FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- -Barcelona-
- Kontakt:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
@Fruymaker
svi znamo da je Cesc odlican igrac i jedan od najboljih na svojoj poziciji, al realno Xavi je bolji,
ovaj prvi ima vec potencijal i po meni najveci od tri najbolja playmaker (Xavi, Iniesta, Fabregas), al jos uvijek nije ona klasa kao ova dvojica...
da se razumijemo Fabregas je dobar, i sigurno nece u Barci grijati klupu, jer ovakvi igraci se ne dovode da bi grijali klupu, vec ce igrati i to dosta, dosta...
uvjeren sam da ce Iniesta na krilo i da ce biti bolji od Henrya, a Cesc na njegovo mjesto..
eto vidjecete aBd sljedece sezone..
svi znamo da je Cesc odlican igrac i jedan od najboljih na svojoj poziciji, al realno Xavi je bolji,
ovaj prvi ima vec potencijal i po meni najveci od tri najbolja playmaker (Xavi, Iniesta, Fabregas), al jos uvijek nije ona klasa kao ova dvojica...
da se razumijemo Fabregas je dobar, i sigurno nece u Barci grijati klupu, jer ovakvi igraci se ne dovode da bi grijali klupu, vec ce igrati i to dosta, dosta...
uvjeren sam da ce Iniesta na krilo i da ce biti bolji od Henrya, a Cesc na njegovo mjesto..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- -Barcelona-
- Kontakt:
ne moras ponavljatiStole iz Bora je napisao/la:[youtube][/youtube]

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kako tvrdis da je Cesc bolji od Xavia i Inieste, po cemu???????????paja_patak je napisao/la:Fabregas je bolji igrac od xavija i inieste jer se dokazao igrajucu na najvecem nivou a to je engleski premiership u kojem se ova dvojica ne bi primjetila jer bi bili potpuno nemocni! Od trasfera nista nema samo me zanima hocete li se moci od stida javiti na forum kad se utvrdi da kapiten nigdje ne ide?ZELJO DO GROBA je napisao/la:@Fruymaker
prvo napisi neki argument pa cemo onda raspravljati o tome...
a vidjecemo ko na kraju sezone nece smjet se pojaviti od stida na forumu..heheheheheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Fabregas je bolji od Xavija .. Ali Iniesta je bolji od Fabregasa , prema tome ni jedan niste u pravu

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
po cemu.,..OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Fabregas je bolji od Xavija .. Ali Iniesta je bolji od Fabregasa , prema tome ni jedan niste u pravu![]()
bolji je Xavi od Inieste, Iniesta od Cesca
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Vidi Arhavina fol nagovara Fabregasa da ostane,a njemu da ponude odma bi pobjego,sam je Arshavin izjavio da mu je najveca zelja da zaigra u Barceloni,al dobro rekao je da bi razumio Cesca

I ova jedna maksuzija

I ova jedna maksuzija

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste jeste lijepo se tjesit
Bas su morali montirati Fabregasa u Barcinom dresu
P.S.
In an interview on the official Euro 2008 website Russian star Andrei Arshavin admits he has always supported Barça. "I have supported [FC] Barcelona all my life. Barcelona are my dream. I never thought I would have a genuine chance to play for the club. Let's see how the situation unfolds. For now I can't say anything for sure. At the moment I'm a player of team Russia and I'm only thinking about doing well in the semi-finals." Click here to read the complete Arshavin interview.

Bas su morali montirati Fabregasa u Barcinom dresu

P.S.
In an interview on the official Euro 2008 website Russian star Andrei Arshavin admits he has always supported Barça. "I have supported [FC] Barcelona all my life. Barcelona are my dream. I never thought I would have a genuine chance to play for the club. Let's see how the situation unfolds. For now I can't say anything for sure. At the moment I'm a player of team Russia and I'm only thinking about doing well in the semi-finals." Click here to read the complete Arshavin interview.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
haj jarane vjerujes li ti ikome?paja_patak je napisao/la:lijepe montaze danas svaka budala moze napraviti svakakve slike tako ti ja sad mogu postaviti sliku guardiole u ruskoj uniformi sa dresom cska i napisati da mu je velika zelja da trenira taj veliki klub
mogao je taj sto je montirao prvu sliku izjednaciti taj dres barcelone sa polozajem arshavinovog tijela da bar bude malo uvjerljivo ovako je ofirno...
Pa da ja i kazem da je uvijek govorio da mu zivotna zelja da za igra u Barceloni...nisam ni rekao da mu se ne svidja u Arsenalu ili nesto,vec cisto spominjem da mu je uvijek zelja bila da nosi dres Barcelone i da voli taj klub,to sto neigra kod nas je druga stvar,da su mu nudili vjerovatno bi igrao,ovako je tamo gdje jeste i to je to...Cescinho4 je napisao/la:Jes problem naci sliku Fabregasa u dresu Barce, ako niste znali on je do 15 godine i igrao u njoj![]()
Sta ako je Andrey rekao da voli Barcu?! Nije rekao da mu se ne svidja u Arsenalu i da hoce da ode. Uostalom, miky taj intervju je Andrey dao jos dok je bio u Zenitu, toliko o tome...
Nista lose nisam time mislio vec cisto da se zna cemu sanja

