Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Koga brigasuhi je napisao/la:@mandraX preduhitri me
Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?
BOZE, KAKAV KLUB!suhi je napisao/la:![]()
Je, samo fazon je sto oni nece osjecati bas nikakav pritisak, pogotovo nakon osvojene Primere a mi..Dzoni je napisao/la:Ma ne sekiraj te se nista,Atletico ce da se transformise u Patetico a mi cemo lagano da odradimo posao,i konacno da uzmemo tu decimu.
Obecavam.
Polako sam, za 5 godina ćeš biti punoljetan, ima da te boli qracKawhi je napisao/la:Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?
Cap17an je napisao/la:Polako sam, za 5 godina ćeš biti punoljetan, ima da te boli qracKawhi je napisao/la:Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?
Cap17an je napisao/la:Polako sam, za 5 godina ćeš biti punoljetan, ima da te boli qracKawhi je napisao/la:Ja sam 2 sedmice nikakav.Stara me danas pita šta mi je,ljubav,škola ili nešto treće.Jbg,valjda je ljubav.Furymaker je napisao/la:imal nervoze momci?
Zajedno smo jaci.madridist je napisao/la:@Raul64,Tariq hvala prijatelji,
admin takodje.

Izbacila i tebe poplava napokonRaul_64 je napisao/la:Ide bre jauci na Holandeza![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.