Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Stari diktator... Trebalo mu je 20 godina da uvede totalnu hegemoniju u upravi.
- Consigliere
- Kontakt:
geoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
A jbte.![]()
Carlo, pusti im ovo prije utakmice.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
[youtube][/youtube]
idemo po decimu
idemo po decimu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
@mandraX preduhitri me 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Koga brigasuhi je napisao/la:@mandraX preduhitri me
Nista od Pepea za finale
imal nervoze momci?
Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma ne sekiraj te se nista,Atletico ce da se transformise u Patetico a mi cemo lagano da odradimo posao,i konacno da uzmemo tu decimu.
Obecavam.
Obecavam.
- Consigliere
- Kontakt:
BOZE, KAKAV KLUB!suhi je napisao/la:![]()
Galakticka ravnoteza ce se pobrinuti da nam se ovo vrati- pobjedjujemo u finalu neregularnim golom u 96 minuti
Fit Tony: I keep my friends close...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Je, samo fazon je sto oni nece osjecati bas nikakav pritisak, pogotovo nakon osvojene Primere a mi..Dzoni je napisao/la:Ma ne sekiraj te se nista,Atletico ce da se transformise u Patetico a mi cemo lagano da odradimo posao,i konacno da uzmemo tu decimu.
Obecavam.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Polako sam, za 5 godina ćeš biti punoljetan, ima da te boli qracKawhi je napisao/la:Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?
Cap17an je napisao/la:Polako sam, za 5 godina ćeš biti punoljetan, ima da te boli qracKawhi je napisao/la:Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?
- franklampard8
- Kontakt:
Cap17an je napisao/la:Polako sam, za 5 godina ćeš biti punoljetan, ima da te boli qracKawhi je napisao/la:Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?
1946
@Raul64,Tariq hvala prijatelji,
admin takodje.
admin takodje.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.