sto se tice iskljucivo igre i terena colic bi sigurno mogao pomoc da pokriva desnog beka ako maletic ode, mada se nadam da ce ostat! e onda sto se tice ljudskosti on nevrijedi pet banki, sto dalje od svetinje i ne da mi nebi bilo drago ni sekunde da slucajno podpise nego mi nije nimalo drago sto je ikako ikad prije igrao u svetinji!!!!SipakUlicar1922 je napisao/la:Colica ni pod kojim slucajem ne treba vratiti u svetinju. Eno mu plave pidzame pa neka je ljubi do mile volje. Mada iako ga vrate sumnjam da ce igrati krilo. Te pozicije ce sigurno pokriti Okic, Ani, Vlada i Janicijevic. Dino izgleda dize sidro (steta). Mislim da u njemu (Colicu) vide (ako je transfer uopste aktuelan) beka. Konkurencija Maleticu ili mozda zamjena. Sumnjam da ce igrati krilnu poziciju koju ne igra vec par godina. Kako god sto se mene licno tice takvi nam ne trebaju.drakensang je napisao/la:Vlada dolazi to je definitivno, sigurna informacija, mali Zinedin će od jeseni u školu, tako da ga je to + ljubav prema Veležu i dovukla ovamo. Samo da ne dovedemo onog Čolića, iz Želje, previše igrača imamo na krilnim pozicijama, koji mogu igrati tamo, a mrzak mi je otkad je poljubio grb Željezničara kad je dao gol, i milion puta u novinama naglasio da mu je plavi dres svetinja. Eto te tamo, volio bih samo da zaobiđe Mostar u širokom luku, ali evo trenutno je tu, vjerovatno na pregovorima ..
IDEMO SUTRA DATI PODRŠKU MALIM ROĐENIMA, BITKA ZA PRVAKA U VRAPČIĆIMA PROTIV ZRINJSKOG - PIONIRI 17h! Volio bih i kada bi se neko navijanje malo organizovalo, nešto poput utakmice za Željezničarom prošle sezone (isto pioniri), jer to daje ogroman vjetar u leđa i vjerujem da bi se susjedi ukakali u gaće, te bi naši uzeli titulu.. ali o tom po tom, bitno je da se dođe na tekmu!
sto se dine tice ja mislim da se momak boji da nece imat prostora u ekipi i zato gleda druge opcije! i ove sezone je vecinom ulazio sa klupe po zadnji 25-30 min, pokoju i u prvoj postavi odigrao kad bi ovi ostali bili kartonirani ili povrijedjeni, uglavnom bio je treci izbor ne krilu! za sljedecu sezonu kako je najavljeno svi ostaju a jos vlada stize, znaci za krilne pozicije konkurisu, hebibovic, okic, letic, vladavic i mali janicijevic koji svakako jos nije namjenjen za prvi 11 i gledat ce da skuplja po koju minutu.. ako nadodamo tu i dinu onda je brojka 6 krilni igraca a 2 mjesta u prvoj postavi a vladavic, hebibovic i okic moraju bit u prvi 11, sto znaci da je dino najednom cetvrta opcija! treba i razumjet momka, ali nadam se da ce ostat jer mi se pravo svidja kakvu svijezinu unese u ekipu kad udje sa svojom borbenosti i prodorima!