Mešanovića da dovedete i da sjedi na klupi ??amypitar je napisao/la:lafomamone je napisao/la:Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
Naravno pored Bilbije i Velkoskog tesko moze igrati,ali nam treba jedan napadac sa klupe, u slucaju povreda ili kartona.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
taj treci napadac bi bekic trebao biti,duljevic ,piric golman,treba nam jos desni bek ,rezervni štoper,i zamjena za Jajajala i to je to .naravno neke otpisati sto nisu potrebni.i mislim da se u nasem pvenstvu narocito kod kuce u ovim laksim utakmicama treba dati prilika i mladjim,mislim da bi oni nekad vise zapeli nego ovi standardni.amypitar je napisao/la:lafomamone je napisao/la:Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
Naravno pored Bilbije i Velkoskog tesko moze igrati,ali nam treba jedan napadac sa klupe, u slucaju povreda ili kartona.
Ma danas je bio dan koji cemo dugo svi pamtiti, znaci kad sam joj uso na teren kakviiiii treba to dozivit tu atmosferu joj Vuleta do bokserica skinuli....
Sta reci za igrace svi su bili dobri, ali da izdvojim momka jednim imenom Gojko Cimirot !

Sto se tice pojacanja ovaj Duljevic hoceli moci on igrat sad u evropskim utakmicama?, nista bice vruce u igrackom kadru iduce sezone lov na duplu mozemo mi to !

Sta reci za igrace svi su bili dobri, ali da izdvojim momka jednim imenom Gojko Cimirot !
Sto se tice pojacanja ovaj Duljevic hoceli moci on igrat sad u evropskim utakmicama?, nista bice vruce u igrackom kadru iduce sezone lov na duplu mozemo mi to !
04.10.2009 !!
GOJKO CIMIROT

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
lafomamone
- Kontakt:
On jednostavno nije kalibar za FKS i ono sto FKS ima namjeru da postane, sasvim dovoljno je ovo sto je pokazao u ove dvije utakmice da se iz aviona vidi da to nije toConnor je napisao/la:Mešanovića da dovedete i da sjedi na klupi ??amypitar je napisao/la:lafomamone je napisao/la:Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
Naravno pored Bilbije i Velkoskog tesko moze igrati,ali nam treba jedan napadac sa klupe, u slucaju povreda ili kartona.![]()
daj ba uozbilji se, Mesanovic je zvijer od igracalafomamone je napisao/la:Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
Momak nije prosao skoro pripreme, igra u ekipi koja ne zna napraviti priliku u 180 minuta a uspijeva uvije zabiti i petrcati daleko najvise od svih igraca...
zasto duljevic nebi mogao igrati?
Ma kod jedne njihove akcije nas lezi povrijedjen njemu ide lopta u napad i on je hvata u ruke i prekida igru..koalem je napisao/la:On, Dupovac i Vule na centru, dok je neko lezao povrijedje. Mislim se, ima tu necegaamypitar je napisao/la:Gojku pod hitno produziti ugovor.
Nadam se da smo naucili lekciju iz proslosti,kad su nam igraci isli za sicu.![]()
Amizda može na njemu, vratiti ulozene pare.
Gledam danas Mesanovica iz Celika poptuno drugi covjek od onog iz Zenice.Nema vise nekih grubih strtova,prigovora sudijama,imam osjecaj da nam se ulizivao.Aplaudira istoku,posle tekme ljubi nase igrace,nesto mi je sumnjiv pravo.
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A zasto nema kvaliteta, mozda tamo ustvari nije mozda, nego sigurno nema skim igrati
Mešanović je strašan igrač, ali ga možete sanjati realno. A to šta će Sarajevo i šta planira nemam blage.
Kad bude vrijeme pričat ce evropa o vama. 
Ma pisalo jednostavno"SAVEZ NAPOLJE"FKS1946 je napisao/la:Moze li mi neko reci sta je pisalo na transu o savezu ? J*BO VAS BRAZIL !!!
jah connor jah..
FK SARAJEVO.
Zato ce ce Bekic biti nas igrac 99 % ,i samo se ceka da se zakaže presica i objavi zvanicno.
Po meni Mesanovic nije los igrac ,ali tesko bi mogao se izboriti za prvih 11.
Po meni Mesanovic nije los igrac ,ali tesko bi mogao se izboriti za prvih 11.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eh Bekic vec moze, mada ce svaki povrsni posmatrac reci da je Mesanovic bolji...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eh Bekic vec moze, mada ce svaki povrsni posmatrac reci da je Mesanovic bolji...
-
lafomamone
- Kontakt:
Kretnja mu je uzasna, u dvije utakmice nije u stanju Vuletu da pobjegneaS_Roma je napisao/la:A zasto nema kvaliteta, mozda tamo ustvari nije mozda, nego sigurno nema skim igrati
Pratio sam ga pazljivo i nije me odusevio nimalo, mozda je dobar protiv Radnika i sl. nije dovoljna samo brzina koju evidentno posjeduje.
Ne kazem ja da je on los, ali nama treba nesto bolje, kompletnije
Ibrahimović ?lafomamone je napisao/la:Kretnja mu je uzasna, u dvije utakmice nije u stanju Vuletu da pobjegneaS_Roma je napisao/la:A zasto nema kvaliteta, mozda tamo ustvari nije mozda, nego sigurno nema skim igrati![]()
Pratio sam ga pazljivo i nije me odusevio nimalo, mozda je dobar protiv Radnika i sl. nije dovoljna samo brzina koju evidentno posjeduje.
Re: Odg: FK Sarajevo
On bi nam valjao, ali trebao bi se dobro potruditi da Velkoskog ili Bilbiju izbaci iz startnih 11Connor je napisao/la:Ibrahimović ?lafomamone je napisao/la:Kretnja mu je uzasna, u dvije utakmice nije u stanju Vuletu da pobjegneaS_Roma je napisao/la:A zasto nema kvaliteta, mozda tamo ustvari nije mozda, nego sigurno nema skim igrati![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
lafomamone
- Kontakt:
Dovoljno neko ala KrsteIbrahimović ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Moze sve samo ne dovesti Mesanovica i Grahovca. Previse izvikani igraci, ne bi donijeli nikakav kvalitet u ekipu.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne kazem ja da je on los, ali nama treba nesto bolje, kompletnije[/quote]
Ibrahimović ?[/quote]
On bi nam valjao, ali trebao bi se dobro potruditi da Velkoskog ili Bilbiju izbaci iz startnih 11
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Pa sasvim je dovoljno da imate ova dva napadača, a kao rezervu da gurate svoju djecu.
Ibrahimović ?[/quote]
On bi nam valjao, ali trebao bi se dobro potruditi da Velkoskog ili Bilbiju izbaci iz startnih 11
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Pa sasvim je dovoljno da imate ova dva napadača, a kao rezervu da gurate svoju djecu.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 19 gostiju.