Kvale za Svjetsko prvenstvo 2018Chinaglia je napisao/la:mene Gojković podsjeća na Solomonaobojica visoki, odlična igra glavom, nisu nešto extra brzi, itd
mislim da Gojković može postati poput njega i da može doći u A repku
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Nigdje ja nisam rekao da on treba u A repku.
Inace na stoperskim mjestima imamo dosta dobru perspektivu:
Ali Suljic, Burnic, Gojkovic, Spikic, Arslanagic... Isto tako bi se moglo reci za vezni red gdje imamo Modica, Radovca, Gojaka, Bektica...
Dok od talentovanih napadaca jedino mi na pamet pada Hodzic.
Inace na stoperskim mjestima imamo dosta dobru perspektivu:
Ali Suljic, Burnic, Gojkovic, Spikic, Arslanagic... Isto tako bi se moglo reci za vezni red gdje imamo Modica, Radovca, Gojaka, Bektica...
Dok od talentovanih napadaca jedino mi na pamet pada Hodzic.
Ima i ovaj Mesanovic ako se uhvati noge na vrijeme, valjda jos neko ispliva od mladjih.L_blancos je napisao/la: Dok od talentovanih napadaca jedino mi na pamet pada Hodzic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Polako za Burnica, Suljica i Bektica.. JOs nisu nasi i upitno je hoce li i biti nasi ikad.... Naravno to zavisi od roditelja, njih samih ali i od nasih lezipropaliteta Jahe i Pirketa jer dok se oni aktiviraju ovi bi mogli zaigrati vec i za seniorske selekcije s obzirom na njihovu azurnost i ekspeditivnost...
Spikic je mnogo dokazaniji igrac, a transfer u Rijeku je prilog tome.. Renato bi se mogao potucati jos po nasim ledinama dugo dugo... I zato je bolje prvom prilikom gdje vani...
Spikic je mnogo dokazaniji igrac, a transfer u Rijeku je prilog tome.. Renato bi se mogao potucati jos po nasim ledinama dugo dugo... I zato je bolje prvom prilikom gdje vani...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Otiš'o je gdje treba. Ako bude imalo valj'o, slobodno ga prekrižite.PerryFred je napisao/la:Špikić
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mesanovicbhsport je napisao/la:Ima i ovaj Mesanovic ako se uhvati noge na vrijeme, valjda jos neko ispliva od mladjih.L_blancos je napisao/la: Dok od talentovanih napadaca jedino mi na pamet pada Hodzic.
Nadati se da ce se pojaviti neko dijete iz dijaspore i da ce biti napadac, ostale pozicije su nam, barem se tako cini, obezbjedjene.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Burnic i Bektic ce tesko izabrati Njemacku prije BiH, prije svega radi konkurencije u njihovoj reprezentaciji. Sto se Suljica tice, vidjet cemo. Inace ako dvojica od ovih nabrojanih stranaca uspiju i naprave dobru karijeru to je uspjeh.
Svi su oni medju boljima u svojim generacijama, ali vidjet cemo kako ce se snaci kada pocnu igrati profesionalni fudbal.
Ja najvise nade polazem u Burnica i Bektica. Prvi ima strasnu statistiku, ne pamtim kad sam vidio da tako neko moze dominirati medju u mladjim uzrastima iako su svi stariji od njega godinu dana. Bektic je prvotimac u17 Njemacke i u najgorem slucaju moze zavrsiti ko Vrancic.
Suljic mi je suhveli. Tesko se probiti u Chelseu, sumnjam da je ikom uspjelo. McEchran il kako se vec pise i Kakuta su bili strasni talenti pa su propali zbog tog razvoja koji u Chelseu nije omogucen.
Svi su oni medju boljima u svojim generacijama, ali vidjet cemo kako ce se snaci kada pocnu igrati profesionalni fudbal.
Ja najvise nade polazem u Burnica i Bektica. Prvi ima strasnu statistiku, ne pamtim kad sam vidio da tako neko moze dominirati medju u mladjim uzrastima iako su svi stariji od njega godinu dana. Bektic je prvotimac u17 Njemacke i u najgorem slucaju moze zavrsiti ko Vrancic.
