FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JosipBukal
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Valja li ova reprezentacija, baš me zanima kako bi je pitari sastavili :
Šehić
Jahić, Cocalić, Zukanović, Vršajević.
Zolotić, Štilić, Hodžić,
Stanić, DŽeko, Višča.
Rezerve:Hasagić, Kvesić, B. Čolić, Sadiković, Svraka, Gojak.
Šehić
Zolotić, Štilić, Hodžić,
Stanić, DŽeko, Višča.
Ne valja, Vrsajevic je uljez, Kvesic da na glavi dubi je bolji igrac od ublehe.JosipBukal je napisao/la:Valja li ova reprezentacija, baš me zanima kako bi je pitari sastavili :
Šehić
Zolotić, Štilić, Hodžić,
Stanić, DŽeko, Višča.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- JosipBukal
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Selektor: Amar Osim
Ja, dobro si zaboravih to a mogu i Mehmeda Baždarevića da biraju ako im se baš Amar ne sviđa nek bude meneđer reperzentacije

-
- Kontakt:
Za nase uslove kao nije?Buu je napisao/la:poal miliona KM za perspektivnog mladog igraca ekstra pare ?
Nemamo para to je fakat jedan i činjenica zato se ti igrači dovode i ostavljaju čitam u oslobođenju on pregovara sa Ramićem da mu produži ugovor ej, pa zbog čeg zato što nema para u klubu pa samo nek ima taj broj napadača, i da ga drži onako na klupi i ponekad ubaci u tim eto zbog čega, pa taj ramiće za ovo koliko je u želji ništa pokazao nije, pa nije ni mlad više ili znaš ili ne znaš, načelno je dogovorio sa Bučanom, pa će dogovarat sa selimovićem ako ne nađe ino angažman sve je to tanko i slabo bogme, ali se treba pomiriti sredina tabele naredne sezone bez nerviranja i očekivanja prevelikih.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kad imaš pare i kad hoćeš da radiš i posluješ kako bog zapovjeda, onda sviđa ti se mlad igrač kupiš ga i dovedeš odmah nema naklapanja po novinama ili ovo i ono , ili još bolje ponudiš dobru ponudu i zadržiš svog kadeta ili juniora i potpišeš kontrakt ovo ovako ne ide, nema više đabe, ima ko može da plati i preotme ili dovede tog određenog igrača, to se tako radi svuda u svijetu, ako ne možeš tako pređi na amaterizam i pomalo igraj okolo lopte.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Daj ba vi se raspravljate oko onoga sta je ovaj pokemon rekao... Ccc
Kevine, 600 milja eura u Rijeku? Dobar posao...
Kevine, 600 milja eura u Rijeku? Dobar posao...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
tvoj klub igra danas u 5, postedi nas molim tejahija je napisao/la:Kad imaš pare i kad hoćeš da radiš i posluješ kako bog zapovjeda, onda sviđa ti se mlad igrač kupiš ga i dovedeš odmah nema naklapanja po novinama ili ovo i ono , ili još bolje ponudiš dobru ponudu i zadržiš svog kadeta ili juniora i potpišeš kontrakt ovo ovako ne ide, nema više đabe, ima ko može da plati i preotme ili dovede tog određenog igrača, to se tako radi svuda u svijetu, ako ne možeš tako pređi na amaterizam i pomalo igraj okolo lopte.
FKŽ !
Sacekajte da vam @super potvrdi ovo sto sam napisao za Vasilica 

- mentalitet87
- Kontakt:
Connor je napisao/la:Sacekajte da vam @super potvrdi ovo sto sam napisao za Vasilica

jednom pitar-uvijek supak
Pojedini mediji u BiH prenijeli su informaciju da je Mićo Kuzmanović, mladi osamnaestogodišnji napadač, koji je ponikao u Modriča Maximi, a u protekloj sezoni sa dosta uspjeha nosio dres Zvijezde Gradačac, potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom.
Kontaktirali smo Kuzmanovića, koji je za MONDO potvrdio da se radi o dezinformaciji.
"Apsolutno nikakve istine nema u tome da sam potpisao za Željezničar. Vidio sam da su pojedini mediji objavili tu informaciju, što me je zaista iznenadilo, jer ni mene, a ni mog menadžera niko iz Sarajeva nije kontaktirao", rekao je na početku razgovora za MONDO mladi napadač, koji je ove sezone na 23 utakmice u crveno-bijelom dresu postigao četiri gola.
Kuzmanović nije mogao da vjeruje kada je pročitao da je posao već završen, odnosno da će naredne sezone igrati u klubu sa "Grbavice".
"Prijatelji me zovu, čestitaju mi, a ja nemam pojma o čemu se tu radi. Zaista, nikakvih razgovora nije bilo sa čelnicima Željezničara. Ranije su me zvali neki klubovi, ali nikakvi dogovori nisu postignuti. Imam još godinu dana ugovor sa timom iz Gradačca i koncentrisan sam samo za nastupe u dresu Zvijezde i mlade reprezentacije BiH", naglasio je Kuzmanović.
Kontaktirali smo Kuzmanovića, koji je za MONDO potvrdio da se radi o dezinformaciji.
"Apsolutno nikakve istine nema u tome da sam potpisao za Željezničar. Vidio sam da su pojedini mediji objavili tu informaciju, što me je zaista iznenadilo, jer ni mene, a ni mog menadžera niko iz Sarajeva nije kontaktirao", rekao je na početku razgovora za MONDO mladi napadač, koji je ove sezone na 23 utakmice u crveno-bijelom dresu postigao četiri gola.
Kuzmanović nije mogao da vjeruje kada je pročitao da je posao već završen, odnosno da će naredne sezone igrati u klubu sa "Grbavice".
"Prijatelji me zovu, čestitaju mi, a ja nemam pojma o čemu se tu radi. Zaista, nikakvih razgovora nije bilo sa čelnicima Željezničara. Ranije su me zvali neki klubovi, ali nikakvi dogovori nisu postignuti. Imam još godinu dana ugovor sa timom iz Gradačca i koncentrisan sam samo za nastupe u dresu Zvijezde i mlade reprezentacije BiH", naglasio je Kuzmanović.
Brkica
jeste upravu si najbolje je tako.TeaM87 je napisao/la:tvoj klub igra danas u 5, postedi nas molim tejahija je napisao/la:Kad imaš pare i kad hoćeš da radiš i posluješ kako bog zapovjeda, onda sviđa ti se mlad igrač kupiš ga i dovedeš odmah nema naklapanja po novinama ili ovo i ono , ili još bolje ponudiš dobru ponudu i zadržiš svog kadeta ili juniora i potpišeš kontrakt ovo ovako ne ide, nema više đabe, ima ko može da plati i preotme ili dovede tog određenog igrača, to se tako radi svuda u svijetu, ako ne možeš tako pređi na amaterizam i pomalo igraj okolo lopte.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@Connor potvrdjujem da si skoro pogodio,nije vasilic u pitanju,poz javim vam se kasno veceras ili rano sutra
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bogicevic
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bogicevic ima ugovor do 2016. godine
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pise na transfermarket jel... De ne budi dosadan molim te...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- super
- Kontakt:
slazem se da ima ali ...
- super
- Kontakt:
budite pozdravljeni do veceras
-
- Kontakt:
Izbjegavaj ba te deadline-e, obicno se izjalovi kad tako kazes pa se posle nakaci neki maslacak da spamuje. Ako sta bude javni nam ovdje i to je to.
Pozdrav.
Pozdrav.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.