primera je uvijek bila i ostala najjaca liga svijeta tu se igra pravi fudbal u engleskoj se igra ragbi
fabregas grije klupu xaviu i iniesti i trenutno nema mjesta u barci i nije potreban
a arshavin je navijac barce od djetinstva imala je jedna slika kada je bio na odmoru ljetos u barcinom sorcu
barcelona i arsenal
nema smisla uporedjivati 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Nisam nista preuzeo ni sa kakvog foruma,upisi slobodno na google pa ce ti izbaciti sa 100 oficijalnih stranapaja_patak je napisao/la:a ti si mu sigurno veliki prijatelj pa znas da mu je velika zelja da igra u barceloni i sta sanja ili to ili priznaj da si preuzeo sa nekog foruma izmisljenu izjavu....miky_hz je napisao/la:Pa da ja i kazem da je uvijek govorio da mu zivotna zelja da za igra u Barceloni...nisam ni rekao da mu se ne svidja u Arsenalu ili nesto,vec cisto spominjem da mu je uvijek zelja bila da nosi dres Barcelone i da voli taj klub,to sto neigra kod nas je druga stvar,da su mu nudili vjerovatno bi igrao,ovako je tamo gdje jeste i to je to...Cescinho4 je napisao/la:Jes problem naci sliku Fabregasa u dresu Barce, ako niste znali on je do 15 godine i igrao u njoj![]()
Sta ako je Andrey rekao da voli Barcu?! Nije rekao da mu se ne svidja u Arsenalu i da hoce da ode. Uostalom, miky taj intervju je Andrey dao jos dok je bio u Zenitu, toliko o tome...
Nista lose nisam time mislio vec cisto da se zna cemu sanja

Nebih da se dalje peglam,imas internet pa vidi...nebitna stvar skroz
Ma ovako su arsenalovci pisali i trvrdili za Henryija...njihova najveca zvijezda i klupska legenda nije na prodaju,on ostaje u Arsenalu zauvijek,ovo-ono,drž-nedaj i na kraju za relativno male pare (24 miliona) dođe njihova najveca zvijezda i legenda....a znamo zašto je i došao,došao da šta osvoji na kraju karijere -kakav trofej jer je vidio da je u tadašnjem/današnjem Arsenalu to zapravo nemoguce.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ti paja patak nisi znao da je arshavin izjavljivao pola godine da hoce da igra u Barceloni 

cuj engleska liga jaca od španske
paja došao da nas zabavi ponovo,humorista sipa viceve ko iz rukava 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
jel ti to zoran sukno rekao
pa bolan dodje aston vili rapid iz beca izbaci ih iz prvog kola lige uefa
dodje devetoplasirani tim primere protiv austrije beca uvali im 5 komada
ili 6 komada benfice evertonu
ma daj ima 4 -5 jaka ali nisu nista bolji od barce, reala,valencie,seville,atl madrida
sjecamo se prosle sezone kradje sudijske na anfieldu protiv Atletica sta reci 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
bundes liga je najposjecenija
i dosta vise ode ovo u off da to za sastave vama je arsenalu vazniji fa kup i premier ship od lige prvaka i lige uefa zaboravio sam to 

Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 16 feb 2010, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
paja_patak je napisao/la:jesi ti sine pogledao kakav sastav izvode engleski klubovi u ligi evrope? jesi ti prespavao zadnjih godina i pogledao koliko je engleskih klubova u polufinalu lige prvaka, jesi sine znao koja liga za 1 bilion funti proda tv prava za utakmice(sto je cudno puno vise nego spanska koja je po tebi najjaca), jesi znao gdje su najposjecenije utakmice?CRNI_SA je napisao/la:jel ti to zoran sukno rekaopa bolan dodje aston vili rapid iz beca izbaci ih iz prvog kola lige uefa
dodje devetoplasirani tim primere protiv austrije beca uvali im 5 komada
ili 6 komada benfice evertonu
ma daj ima 4 -5 jaka ali nisu nista bolji od barce, reala,valencie,seville,atl madrida
sjecamo se prosle sezone kradje sudijske na anfieldu protiv Atletica sta reci
U Njemackoj su najsposjeceniji stadioni

Prvo skoci pa reci hop,ubuduce kad hoces da se ubjedjujes,prvo provjeri pa onda nas smaraj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.