Asocijacija studenata sluzi da vodeci ljudi u njoj džaba idu na studentska putovanjabrazzo je napisao/la:Cuj bratski narod turskeaustrijanci svaka cast ali fakat.. jest da ima tamo nase dijaspore ali su i ovi iskrcali pravo. Njemacke nigdje, bar nista javno ali hajde ionako je sve upitno sto ne ode direktno ljudima na kucni prag. Da mi je samo znat sta radi asocijacija studenata u TZ:/ pa mogu li isposlovat bar jedan autobus za brcko,doboj, orasje? Je l ih stid cifre od 300 banjalucana u doboju isto toliko ako ne i vise sarajlija u maglaju.. nema ovdje reda ni drzave ni za jos 300godina
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jutros par drugova vratili iz Doboja. Ne treba im radna snaga. Koji debili, yebo im politika mater...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
sa drugog foruma:

Mustang1 je napisao/la:
Iz Mostara i Sirokog danas u Zenicu stigla dva OGROMNa slepera .. Iz Slovenije stigao kamion krcat .. Najavljuju za naredne dane da ce dolaziti jos vise i vise robe pogotovo kada krene iz Austrije,Njemacke ...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Gledam emisiju Udri Muški na Pinku i direktno u program se javlja neka žena koja je krenula sa humanitarnom ponoći u Doboj, mislim da se zove Mirjana. Uglavnom kaže kako je vojska RS-a nije pustila da prođe u muslimanska sela da dostavi humanitarnu pomoć. Nisu ih pustili ni do grada jer kako ona kaže čuvaju na stotine leševa u zgradama, grad smrdi, situacija je katastrofalna.
Naravno nisu informaciju prihvatili zdravo za gotovo, rekli su da će provjeriti i informisati javnost što prije kroz vijeti.
Naravno nisu informaciju prihvatili zdravo za gotovo, rekli su da će provjeriti i informisati javnost što prije kroz vijeti.
Pustiću sunce da topi ljubav!
- Marsal
- Kontakt:
Šta reć' za Širokobriježane...ne da su me iznenadili nego su me fakat oduševili, šta su oni pomoći poslali u zadnjih par dana, tako malo mjesto a toliko toga šalju, svaka čast stvarno skidam vam kapu, ipak niste onakvi kakvim sam vas zamišljao. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
kakvo je sada stanje u pogođenim gradovima? Jeli se voda povukla, posto na ovim dnevnicima i emisijama sve okolo teme idu 
ne samo oni i ostala mala mjesta iz Hercegovine su me pozitivno iznenadilaMarsal je napisao/la:Šta reć' za Širokobriježane...ne da su me iznenadili nego su me fakat oduševili, šta su oni pomoći poslali u zadnjih par dana, tako malo mjesto a toliko toga šalju, svaka čast stvarno skidam vam kapu, ipak niste onakvi kakvim sam vas zamišljao.
pokazali smo svi da smo normalni ljudi, samo što političari stvaraju lošu sliku i zavađaju narod
upravo to, u svakom gradu imaš ološa a i dobrih ljudi. Sreća pa je pokazana humanost kad je bilo najpotrebnije, ne sumnjam da bi Bosna isto uradila za Hercegovcehoshafka je napisao/la:pokazali smo svi da smo normalni ljudi, samo što političari stvaraju lošu sliku i zavađaju narod
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
sada se nije gledalo ko kome pomaže Bošnjaci-Srbma,Hrvati-Bošnjacima itd ko je bio u boljoj poziciji pomagao je ovima drugima i to je jedino lijepa i pozitivna stvar u svoj ovoj priči.Mnogi političari će sada svoje predizborne kampanje morati preusmjeriti na druge stvari a ne na nacionalizam jer nema više straha jednih od drugih.Evo na radio Gradačac se oglasio i načelnik općine šamac koji je izjavio da su ga građani Šamca zadužili da se zahvale Gradačcu i da dok su živi ne mogu nam vratitihoshafka je napisao/la:pokazali smo svi da smo normalni ljudi, samo što političari stvaraju lošu sliku i zavađaju narod
pa treba zavadit narod dok nije kasno, a ima i dosta humanitarne da se razgrabi. Izbori se blizebagrcavi je napisao/la:Već se počela politika miješati u ovo.
