FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2014, 23:08

terabajt je napisao/la:Ma bucan je beton i volio bi da ostane.
A ko nas napusta Stanic, Bucan, Loncaric, ide li Jamak, Svraka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 23 maj 2014, 23:09

Momak ima 21 godinu ?

jedandva
Kontakt:

Post Postao/la jedandva » 23 maj 2014, 23:09

AnelZ je napisao/la:Pogresna je nasa politika sto ocekujemo da tranferi budu nas glavni izvor finansiranja, jedino Portugalci uspjevaju da od toga da redovno zaradjuju. Pola miliona KM je vise nego dobar novac za nase uslove. Pa eno Bicakcic predje za 400k €.
Ja se čudom čudim, kako su ga za tako male pare pustili, jer je on proglašen najboljim igračem Braunschweig-a i najboljim defanzivcem 2. BundesLige, i dobar je pravo, u našoj repci izbori mjesto štopera uz Spahu i maltene kad Spaha ode, on će biti prvi stoper narednih 10 godina u repci. Male su pare uzeli. Čudno kako ga Maminho nije zaganjao, dobar igrač i male pare, a ne vjerujem i da je njegova lična zarad na godišnjem nivou velika.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 maj 2014, 23:15

Kad ste već spomenuli Bicakcica na ovoj temi, ja mislim da je njemu isticao ugovor pa je prodat za tu mizernu cifru..

No, dosta digresija, pišite ljudi fine i konstruktivne postove, znam da znate, samo se malo potrudite..
I ja se nadam da nas neće Bučan napustiti, njegovo iskustvo nekad može biti presudno.. A isto tako se nadam da nam dolazi Mićo jer je momak potencijal i moći će se kod nas razviti u pravog igrača kao i onaj drugi mladi igrač iz Jedinstva za kojeg se interesujemo ( ne Stojanov )..

Čekam @super-a sa informacijom o stoperu koji nam se vraća :)
Ja te volim, volim Željo..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 maj 2014, 23:19

Ma Bogicevic najvjerovatnije... dobar je, bori se on bas i jak je... moze biti onaj stari...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2014, 23:28

:thumbup:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 24 maj 2014, 00:07

evo sada vec mogu sa sigurnom tvrdnjom reci da ce nam se Bogi vratiti,ovaj mali iz jedinstva isto tako,a za ovu dvojicu sto sam rekao da bi trebala doci sacekat cu do 05.06 i onda vam reci jesu li zavrseni ili ne(stvarno ne smijem reci imena,pojedini znaju)al ta dvojica igraju na mjestu spica i krila....nemojte zamjeriti al tako je sada ovih dana slozeno pitanje vise oko odlazaka pojedinih sto radi isteka ugovora sto radi eventualne prodaje,najvise sanse ima stana, svraka,jamak i tomo da idu al otom potom javim vam se cim prije sta saznam..........pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 24 maj 2014, 00:15

Pa ne znam tačno ali Svraka ili Jamak, a prije će biti Jamak ima ponudu iz Izraela.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 maj 2014, 00:29

Bogi i Zelja, potencijalno vrlo dobar stoperski par. Na klupi Bogdanovic, ako zapne imamo i Hasanhodzica i Memiju. Ne ureklo se. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 24 maj 2014, 00:37

Connor je napisao/la:Pa ne znam tačno ali Svraka ili Jamak, a prije će biti Jamak ima ponudu iz Izraela.
Joj brate počinješ smarati, tako mi Boga
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 maj 2014, 07:46

exbabilon je napisao/la:Bogi i Zelja, potencijalno vrlo dobar stoperski par. Na klupi Bogdanovic, ako zapne imamo i Hasanhodzica i Memiju. Ne ureklo se. :mrgreen:
Amar je humanitarac kad vraća Bogija.eto ti momciluko Gracic pa igraj lopte. Ja mu halaliti neću mesarsko udaranje Zole. I definitivno nema mjesta u 11. Kao 3 stoper OK do zime.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 maj 2014, 07:50

bhsport je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Bogi i Zelja, potencijalno vrlo dobar stoperski par. Na klupi Bogdanovic, ako zapne imamo i Hasanhodzica i Memiju. Ne ureklo se. :mrgreen:
Amar je humanitarac kad vraća Bogija.eto ti momciluko Gracic pa igraj lopte. Ja mu halaliti neću mesarsko udaranje Zole. I definitivno nema mjesta u 11. Kao 3 stoper OK do zime.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I vise od humanitarca, ovo je stvarno stanje stvari, nazalost. Bogicevic je stoper fine de sicle, rekli bi Francuzi, a vec je 2014. Bez obzira na sve i rezultate jug je samo jedan , a sjever 107.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 24 maj 2014, 09:56