Suljic mi je suhveli. Tesko se probiti u Chelseu, sumnjam da je ikom uspjelo. McEchran il kako se vec pise i Kakuta su bili strasni talenti pa su propali zbog tog razvoja koji u Chelseu nije omogucen.
http://www.transfermarkt.co.uk/haris-ta ... ler/203123" onclick="window.open(this.href);return false;
640 min./ 8 gol. / 1 asist.
640 min./ 8 gol. / 1 asist.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Jeste vala kad pogledam statistike Burnic je bas zvjerka!L_blancos je napisao/la:Burnic i Bektic ce tesko izabrati Njemacku prije BiH, prije svega radi konkurencije u njihovoj reprezentaciji. Sto se Suljica tice, vidjet cemo. Inace ako dvojica od ovih nabrojanih stranaca uspiju i naprave dobru karijeru to je uspjeh.
Također od napadača ima onaj naš Admir Seferagić igra u Baselu,tu su još Tabaković,Hodžić,Milan Đurić,Marko Maletić,to je ono iz glave koliko se mogu sjetiti u ovom trenutku možda ih ima još..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Željooooo je napisao/la:Također od napadača ima onaj naš Admir Seferagić igra u Baselu,tu su još Tabaković,Hodžić,Milan Đurić,Marko Maletić,to je ono iz glave koliko se mogu sjetiti u ovom trenutku možda ih ima još..
Tabakovića i Seferagića obavezno "kaparisati"
Špikić juče poprilično slab i nezainteresovan.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
nakon SP,moramo malo osvježiti i podmladiti repku,jer moramo misliti i na budućnost,neće vječno Džeko i Ibišević igrati,svi ovi koje sam gore naveo mogu napraviti dobre karijere,sad je sve do njih..PerryFred je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Također od napadača ima onaj naš Admir Seferagić igra u Baselu,tu su još Tabaković,Hodžić,Milan Đurić,Marko Maletić,to je ono iz glave koliko se mogu sjetiti u ovom trenutku možda ih ima još..
Tabakovića i Seferagića obavezno "kaparisati"
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
haman slab ti stream bio plaho trzaloMancini je napisao/la:Špikić juče poprilično slab i nezainteresovan.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Misliš da mu je neke famelije Marić ?zizu1991 je napisao/la:Otiš'o je gdje treba. Ako bude imalo valj'o, slobodno ga prekrižite.PerryFred je napisao/la:Špikić
@zgembo Vidio sam kod drugog gola kako je stream trzao.A ja imam normalnu kablovsku pa imam državni kanal pa mi ne treba nikakav strim,pardon,englezi stream.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
mene i tebe kao da je jedna majka rađala,isto razmišljamo hehehePerryFred je napisao/la:@Željooooo
Ma Seferagića i Tabakovića u U21.
Ara ako bude standardan u Dinamu može u seniorsku reprezentaciju.
+ Prcić,Arslanagić,Vrančić
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_UEFA_ ... ampionship" onclick="window.open(this.href);return false;
U-17 Evropsko prvenstvo
Škoti na kraju zavrsili u polufinalu protiv super jake Holandije, u grupi su bili bolji cak od Njemacke. Nakon ovoga sam jos vise zadovoljan nastupom U-17 reprezentacije u ovom kvalifikacionom ciklusu.
U-17 Evropsko prvenstvo
Škoti na kraju zavrsili u polufinalu protiv super jake Holandije, u grupi su bili bolji cak od Njemacke. Nakon ovoga sam jos vise zadovoljan nastupom U-17 reprezentacije u ovom kvalifikacionom ciklusu.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Benko123, Bing [Bot], CHR, cutura, darker10, denza, Drum, Elddar, Fanzi, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, Kljukusar, LukavacBHF, MaroonBjelave, Micron, moreno123, Muumii, Plavamamba, Rosicky, Sensei, Sheyi, soko, TefalTava, TETRAPAK, zemuntrg i 144 gosta.