Marsal je napisao/la:Šta reć' za Širokobriježane...ne da su me iznenadili nego su me fakat oduševili, šta su oni pomoći poslali u zadnjih par dana, tako malo mjesto a toliko toga šalju, svaka čast stvarno skidam vam kapu, ipak niste onakvi kakvim sam vas zamišljao.
iskoristit će donacije za predizborne kampanje, kakav su oni šljam pa to je nevjerovatno.krmak je napisao/la:pa treba zavadit narod dok nije kasno, a ima i dosta humanitarne da se razgrabi. Izbori se blizebagrcavi je napisao/la:Već se počela politika miješati u ovo.
Imamo stvarno finu državu i dobre ljude što se pokazalo u prethodnim danima, samo političari prave rupu od Bosne. Odosmo malo van teme
Već je počelo u manjem BH entitetu. Vladajuća stranka je shvatila da joj je odbrojano i sada na sve moguće načine koristi ovu situaciju. Tako se kamioni zaustavljaju i sva roba se "zaplijenjuje", odnosno ne daje se najugroženijim porodicama, nego se transportuje u magacine vlade RS. Takođe i bankovni računi se zatvaraju i samo će se moći uplatiti novac na račun trezora RS.
DRUG NEBI TI PUNCA
a i jucer kad sam vidio finale kosarke..igokea osvojila i obukli majice sa srcem naprijed iscrtana samo RS..bagrcavi je napisao/la:Već je počelo u manjem BH entitetu. Vladajuća stranka je shvatila da joj je odbrojano i sada na sve moguće načine koristi ovu situaciju. Tako se kamioni zaustavljaju i sva roba se "zaplijenjuje", odnosno ne daje se najugroženijim porodicama, nego se transportuje u magacine vlade RS. Takođe i bankovni računi se zatvaraju i samo će se moći uplatiti novac na račun trezora RS.
e to je diktatura u praksibagrcavi je napisao/la:Već je počelo u manjem BH entitetu. Vladajuća stranka je shvatila da joj je odbrojano i sada na sve moguće načine koristi ovu situaciju. Tako se kamioni zaustavljaju i sva roba se "zaplijenjuje", odnosno ne daje se najugroženijim porodicama, nego se transportuje u magacine vlade RS. Takođe i bankovni računi se zatvaraju i samo će se moći uplatiti novac na račun trezora RS.
Nije mi zao raje koj podrzava kretena Dodika.Ako im je on solucija i izbor onda neka ih hebe.bagrcavi je napisao/la:Već je počelo u manjem BH entitetu. Vladajuća stranka je shvatila da joj je odbrojano i sada na sve moguće načine koristi ovu situaciju. Tako se kamioni zaustavljaju i sva roba se "zaplijenjuje", odnosno ne daje se najugroženijim porodicama, nego se transportuje u magacine vlade RS. Takođe i bankovni računi se zatvaraju i samo će se moći uplatiti novac na račun trezora RS.
1946
- Consigliere
- Kontakt:
Zar ovo vise bilo koga moze iznenaditi? Kakav je rat bio i u kakvoj su poziciji bile pro-bh snage na pocetku mozemo biti zadovoljni ipak. Mi imamo drzavu, a ovi iz manjeg entiteta nek drkaju na svojih 49%, jer samo to i moguKevin je napisao/la:a i jucer kad sam vidio finale kosarke..igokea osvojila i obukli majice sa srcem naprijed iscrtana samo RS..bagrcavi je napisao/la:Već je počelo u manjem BH entitetu. Vladajuća stranka je shvatila da joj je odbrojano i sada na sve moguće načine koristi ovu situaciju. Tako se kamioni zaustavljaju i sva roba se "zaplijenjuje", odnosno ne daje se najugroženijim porodicama, nego se transportuje u magacine vlade RS. Takođe i bankovni računi se zatvaraju i samo će se moći uplatiti novac na račun trezora RS.
Zadnja izmjena: Consigliere, dana/u 22 maj 2014, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
šta će biti s onim policajcem dobojlijom što je rekao da mu nije federacije da bi svi pomrli od žeđi, imam osjećaj da će čovjeka otpustit
joj tog dodika treba vrućim žezlom pržiti
e moj Tvrtko
, da ustaneš iz groba i pogledaš situaciju, ne bi se vrać'o dok neke ne bi istambur'o 
joj tog dodika treba vrućim žezlom pržiti
e moj Tvrtko
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D