Kamke je najlaksi sto se moze dobitilegenda reala je napisao/la:ma kakav Robredo on razbija i puno jače tenisere od Damira, ako ne može kvalifikant onda Kamke ili Johnson, i sa svima ostalim se može igrati ali teško može do pobjede
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
lucif3R666
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Najbolje bi bilo Kamkea, jer u slucaju pobjede isao bi na Cilic/Andjuar sto i nije tako lose, a ako dobije kvalifikanta u slucaju pobjede ide na Ferrera ili Federera
A isto tako nije losa opcija ni Simon 
SAMO ČELIK !
Bitno je da dobije nekog poznatijeg tenisera jer bi tada bio stream. Ako dobije Berdiha ili Simona biće na ES.
Semper je napisao/la:Bitno je da dobije nekog poznatijeg tenisera jer bi tada bio stream. Ako dobije Berdiha ili Simona biće na ES.

Odlično. Sezona se već sada može nazvati uspješnom i Damir će sasvim sigurno igrati mnogo rasterećeniji. Ipak je dokazao da prolazak u 3R AO nije bio plod sreće i povoljnog žrijeba, nego se tu i on nešto pitao.
Što se mene tiče, najviše bih volio da dobije kvalifikanta u kosturu koji mu dozvoljava da u 2R zaigra s najvećim svih vremena - Rogerom Federerom. To je san svakog tenisera, ali ne dobije svako priliku da ga ostvari.
S boldiranima se može igrati, a protiv nekih bi možda čak bio i blagi favorit. Naravno, najbolja opcija bi bio kvalifikant.risingforce je napisao/la:Moguci protivnici u 1.kolu:
Leonardo Mayer, Steve Johnson, Daniel Brands, Kvalifikant, Feliciano Lopez, Fabio Fognini, Tomas Berdych, Bautista-Agut, Julien Benneteau, Dmitry Tursunov, Kvalifikant, Gilles Simon, Tobias Kamke, Tommy Robredo.
Damir je vec dobio 25 atp poena plasmanom u glavni turnir. pozz
Što se mene tiče, najviše bih volio da dobije kvalifikanta u kosturu koji mu dozvoljava da u 2R zaigra s najvećim svih vremena - Rogerom Federerom. To je san svakog tenisera, ali ne dobije svako priliku da ga ostvari.
znaci protivnik u drugoj rundi zavisi od ove prve koga dobije ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja bih volio da dobije Kamkea, pobjedi njega onda ide na Čilić/Andujar i tu mu Marin preda
i u 3. kolu protiv Novaka. 
A može ovo što je i @Claus napisao da dobije kvalifikanta i onda u 2. kolu na Federera.
@EmNer jest.
A može ovo što je i @Claus napisao da dobije kvalifikanta i onda u 2. kolu na Federera.
@EmNer jest.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tu vam je muški žrijeb, koji će biti ažuriran kada dodijele protivnike kvalifikantima, tako da možete pratiti Džumhurov put do finala. 
Brands je vjerovatno najbolji izbor, momak ima žestokih problema sa povredom...nije odigrao meč od Miamia...niti jedan na šljaci ove godine
- BeyKopites
- Kontakt:
Daj Berdycha da se igramo 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Eh da je malo konstantniji sa ovakvim 1. servisom..Vec sad bi bio u Top 100.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Damire Svaka Cast

Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vec je obecao, ukoliko osvoji RG, donirat ce sav novac od nagradnog fonda za BiHsamirr je napisao/la:Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros
Don't believe the hype.
Damir
Sutra humanitarni meč
"Neću, ovu priliku koristim da obavijestim javnost da me Novak Đoković pozvao da sutra učestvujem na egzibicionom i humanitarnom meču na Philippe Chatrier-u koji bi se trebao održati u 15:30. Tu bi se najvjerovatnije prikupljala pomoć za ljude ugrožene u poplavama u BiH i Srbiji i meni će biti izuzetna čast naći se u humanitarnoj misiji rame uz rame sa jednim od najvećih tenisera svih vremena. Jedva čekam!".
http://sportsport.ba/tenis/plasman-na-r ... ima/131795
"Neću, ovu priliku koristim da obavijestim javnost da me Novak Đoković pozvao da sutra učestvujem na egzibicionom i humanitarnom meču na Philippe Chatrier-u koji bi se trebao održati u 15:30. Tu bi se najvjerovatnije prikupljala pomoć za ljude ugrožene u poplavama u BiH i Srbiji i meni će biti izuzetna čast naći se u humanitarnoj misiji rame uz rame sa jednim od najvećih tenisera svih vremena. Jedva čekam!".
http://sportsport.ba/tenis/plasman-na-r ... ima/131795
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
MetanorisBack
- Kontakt:
To obećanje,ukoliko osvoji RG mogu i ja dati,jer ga nikada ni ja,ni on,nećemo osvojiti..akisarajevo92 je napisao/la:Vec je obecao, ukoliko osvoji RG, donirat ce sav novac od nagradnog fonda za BiHsamirr je napisao/la:Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bas i ja to sad kontam. Ne vjerujem da je Damir izjavio takvu glupost.MetanorisBack je napisao/la:To obećanje,ukoliko osvoji RG mogu i ja dati,jer ga nikada ni ja,ni on,nećemo osvojiti..akisarajevo92 je napisao/la:Vec je obecao, ukoliko osvoji RG, donirat ce sav novac od nagradnog fonda za BiHsamirr je napisao/la:Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.