Bicemo Pape jos jaci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kaze Pape sinoc za BHT; da ce Sarajevo ako ostane u istom sastavu,u narednoj sezoni prošetati Premijer ligom.
Bicemo Pape jos jaci.
Bicemo Pape jos jaci.
Čovjek govori istinu i samo istinu.amypitar je napisao/la:Kaze Pape sinoc za BHT; da ce Sarajevo ako ostane u istom sastavu,u narednoj sezoni prošetati Premijer ligom.![]()
Bicemo Pape jos jaci.
hahahahhaha sa vama uvjek komedijaBelminM23 je napisao/la:Čovjek govori istinu i samo istinu.amypitar je napisao/la:Kaze Pape sinoc za BHT; da ce Sarajevo ako ostane u istom sastavu,u narednoj sezoni prošetati Premijer ligom.![]()
Bicemo Pape jos jaci.
habib
Kakva je situacija bordo braco??imal kakvih fotki iz grada??hocel biti korteo hordi? Kup kup kup je nas!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ajde Habibe ti ga prvi zalijajhabib je napisao/la:hahahahhaha sa vama uvjek komedijaBelminM23 je napisao/la:Čovjek govori istinu i samo istinu.amypitar je napisao/la:Kaze Pape sinoc za BHT; da ce Sarajevo ako ostane u istom sastavu,u narednoj sezoni prošetati Premijer ligom.![]()
Bicemo Pape jos jaci.
Ma normala sve samo mi smeta sto se uvjek najavljuje neko setanje ligom, nema toga kod nas nek vam je jasno, niko ne odskace toliko pa ni vi
sretno vam veceras i da izgubite barem 1:0
sretno vam veceras i da izgubite barem 1:0
habib
-
lucif3R666
- Kontakt:
gdje je onaj habib sto je za sarajevo navijao ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ovaj ?lucif3R666 je napisao/la:gdje je onaj habib sto je za sarajevo navijao ??
habib je napisao/la:Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srjedu male plave strumfove 0:2 vidjecete
-
lucif3R666
- Kontakt:
tajBelminM23 je napisao/la:Ovaj ?lucif3R666 je napisao/la:gdje je onaj habib sto je za sarajevo navijao ??
habib je napisao/la:Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srjedu male plave strumfove 0:2 vidjecete
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Pozdrav, na kojoj tv stanici ima prenos kupa?
Pozdrav iz BL
Pozdrav iz BL
BHT1slave je napisao/la:Pozdrav, na kojoj tv stanici ima prenos kupa?
Pozdrav iz BL
BHTslave je napisao/la:Pozdrav, na kojoj tv stanici ima prenos kupa?
Pozdrav iz BL
Igraju i Cimi i Jajao i Krste!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
igrate na turniru u st,uz hajduk, split i udinese
Hvala na odgovorima i obavezna pobjeda, Velkoski, Stojcev po jedan bice dovoljno. Kup je vas!
Hitno mi treba link,,, na poslu sam...
Hvala unaprijed!
KUP JE NAS!
Hvala unaprijed!
KUP JE NAS!
http://www.utakmice.at.ua/atde/a3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;ulaznica je napisao/la:Hitno mi treba link,,, na poslu sam...
Hvala unaprijed!![]()
KUP JE NAS!
Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !
ne radi 
Radi drugulaznica je napisao/la:ne radi
Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.