+1Head je napisao/la: Nije mi zao raje koj podrzava kretena Dodika.Ako im je on solucija i izbor onda neka ih hebe.
Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
-
neroazzurni
- Kontakt:
isto je i u federaciji
mi jucer krenuli sa kombijem potrebstina u jedno selo pored Vranduka, pred selom nas zaustavi policija i neda dalje, kazu sve sto imate dajte u neki centar, malo se svadjali jer smo bili bas nadomak sela ali kakvi nedaju...
u povratku za Zenicu se cujemo sa nekim ljudima i oni nam predloze neke ljude koji su izbjegli iz svojih sela(kojih vise nema) i da njima damo, javimo im da dodju do Papirne(mjesto u Zenici gdje se skupljaju donacije), namjerno nismo dali stvari u centar nego cekali ljude, kad su stigli(sve stariji ljudi) policija nam nije dala da im dijelimo stvari
kazu ne mozete im dati, mozete samo ostaviti to u centar, eto dokle smo mi dosli ljudi dragi, policija neda da ja svoje stvari dajem kome hocu, strasno, na kraju smo jedva par kesa uspjeli dati jednoj nani i malte ne pobjegli sa njom da nas policija ne privede, ostalo smo ostavili u Papirnoj a oni opet ne smiju dijeliti stvari dok se nesto ne usaglasi nekakvi spiskovi nesto...
strasno ljudi sta se radi, i nemojte govoriti da je to samo na jednom dijelu drzave, svugdje je tako, to sam na svojoj kozi osjetio, poslije saznamo da su se politicari skontali i sad ne daju da ljudi sami dijele stvari nego skupljaju pa ce ONI dijeliti i bit ce evo narode SDA, SDP, SNSD...vam ovo daje
mi jucer krenuli sa kombijem potrebstina u jedno selo pored Vranduka, pred selom nas zaustavi policija i neda dalje, kazu sve sto imate dajte u neki centar, malo se svadjali jer smo bili bas nadomak sela ali kakvi nedaju...
u povratku za Zenicu se cujemo sa nekim ljudima i oni nam predloze neke ljude koji su izbjegli iz svojih sela(kojih vise nema) i da njima damo, javimo im da dodju do Papirne(mjesto u Zenici gdje se skupljaju donacije), namjerno nismo dali stvari u centar nego cekali ljude, kad su stigli(sve stariji ljudi) policija nam nije dala da im dijelimo stvari
strasno ljudi sta se radi, i nemojte govoriti da je to samo na jednom dijelu drzave, svugdje je tako, to sam na svojoj kozi osjetio, poslije saznamo da su se politicari skontali i sad ne daju da ljudi sami dijele stvari nego skupljaju pa ce ONI dijeliti i bit ce evo narode SDA, SDP, SNSD...vam ovo daje
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nije isto u Federaciji.RS je totalno centralizovan sistem,sve se odlucuje u BL.To u FBIH nije moguce,ako nista zbog deset kantona.I ovdje bi mnogi to isto zeljeli,ali zbog organizacije nje moguce.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pakistan poslao višemilionsku pomoć 
i talibane...
šalim se
svaka čast, nisam znao da imamo ovoliko prijatelja. Znači jedini neprijatelj našem narodu su ova naša lokalna nacionalistička gov.na, počevši od političara, jer riba s glave smrdi
šalim se
svaka čast, nisam znao da imamo ovoliko prijatelja. Znači jedini neprijatelj našem narodu su ova naša lokalna nacionalistička gov.na, počevši od političara, jer riba s glave smrdi
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Leverkusen pomaže ugrožene u BiH, šalju finansijsku pomoć, ljekove, te donaciju od njihovih radnika s balkana koja će biti udvostručena od kompanije
tako kaže Spaha 
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 22 maj 2014, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Chinaglia je napisao/la:Leverkusen pomaže ugrožene u BiH, šalju finansijsku pomoć, ljekove i njihove radnike s balkanatako kaže Spaha
Big thank's to Bayer and the people from my club!
