slažem se pa ni džeke nije bilo nigdje i onda kad je repka bila u raspadu kod muzura on se iskopa kad niko nije htjeo igrat, a sada kada su ove nazovimo ih prijateljske (sraman popis repki koje žele da igramo) onda treba njih zvati da vidimo scim se raspolaze.Denizmare je napisao/la:U pravu si,na ovih par ceha niko ne obraca paznju,niko nije otisao ni da ih pogleda. Ljevakovic je dobar,Mahmutovic uredno zabija ali ih niko ne spominje,a igraju u jacoj ligi nego sto je HR.Mislim da je Grlic ipak prestar,a sto se tice Papca sta god mislili drugi,za mene je legenda i jedini dosljedan sebi,iako bih volio da opet zaigra
Ali kostur tima mora doći na okupljanje zbog upoznavanja sa selektorom i dobre atmosfere ali se bojim da ce kad se sazna ime ovih STRAŠNIH protivnika dolaziti samo otkazi zbog "povreda,radjanja djece,bolesti supruge,......" a ujedno imam i neki predlog posto vidim da je nasim kretenima i KAVEZA bitno samo pare hajmo skupih po 5,10,15,50 KM i da mi napravimo ekipu sa sajta pa da odigramo sa našim zmajevima jer nismo ništa slabiji od recimo strašnih NIGERA,RIJEKE.EMIRARA,ARABIJE .......ETO KO JE ZA PA DA OTVORIMO ŽIRO RAČUN ZA UPLATE