RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mikki21 » 23 maj 2014, 13:55

SipakUlicar1922 je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Vlada dolazi to je definitivno, sigurna informacija, mali Zinedin će od jeseni u školu, tako da ga je to + ljubav prema Veležu i dovukla ovamo. Samo da ne dovedemo onog Čolića, iz Želje, previše igrača imamo na krilnim pozicijama, koji mogu igrati tamo, a mrzak mi je otkad je poljubio grb Željezničara kad je dao gol, i milion puta u novinama naglasio da mu je plavi dres svetinja. Eto te tamo, volio bih samo da zaobiđe Mostar u širokom luku, ali evo trenutno je tu, vjerovatno na pregovorima ..

IDEMO SUTRA DATI PODRŠKU MALIM ROĐENIMA, BITKA ZA PRVAKA U VRAPČIĆIMA PROTIV ZRINJSKOG - PIONIRI 17h! Volio bih i kada bi se neko navijanje malo organizovalo, nešto poput utakmice za Željezničarom prošle sezone (isto pioniri), jer to daje ogroman vjetar u leđa i vjerujem da bi se susjedi ukakali u gaće, te bi naši uzeli titulu.. ali o tom po tom, bitno je da se dođe na tekmu!
Colica ni pod kojim slucajem ne treba vratiti u svetinju. Eno mu plave pidzame pa neka je ljubi do mile volje. Mada iako ga vrate sumnjam da ce igrati krilo. Te pozicije ce sigurno pokriti Okic, Ani, Vlada i Janicijevic. Dino izgleda dize sidro (steta). Mislim da u njemu (Colicu) vide (ako je transfer uopste aktuelan) beka. Konkurencija Maleticu ili mozda zamjena. Sumnjam da ce igrati krilnu poziciju koju ne igra vec par godina. Kako god sto se mene licno tice takvi nam ne trebaju.
sto se tice iskljucivo igre i terena colic bi sigurno mogao pomoc da pokriva desnog beka ako maletic ode, mada se nadam da ce ostat! e onda sto se tice ljudskosti on nevrijedi pet banki, sto dalje od svetinje i ne da mi nebi bilo drago ni sekunde da slucajno podpise nego mi nije nimalo drago sto je ikako ikad prije igrao u svetinji!!!!

sto se dine tice ja mislim da se momak boji da nece imat prostora u ekipi i zato gleda druge opcije! i ove sezone je vecinom ulazio sa klupe po zadnji 25-30 min, pokoju i u prvoj postavi odigrao kad bi ovi ostali bili kartonirani ili povrijedjeni, uglavnom bio je treci izbor ne krilu! za sljedecu sezonu kako je najavljeno svi ostaju a jos vlada stize, znaci za krilne pozicije konkurisu, hebibovic, okic, letic, vladavic i mali janicijevic koji svakako jos nije namjenjen za prvi 11 i gledat ce da skuplja po koju minutu.. ako nadodamo tu i dinu onda je brojka 6 krilni igraca a 2 mjesta u prvoj postavi a vladavic, hebibovic i okic moraju bit u prvi 11, sto znaci da je dino najednom cetvrta opcija! treba i razumjet momka, ali nadam se da ce ostat jer mi se pravo svidja kakvu svijezinu unese u ekipu kad udje sa svojom borbenosti i prodorima!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 maj 2014, 18:35

Nama bi najvece pojacanje za narednu sezonu bilo da uspijemo zadrzati ovu ekipu. Vlada ce opet biti tu i to je svakako dobra vijest. Sto se tice Hajdarevica on je kao dzoker odlican, jer je strasno brz i moze biti jako koristan kada je protivnik vec izmoren. Pitanje je da li on zeli ponovo cekati priliku sa klupe, jer ce krila vjerovatno igrati Hebibovic i Vladavic. Maletic ako ostane (sto bih ja jako volio) ce igrati na desnom beku, kao i do sada, Letic na lijevom, Ani i Vlada krila, Okic ce vjerovatno biti najistureniji, jer sumnjam da ce Feja odustati od ovakvog nacina igre. Mozda bude doveden jedan klasicni napadac, ali on ce vjerovatno priliku dobijati kada bude gusto.

Sve u svemu ocekujem da Uprava odradi svoj posao i onda da na jesen krenemo ponovo ka vrhu.

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 maj 2014, 18:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kaze Vlada draza mu utakmica protiv Kiseljaka u drugoj ligi kad smo dobili u 90-oj nego protiv Chelsea,Spanije,Francuske :lol: :lol: :lol: :tokralju:
Joj pamtim tu tekmu kao da je juce bila.Proleti Vlada ko brzi voz i zabi za pobjedu.Domaci navijaci skandirali noz zica ...kad je RAja krenula na onu armaturu sto nas je razdvajala sve pobjeglo sa tribine.Najgore sto su nas okrenuli na Sarajevo kada smo krenuli kuci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 maj 2014, 19:25

Borislav Mikic iz Rudara na meti Rodjenih
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2014, 19:31

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Borislav Mikic iz Rudara na meti Rodjenih
info?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 maj 2014, 19:52

