FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dimitrijevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dimitrijevic » 23 maj 2014, 14:14

Citavu situaciju u i oko kluba Amar je fino i realno objasnio u ovim intervjuima i pohvala za ovaj razgovor sa Osimom.U svakom slucaju odlazaka ce biti i oni ce diktirati dolaske kratko i jasno.Ara je otisao,a i Kerla ide 99 % dok za ostale se ne nista ne zna i svakako ce cijena odigrati presudnu ulogu.Ja se nadam da i Svraka napokon odlazi . Najbitniji su stoper i napadac bez ikakve dileme cak moze i krilni napadac umjesto onog pravog ako ne bude sta na trzistu zanimljivo jer imamo Ramica i Selima koji mogu igrati.Na stoperu smo najtanji,tu nam je Zeljkovic koji je odlican igrac i Bogdanovic koji je po meni tanak bio i podhitno nam treba pristojan stoper. Na ostalim pozicijama smo fino popunjeni i ocekujem dva juniora da se prikljuce i to je to . Opet ce to biti solidna ekipica za nase uslove koja moze izboriti evropu.Sad definitvno moramo proci jake pripreme sto nije bio slucaj na zimu.

Zna li neko kojeg je izvlacenje parova za evropa ligu???
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 23 maj 2014, 14:16

Kad god provirim na temu, sve isto. Ponekad se promjene "imena", prica nikad:
-lupaju se gluposti,
-pišu neistine (neko namjerno, neko da bi sam sebi izgledao mali važan, neko što je naprosto glup...),
-neko sto sve zna, svaki dan se druži sa važnim ljudima pa naprosto mira podijeliti te infmna temi, mora ostale informisati, prosvijetliti...
Nadam se da ćemo dočekati vrijeme da ozbiljno, odgovorno, kao pravi navijači FK Željezničara, razmijenjujemo misljenja, razmijenjujemo informacije, dogovaramo neke aktivmosti, nadjemo nacina da prenesemo neke sugestije do odgovormih ljudi u klubu. ..

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 23 maj 2014, 14:32

autobus obezbjedzen. Idemo u Pridelj Gornji, selo kraj Doboja. svi koji mogu da dodju sa malo tog alata da se pomogne ljudima.

HAJMO MANIJACI
ACTA NON VERBA
jednom pitar-uvijek supak

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 23 maj 2014, 14:37

najgore što moramo čekati onog Fareta Fejzića. Lik je stijena, al' eto :crazy: jbni rokovi
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 maj 2014, 14:42

Sta se mora cekati na Farisa? Nisam u toku.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 maj 2014, 14:45

neroazzuro je napisao/la:Sta se mora cekati na Farisa? Nisam u toku.
mora se sačekati da napuni 23 godine kako bi se izbjeglo placanje naknade njegovom matičnom klubu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 maj 2014, 14:54

Ako ima neko da zna kako se mogu provjeriti adrese sa kojih se pise nek mi se javi na inbox sa kratkim objasnjenjem ili upitom zbog cega mi treba. Hvala.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 maj 2014, 15:47

Željooooo je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Sta se mora cekati na Farisa? Nisam u toku.
mora se sačekati da napuni 23 godine kako bi se izbjeglo placanje naknade njegovom matičnom klubu..
Zar ne moze igrati pod amaterskim ugovorom dok ne napuni 23 godine?? Zar nije takav slucaj bio sa Bukvicem dok je bio kod nas?
BUDI ŽELJO !!!

jahija

Post Postao/la jahija » 23 maj 2014, 18:16

dimitrijevic je napisao/la: jer imamo Ramica i Selima koji mogu igrati.
Ti računaš ramića pa svi smo se ovdje složili nakon prijedora da on nije za Želje ni u kom smislu, nije to taj igrač koji će sa klupe unijet prevagu ne možeš računati na njega to je svakom normalnom jasno nije on više mlad on treba da puca od igre i golova sad, druga stvar opet bogičevića vraćamo i selimovića i bučana pa to nije podmlađivanje ekipe neg postarivanje koliko ja kontam po čemu i zašto se tako radi koji je taj stručnjak da tako radi, a od tih starih nemaš ama baš ništa.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 maj 2014, 18:46

prema dosad prikazanom ramić stvarno nije za želje. možda ostaviti malu, malu rezervu, ali čisto sumnjam.

recimo ne znam šta bi svako od nas pomislio da je prije godinu i po neko rekao da će stanić biti najozbiljniji kandidat za A reprezentaciju :mrgreen: ali je on je neke bljeskove vazda pokazivao (u kombinaciji sa frustrirajućim greškama), a što od ramića realno ne vidimo...