Connor je napisao/la:Ja vjerujem da je Ramić bolji napadač od sve ovog ijednog što se pominje. Ali valjda kad dođeš na pik jednog onda večina tako i piše.
Ramić koji je mlad momak s malo šansi da pokaže šta sve zna. Malo je utakmica odigrao u nizu da bi se moglo nešto tačno znati, ali je bitno da je struka zadovoljna s njim.
Džeko je isto ovako igrao kao Ramić a sad je u Engleskoj. Pusti ti ove naše baja zvjerke i ostale stručnjake.
ma ti si lud, :rol: Ramic igrac, ma ti neki drugi sport pratis, ti i fudbal :nene:
jednom pitar-uvijek supak

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 24 maj 2014, 10:47

mentalitet87 je napisao/la:
Connor je napisao/la:Ja vjerujem da je Ramić bolji napadač od sve ovog ijednog što se pominje. Ali valjda kad dođeš na pik jednog onda večina tako i piše.
Ramić koji je mlad momak s malo šansi da pokaže šta sve zna. Malo je utakmica odigrao u nizu da bi se moglo nešto tačno znati, ali je bitno da je struka zadovoljna s njim.
Džeko je isto ovako igrao kao Ramić a sad je u Engleskoj. Pusti ti ove naše baja zvjerke i ostale stručnjake.
ma ti si lud, :rol: Ramic igrac, ma ti neki drugi sport pratis, ti i fudbal :nene:
Ma ja ba, šta znam. Pravi sam levat, ti si stručnjak, a Amar pa on blage nema veze kako je mogao dovesti košarkaša da igra fudbal. Baš je kloc momak, treba umjesto Amara staviti mentalitet. Čovjek prati fudbal.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2014, 10:48

Jamak ide :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 24 maj 2014, 10:57

Izrael ili ?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 maj 2014, 11:03

Ramic je nase dijete i nije dovodjen vec se vratio sa posudbe.. Mozda bi od njega nesto i bilo kada bi dobio priliku da u kontinuitetu odigra desetak utakmica.. Samo ne vidim kako je to izvodljivo kada mu raja psuje nakon deset minuta igre i jedne greske.. S druge strane nas klub ima uvijek visoke ambicije sto se domaceg prvenstva tice tako da i sa te strane nemamo puno mugocnosti da pruzamo takve prilike igracima koji ne odgovaraju kako se od njih ocekuje.. Vidjecemo u sledecoj sezoni kakav ce biti igracki kadar.. Mozda Ramic bude glavni napadac i mozda bude otkrovljenje prvenstva kao sto su otprilike bili Stana ili Zeljkovic u ovoj sezoni..

Isto tako mislim da i mali Bajic mora dobiti vise prostora jer cemo u suprotnom rizikovati da u potpunosti unistimo njegov razvoj.. Mali je bio zvijer u juniorima, zabio preko pedeset golova u zadnjoj sezoni koju je tamo proveo.. Ako ne zelimo jos jednog Ramica, Brkovica i sl. Baja bi morao igrati puno vise a svi mi bi trebali istrpiti njegove greske koje su karakteristicne za mlade igrace koji 90% vremena provode na klupi..
BUDI ŽELJO !!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 maj 2014, 11:21

bagrcavi je napisao/la:Jamak ide :D
Nadam se da to znaci prva postava za Dadu.... ili povratak Bekrije :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 maj 2014, 11:38

vječno pitanje: šta je moglo biti da nije klošar i da jednu cijelu sezonu odigra k'o prvih pet utakmica u ovoj?

ako ide nek' mu je sretno, ipak je dao i dosta toga dobrog, a veći je manijak od pola kopa.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 maj 2014, 11:46

neroazzuro je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Jamak ide :D
Nadam se da to znaci prva postava za Dadu.... ili povratak Bekrije :)
ja se nadam da to znači bar 150-200 hiljada maraka budući da je pod ugovorom, al' hajd' ga znaj...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Napaceni87 i 30 gostiju.