I have been in close contact with them in the last 2 days and just received the message, that Bayer will help the victims in my country with financial support, medicine and with a donation of Bayer-employees from the Balkan-area, which will be doubled by the company.
Even knowing, that this won't solve all individual problems, I am very grateful for this.
Most important:
Let's all continue praying for Bosnians, Serbians and Croatians, who lost their life, respectively their home.
-
neroazzurni
- Kontakt:
naravno da nije isto, kod nas je sve cvijece, med i mlijeko, kod nas su vec kuce popravljene i narod se vratio normalnom zivotu, mi smo bajka oni su hororsamo_lijevo je napisao/la:Nije isto u Federaciji.RS je totalno centralizovan sistem,sve se odlucuje u BL.To u FBIH nije moguce,ako nista zbog deset kantona.I ovdje bi mnogi to isto zeljeli,ali zbog organizacije nje moguce.
nemoj ziv bio pametovat iz svoje sobe, izadji malo na teren pa vidi situaciju
mene ne isteresuje uredjenje i jel neko centarlizovan a neko nije, znam sta sam dozivio JUCER, isto ovo sto ti tvrdis da ima samo u RS
samo da vam je huskat narod i upirat prstom kako tamo negdje nista ne valja, a vamo je sve cvijece i zivio SDP
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- samo_lijevo
- Kontakt:
nisi ti mene shvatio,ali hajde nije ni bitno.neroazzurni je napisao/la:naravno da nije isto, kod nas je sve cvijece, med i mlijeko, kod nas su vec kuce popravljene i narod se vratio normalnom zivotu, mi smo bajka oni su hororsamo_lijevo je napisao/la:Nije isto u Federaciji.RS je totalno centralizovan sistem,sve se odlucuje u BL.To u FBIH nije moguce,ako nista zbog deset kantona.I ovdje bi mnogi to isto zeljeli,ali zbog organizacije nje moguce.![]()
nemoj ziv bio pametovat iz svoje sobe, izadji malo na teren pa vidi situaciju
mene ne isteresuje uredjenje i jel neko centarlizovan a neko nije, znam sta sam dozivio JUCER, isto ovo sto ti tvrdis da ima samo u RS
samo da vam je huskat narod i upirat prstom kako tamo negdje nista ne valja, a vamo je sve cvijece i zivio SDP
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
http://m.dvhn.nl/nieuws/drenthe/article ... osni%C3%AB
32000 LITARA VODE ZA PICE IZ HOLANDIJE ZA BiH
Kamion pun pitke vode iz Holandije za Bosnu otisao vec za BiH a drugi se trenutno tovari.
Zahvaljujemo se holandskoj firmi de waterleidingsmaatschappij Drenthe (WMD) koja je donirala oko 32 000 litara pitke vode za nase nastradale sugradjane u BiH KAO I NASEM VRIJEDNOM BOSANCU DZEMALU DUSINOVICU KOJI JE BIO POSREDNIK ZA OVO.
Ma znao sam da cu zalit sto nas kisa ne satra do kraja.. koliko god to brutalno zvuci to je tako, nas narod ne zna bez cobana nista.. nismo dozreli da preuzmemo brigu sami o sebi a cobana koji ce nas vodit ka boljem nema ni na vidiku. To je jednostavno tako, nije proslo ni sedam dana uveliko se pljacka(politicko stranacki) niko za to nece odgovarat. Ovi koji su unakazeni,bez kuca, bez icega ce se opet zavuc u rupe cim im samo 'sapnu' polit.oligarsi... protesta nece biti,bunta nece biti, gradjanske solidarnosti nece biti znaci ceka nas sunovrat u stvari, prozivljavacemo (jucerasnju) svakodnevnicu i naredni period do sl rata ili nepogode ce tamburat prica 'ne mozemo, mi smo u tranziciji..oporavak je dugotrajan proces....' Treba nam opsta drustvena katarza ali mi smo prokleti za vijek vijekova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- IlPrincipe
- Kontakt:
[youtube][/youtube] kompilacija videa i slika

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rekoh ja u svakoj nesreci nalazi se zrno srece.
