Čestitke za Kup, zasluženo da zasluženije ne može bit
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mali Cimirot vam je suho zlato, paklen igrač! Napravite neki **** ugovor sa njim i kad dođe vrijeme za prodaju, a to je, ako ovako nastavi, za godinu dvije plafon, uzmite grdne pare za njega!
RZ88
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Rodio

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ne znam zašto, al od naših igrača najdraži mi je Krstedr.van nostrand je napisao/la:Rodio![]()
pa onda ide : Nemanja, Mate (nažalost odlazi), Amer, Miloš...
Gojku pod hitno produziti ugovor.
Nadam se da smo naucili lekciju iz proslosti,kad su nam igraci isli za sicu.
Amizda može na njemu, vratiti ulozene pare.
Gledam danas Mesanovica iz Celika poptuno drugi covjek od onog iz Zenice.Nema vise nekih grubih strtova,prigovora sudijama,imam osjecaj da nam se ulizivao.
Aplaudira istoku,posle tekme ljubi nase igrace,nesto mi je sumnjiv pravo.

Nadam se da smo naucili lekciju iz proslosti,kad su nam igraci isli za sicu.
Gledam danas Mesanovica iz Celika poptuno drugi covjek od onog iz Zenice.Nema vise nekih grubih strtova,prigovora sudijama,imam osjecaj da nam se ulizivao.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 maj 2014, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitke na osvojenom kupu.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nego jedno pitanje, Kako se zove ovaj spiker na stadionu ? Jel Vaha ? po glasu mi na njega baca 
Zadnja izmjena: Unknown33, dana/u 23 maj 2014, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Moze li mi neko reci sta je pisalo na transu o savezu ? J*BO VAS BRAZIL !!!
M.Delac 2
On, Dupovac i Vule na centru, dok je neko lezao povrijedje. Mislim se, ima tu necegaamypitar je napisao/la:Gojku pod hitno produziti ugovor.
Nadam se da smo naucili lekciju iz proslosti,kad su nam igraci isli za sicu.![]()
Gledam danas Mesanovica iz Celika poptuno drugi covjek od onog iz Zenice.Nema vise nekih grubih strtova,prigovora sudijama,imam osjecaj da nam se ulizivao.Aplaudira istoku,posle tekme ljubi nase igrace,nesto mi je sumnjiv pravo.
![]()
4.10.2009.
- Burberry46
- Kontakt:
od srca cestitke na vise nego zasluzenoj pobjedi u finalu uz zelju da dogurate sto dalje u Europi i prezentirate ovu nasu zemlju onako kako i dolikuje jednoj dobroj i organizovanoj ekipi sa izrazito dobrim navijacima
SRETNO i uspjesno ljeto i da docekate ako bogda 2015 u Euro ligi poz iz Ze.
SRETNO i uspjesno ljeto i da docekate ako bogda 2015 u Euro ligi poz iz Ze.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Treba smijenjiti Prolića iz sudijske komisije, pravi kriminalac.mma_hz je napisao/la:**** VAS BRAZIL![]()
![]()
![]()
Čestitke Sarajevu na trofeju.
Bravo momci
Sa Husaricem svo dogovorili Pirica 19 godina(golman sto je sad u Gentu bio) a za Mesanovica o tom po tom,pogan je ovaj Ado nisi nikad na cisto sa njim
Sa Husaricem svo dogovorili Pirica 19 godina(golman sto je sad u Gentu bio) a za Mesanovica o tom po tom,pogan je ovaj Ado nisi nikad na cisto sa njim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
lafomamone
- Kontakt:
Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
-
bordobijeli
- Kontakt:
ko je husaricmiky_hz je napisao/la:Bravo momci![]()
![]()
![]()
Mendzer igracabordobijeli je napisao/la:ko je husaricmiky_hz je napisao/la:Bravo momci![]()
![]()
![]()
MNOGO SMO JAČI!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
napokon neko realanlafomamone je napisao/la:Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
lafomamone je napisao/la:Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
Naravno pored Bilbije i Velkoskog tesko moze igrati,ali nam treba jedan napadac sa klupe, u slucaju povreda ili kartona.
Inace Ibrakovic i Husaric se znaju odranije, pa zbog toga ova nagađa za ovog golmana i Mesanovica.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 maj 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.