AlemC85 je napisao/la:
info?
Prva ruka ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2014, 19:58

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
info?
Prva ruka ;)
a radovi na stadionu na ljeto, ako može na pp? ;)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 maj 2014, 20:00

odlican igrac,iskusan,zna sa loptom. :thumbup:
Ali moze igrati jos godinu max. dvije,znaci morat ce se brzo traziti zamjena.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 23 maj 2014, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 maj 2014, 20:03

nema veze napiši ovdje ako se šuška nešto, što na pm :D

Mislim da nam ne bi valjao Mikić zbog godina, ipak je dedar više, 38 godina, mislim da bi trebali podmlađivati ekipu ali nmvz bitno je da se šuška. Ja se iskreno najviše bojim odlaska Merzića, šuškalo se i na polusezoni a i sada da će otić još malo u inostranstvo (Norveška, Švedska najvjerovatnije).. Nadam se da neće, iako je imao nekoliko glupih poteza ove sezone, čovjek je beton, vođa na terenu i rijetko kad pogriješi u dodavanjima bar koliko sam ja gledao ..

Ja bi Obradovića iz Radnika, dečko ima nemoguć osjećaj za prostor, za uvalit se iza leđa, ima brzinu, a uz sve to vrlo vrlo mlad (prošao školu Partizana koliko ja znam ). Ove sezone dokazao da se radi o izuzetnom napadaču za naš nivo :D

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 maj 2014, 20:12

obradovic i hsanovic iz radnika su vec kontatirni i ponudjeni su im uslovi....znam da su kontakriali igraca veleza pitali ga kakva su primanja u velezu jel sve redovno tako da mislim da su ova dvojica vrlo blizu dolasaka

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 maj 2014, 20:15

Aleme druze neznam ti nista u vezi radova na stadionu. Ako saznam javim ti. U vezi Mikica ni meni se ne svidja ta solucija. Koji ce nam qurac dzuturumi. Slozio bi se s drugom drakensangom da bi vece pojacanje bilo ostanak pojedinih igraca tipa Merza ili dovodjenje tipa Obradovica iz Radnika. Onaj momak je strasan igrac.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 maj 2014, 20:19

VELEZDOGROBA je napisao/la:obradovic i hsanovic iz radnika su vec kontatirni i ponudjeni su im uslovi....znam da su kontakriali igraca veleza pitali ga kakva su primanja u velezu jel sve redovno tako da mislim da su ova dvojica vrlo blizu dolasaka
Ako dođe pomenuti dvojac, očekuje nas uzbudljiva jesen a nadam se još uzbudljivije proljeće !

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 maj 2014, 20:25

VELEZDOGROBA je napisao/la:obradovic i hsanovic iz radnika su vec kontatirni i ponudjeni su im uslovi....znam da su kontakriali igraca veleza pitali ga kakva su primanja u velezu jel sve redovno tako da mislim da su ova dvojica vrlo blizu dolasaka
A koje smo kurate srece nakon dolazaka i odlazaka radi ljubomornih igraca (karaju li im se djevojke kuci) ili dijete s traumama razvedenih roditelja a 30 mu godina :lol: :lol: nista vise ne vjerujem dok ga ne vidim s olovkom u ruci
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 maj 2014, 20:27

Naravno,čim čuju da je sve na vrijeme neće se puno misliti jer je malo klubova u BiH koji plaćaju na vrijeme i poštuju ugovorene obaveze.A ovaj Obradović je dobar pravo,mislim da bi bili pojačanja za naš klub.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2014, 20:58

uz dužno poštovnje prema Mikiću, li nam ne trebaju metuzalemi, nego mladi momci, koji će, igrajući za nas, omogućiti klubu da na njima zaradi. ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2014, 21:17

A koje smo kurate srece nakon dolazaka i odlazaka radi ljubomornih igraca (karaju li im se djevojke kuci) ili dijete s traumama razvedenih roditelja a 30 mu godina :lol: :lol: nista vise ne vjerujem dok ga ne vidim s olovkom u ruci
Isak Samokovlija :mrgreen:
I onaj iz Gradine, otišo čovjek na dan da dogovori uslove a ona već drugog našla :mrgreen:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 maj 2014, 21:31

vm22 je napisao/la:
I onaj iz Gradine, otišo čovjek na dan da dogovori uslove a ona već drugog našla :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: jest jest nije lik ni do Zenice dos'o a ona se karnula s drugim :clap: :clap: :clap: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 maj 2014, 23:40

vm22 je napisao/la:
Najtužnije što će ta zdapi papka opet otpepat, a propa mu karijera radi nje. :facepalm:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 maj 2014, 10:09

Ma gdje ce to brate, pa taj frajer ima oko 40 godina :roll: Pomjesao si ti nesto

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2014, 10:10

aS_Roma je napisao/la:
Ma gdje ce to brate, pa taj frajer ima oko 40 godina :roll: Pomjesao si ti nesto
@asroma

ćini mi se da je završio karijeru nakon onog incidenta sa Svrakom.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.