Valjda ce ovo biti prekretnica za nova vremena i da ce ljudi iz drugog entiteta promjeniti svoje politicko vodstvo.
Bosnjo je svoj ispit polozio.
Valjda ce ovo biti prekretnica za nova vremena i da ce ljudi iz drugog entiteta promjeniti svoje politicko vodstvo.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja u svakoj nesreci nalazi se zrno srece.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
http://www.biscani.net/gradani-doboja-u ... d-poplava/" onclick="window.open(this.href);return false;
SVAKA CAST MOMCIMA

SVAKA CAST MOMCIMA
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OnlyUnited
- Kontakt:
Tokom putovanja u Gradačac delegacija Saveza je danas posjetila Maglaj. Predvođeni predsjednikom Elvedinom Begićem naši zmajevi, kapiten Emir Spahić, zatim Edin Džeko i Zvjezdan Misimović, te generalni sekretar Jasmin Baković uvjerii su se u razmjere katastrofalnih poplava i nesagledivih posljedica sa kojima se suočavaju stanovnici ovog grada prenosi nfsbih.ba.
Načelnik opštine Maglaj Mehmed Mustajbašić, koji je primio delegaciju Saveza istakao je hrabrost i solidarnost građana, te izrazio zahvalnost Savezu na pomoći koja je upućena u najtežim trenucima.
Predsjednik Begić je izrazio iskreno saosjećanje sa stanovništvom u svim poplavljenim područjima, istakavši da će humanitarne akcije pomoći i podrške koju Savez provodi biti nastavljene. Kapiten Emir Spahić , nakon prizora sa maglajskih ulica rekao je da zmajevi prate situaciju i dijele bol, patnju i zabrinutost građana Maglaja i drugih poplavljenih područja.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Marsal
- Kontakt:
Veoma je važno da ovih dana ne obraćate pažnju na sve nacionalističko što dolazi sa svih strana i što će tek dolazit, morate da shvatite jednu stvar a to je da postojeća garnitura ovih neljudi predstojeće izbore ne može dobiti pričajući o ekonomiji, napretku i sličnim stvarima nego samo mržnjom i samo tako što će nas zavaditi, oni su svjesni i to vrlo dobro su svjesni da je dosta ljudi sada prešlo preko te nacionalističke priče i da je dosta srba shvatili da smo mi u federaciji isti ljudi ko i oni, isto također raja u Zenici dosta pohvalno priča o Širokobriježanima...oni će sada sve uraditi da nas zavade, apsolutno sve i ta kampanja je već polako počela jer su svjesni ako stanje ostane ovakvo do oktobra da gube izbore, a ako izgube izbore lagano ih čeka prdekana zbog svih malverzacija, njima odgovara da ostanu u vlasti samo da održe postojeće stanje...
nacionalističke i slične članke nemojte ni čitat i sjetite se one ko tebe kamenom, ti njega kruhom, to je jedini način na koji možemo ostvariti napredak, ove poplave ili će nas uzdignut uprkos milijardama štete ili će nas syebat za sva vremena, sve je na nama ljudi i zato molim vas pamet u glavu, bez mržnje, svi smo mi isti u ovoj državi, ljudi se dijele na DOBRE i LOŠE, a ne na srbe, hrvate i bošnjake, dobro razmislite koju ćete stranu zauzeti!
nacionalističke i slične članke nemojte ni čitat i sjetite se one ko tebe kamenom, ti njega kruhom, to je jedini način na koji možemo ostvariti napredak, ove poplave ili će nas uzdignut uprkos milijardama štete ili će nas syebat za sva vremena, sve je na nama ljudi i zato molim vas pamet u glavu, bez mržnje, svi smo mi isti u ovoj državi, ljudi se dijele na DOBRE i LOŠE, a ne na srbe, hrvate i bošnjake, dobro razmislite koju ćete stranu zauzeti!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.