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 23 maj 2014, 19:05

slika
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

jedandva
Kontakt:

Post Postao/la jedandva » 23 maj 2014, 19:51

Kao što sam već i najavio prije 6-7 dana, iz kluba gotovo sigurno idu: Kerla, Brković, E. Čolić, Selimović ( koji ako mu propadne angažman na daleki istok, će najvjerovatnije ostati), a kao što sam već i pisao igrači s kojima će se pregovarati oko dalje saradnje su Bučan i Ramić.

Dolazaka će biti sigurno i pojačanja, ali to bolje zna @super koji evo najavljuje večeras ili ujutro iznenađenje. :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 maj 2014, 19:57

u ovakvom odnosu snaga ja bih definitivno volio da bučan ostane bez obzira na godine. vidjeli smo da protrčati i zabiti može i u plzenu. on u tom prodoru definitivno i dalje pravi razliku, a ovu polusezonu je odlično krpio i za njega neprirodnu poziciju lijevog beka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 maj 2014, 19:59

Ma bucan je beton i volio bi da ostane.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2014, 20:34

InatSilanBosanski je napisao/la:
Buu je napisao/la:poal miliona KM za perspektivnog mladog igraca ekstra pare ?
Za nase uslove kao nije?
onda da prodamo Stanica za 50000 KM i to je za nase uslove ekstra para
NO PYRO NO PARTY

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 maj 2014, 20:54

Pogresna je nasa politika sto ocekujemo da tranferi budu nas glavni izvor finansiranja, jedino Portugalci uspjevaju da od toga da redovno zaradjuju. Pola miliona KM je vise nego dobar novac za nase uslove. Pa eno Bicakcic predje za 400k €.

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 23 maj 2014, 22:06

Pirke_TM87 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Connor je napisao/la:Iz Jedinstva uopce nece doci Stojanov. Procitajte sport jucerasnji pa ce te vidjeti koga samo prate.
nemoj vjerovati sportu
E kad mi dodje ovako neko i kaze procitaj sport pa ces vidjeti koga Zeljo prati, onda mi dodje da se deaktiviram sa ovih foruma za sva vremena. Pa isti taj Sport je u rangu Expresa ili nekog srbijanskog tabloida koji je ne tako davno najavljivao i cak u nekoliko navrata tvrdio da u sarajevo dolazi Luca Toni... E moj jaro, vjeruj ti sportu pa ces daleko dogurati!
Jel Stojanov ?? Imaš sliku iznad i usput se deaktiviraj. ;)

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 23 maj 2014, 22:52

Nikad necu shvatiti zasto,svakog ko se pomene kao potencijalno novi igrac i dolazi sa strane,smatramo pojacanjem.
Pri tom,najcesce,pojma nemamo kakav je igrac jer ga nikad nismo gledali.
Sad se pominje taj Stojanov iz Jedinstva.Ko je on? Ko ga je, od ovih sto bi se zakleli da je recimo bolji od Ramica,gledao? Niko. Covjek je u 26-toj godini i jos uvijek je u drugom rangu takmicenja u bih.Imao je odlican razvoj,D.Srem,Radnicki Pirot,Jedinstvo.Uzlazna putanja,nema sta. Pri tom je u jakoj federalnoj ligi zabio fantasticnih desetak golova u 28 utakmica. Kladio bih se da bi Ramic dao vise za Zelju u premier ligi u 28 utakmica. Al nebitno je to sto ga nikad nismo vidjeli,vazno je da je nova faca i da je sa strane,automatski je pojacanje,bolji od ovih koje imamo.

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 23 maj 2014, 23:01

Ja vjerujem da je Ramić bolji napadač od sve ovog ijednog što se pominje. Ali valjda kad dođeš na pik jednog onda večina tako i piše.
Ramić koji je mlad momak s malo šansi da pokaže šta sve zna. Malo je utakmica odigrao u nizu da bi se moglo nešto tačno znati, ali je bitno da je struka zadovoljna s njim.
Džeko je isto ovako igrao kao Ramić a sad je u Engleskoj. Pusti ti ove naše baja zvjerke i ostale stručnjake.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 maj 2014, 23:05

samo što je džeko u godinama u kojim je ramić sad već trpao u prvoj bundesligi.

al' ne daj se ti smesti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Levin, Meshko91, Orvel, Simi i 44 gosta.