim na klupi, makar kao pomocnika.Pokazao je da zna sa mladjim igracima raditi :!: :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 22 maj 2014, 14:43

ZahaKING je napisao/la:
Southboy je napisao/la:..jezgra grupa totalno zavadjene,bilo je svega zadnjih dana,situacija nikad gora od sacekusa,tuca,do ulijetanja u naselja,svak svakog trazi...
obzirom da se takvi smatraju navijačima (belaj boys) izgleda da sam ja samo simpatizer..pa može li neko meni a i meni sličnima, dakle simpatizerima, objasniti jel se to dešava zato što je neko porećemen, jel' u biti premjeravanje k.urca, možda kriminal ili nešto treće!?
nešto treće, i nema potrebe da se o tim stvarima razglaba po svakakvim forumima.. ako se već smatraš simpatizerom, čini ono što svi simpatizeri i rade, dođu, finansijski pomognu svom Želji, pogledaju utakmicu bez deranja grla, psuju našim igračima sve i svašta i biraju dolazak na tekme, tj. zavisi im od atraktivnosti protivnika.. uostalom objasnila je ova slika http://pbs.twimg.com/media/BGJ1AY9CQAEnvPR.jpg:large
samo što mi od svojih istočnih komšija kupimo apsolutno sve ono što ne valja, pa nam na neki način ulica dođe najvažniji segment tribine.. uglavnom svako u svoju avliju i sve :thumbup:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 22 maj 2014, 15:36

badblueboylivno je napisao/la:Evo što piše skysport

Now, after his deal with Liverpool expired, he has joined Croatian outfit Dinamo on a five-year contract.

Ako je tako, vama ne ide ništa jer ga je Dinamo uzeo besplatno. Ako pak nije tako (nadam se da nije, da dobijete nešto), ne vjerujem da je više od svih bosanskohercegovačkih Dinamovih pojačanja (200 ili 300k eura). Vjerujem da je isti novac plaćen i za Marića i za onog iz Olimpica (kao i prije za Zakarića, Krpića, Bekića koji priliku u Dinamu nisu dobili, bili su u Lokomotivi pa zuruck u Bosnu).

Žao mi je što je otišao u Mamićev klub (kao i za Marića), odlični talentirani napadači koji su ili trebali na zapad ili ostati još barem jednu sezonu ovdje. Mjesta u Dinamu, pored dva stranca u napadu, nemaju.
Ako laze ara onda lazem i ja... sam kaze da je transfer kostao 750.000 funti... a da zelji ide % od transfera i plus % od naknadne za treniranja koja jer 3,5% ili 4 sad ne znam tacno

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 22 maj 2014, 15:58

City je odbio sve ponude za Džeku, ali ovu neće moći
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko i dalje se nalazi na meti velikog broja evropskih klubova.
Međutim, Manchester City je do sada odbijao sve ponude koje su došle za našeg reprezentativca, uključujući i onu koja je na Etihad stigla iz Intera.

Ipak, kako sada stoje stvari, na Etihadu će sigurno jako dobro razmisliti zbog ove ponude.

Naime, novi vlasnik Valencije, singapurski milijarder Peter Lim, spreman je Manchester Cityu za Džeku ponuditi čak 30 miliona eura.

Kažemo čak, jer je Džeko ušao u posljednju godinu svog ugovora, koji ističe na kraju naredne sezone, pa je ponuda od čak 30 miliona eura zaista nevjerovatno velika.
Engleski mediji tvrde kako bi Manchester City mogao pristati na ovakvu ponudu iz dva debela razloga.

Prvi je što se Manchester City našao pod sankcijama UEFA, zbog kršenja finansijskog fair-play pravila i sada na Etihadu moraju razmišljati o tome kako da prodaju igrače, jer ih više neće moći dovoditi kao do sada.

Drugi je razlog što menadžer Manchester Citya Manuel Pellegrini na raspolaganju, osim Džeke, ima tri napadača svjetske klase, Sergia Aguera, Alvara Negreda i Stevana Jovetića.

hajde molim te Edinee... :tokralju: :bih: donesi nam milione :njanjanja:
19TM87

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 22 maj 2014, 16:03

Ovo je šuplja teška za dzeku, dat 30 miliona za igrača koji ima godinu ugovora nema šanse da se desi ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 maj 2014, 16:06

badblueboylivno je napisao/la:Evo što piše skysport

Prije dvije godine je potpisao ugovor na 6 godina sa Liverpoolom, tako da čisto sumnjam da je došao bez neke odštete.
jedandva je napisao/la: Ja ti prijatelju životom garantujem da ovo naše piskaranje na forumu ništa ne može promijeniti u vezi transfera. Što se Miće tiče, za njega zna i njegov kvalitet iole profesionalniji agent, menadžer, skaut sa našeg prostora. A u tim njihovim krugovima se obično, zna ko s kim, kako, kada pregovara. Tako da mi ne možemo promijeniti situaciju. Malac je talenat i veliki potencijal, i da sam na Amarovom mjestu, ja bih čak i rizikovao sa većom svotom novca samo da se dovede u naše redove.
Ma nisam mislio na ovo naše piskaranje po forumu koje se većinom svodi na šuplju priču i naklapanja, nego na to da su pojedini mediji već prenijeli informaciju da je Kuzmanović blizu potpisa sa Željom.
To da je već sad dobar igrač je neupitno i slažem se sa tobom da bi Amar trebao učiniti sve što je njegovoj moći da ga dovede.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 22 maj 2014, 17:10

Stana, Zola i Ara u prvih 11 mladih.. naprijed naši :mrgreen:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 maj 2014, 17:49

Odlican Kuzmanovic a Stanic je za brazila da ne pretjeram :D , bio bi pojacanje ako doce ovaj mico.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], klasik, Levin, Pablo11 i 32 gosta.