Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

heski
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la heski » 22 maj 2014, 02:00

Ovim padobrancima što napadaju kad mi kažemo da bi Mirza po onom što je dosad pokazao mogao biti starter u nekim ekipama bih savjetovao da pročitaju ovaj članak:
http://www.netsdaily.com/2014/5/21/5736 ... e-analysis
Da nisu slučajno glupe Bošnje pisale?
Osim "stručnjaka" ( ne znam baš koliko su svi stručni ali znam da su neki jako cijenjeni, u svakom slučaju znaju bolje od nas običnih ljudi :D ) pročitajte i komentare ispod, većina misli da bi će biti starter slijedeće sezone.

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 22 maj 2014, 03:03

heski je napisao/la:Ovim padobrancima što napadaju kad mi kažemo da bi Mirza po onom što je dosad pokazao mogao biti starter u nekim ekipama bih savjetovao da pročitaju ovaj članak:
http://www.netsdaily.com/2014/5/21/5736 ... e-analysis
Da nisu slučajno glupe Bošnje pisale?
Osim "stručnjaka" ( ne znam baš koliko su svi stručni ali znam da su neki jako cijenjeni, u svakom slučaju znaju bolje od nas običnih ljudi :D ) pročitajte i komentare ispod, većina misli da bi će biti starter slijedeće sezone.
nisam od onih koji misle da Mirza ne moze bit starter i procitah ovaj clanak
izabrase Livingstona kao igraca koji je najvise napredovao u konkurenciji sa Mirzom i Plumliem :lol: :clap:
**** ti takve "strucnjake" :lol:
skromni su sto se tice pohvala kad je Mirza u pitanju,teska srca nesto fino kazu :hmmmmm:
i dole na kraju samo 3 od 7 strucnjaka vide Mirzu u prvoj petorci
al sve to pod uslovom da ne dovedu nista, mada kolko im je vlasnik lud insan i koje pare BACA
tesko...
al nadam se da ce ova gore trojica bit upravu, volio bi da Mirza poprica sa upravom malo da vidi na cemu je
ako nema nista od prve postave nek mu bar GARANTUJU 20-25 min po tekmi
ako to ne mogu ispostovat nek trazi trade :salut:
Zadnja izmjena: RealnoGledano, dana/u 22 maj 2014, 03:12, ukupno mijenjano 1 put.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 22 maj 2014, 03:10

Eselamu alejkum, kako ste? Gleda li ko utakmicu oklahoma-san antonio

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 maj 2014, 03:27

Amar Dzeko je napisao/la:Nisam glasao za Mirzu.
Jeste vi svjesni sta je MVP ?

I ja volim Mirzu i pratio sam ga skoro svaku noc, tako da shvatam da je ovo sve navijacki ali imam osjecaj da mu ovako samo skacemo u stomak i da cemo mi Bosanci biti predmet ismijavanja nakon ovoga,a isto tako i sam Mirza.

Mirza je sam svojim radom i trudom pokazao da za njega itekako ima mjesta u NBA i da je ovo sezone itekako vazan faktor Netsa, medjutim, treba znati neke granice ljudi moji.
dao sma i ja glas mirzi, ali ovaj momak je upravu 1/1 ;)
=\_1921_/=

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 maj 2014, 09:23

I ja volim Mirzu i pratio sam ga skoro svaku noc, tako da shvatam da je ovo sve navijacki ali imam osjecaj da mu ovako samo skacemo u stomak i da cemo mi Bosanci biti predmet ismijavanja nakon ovoga,a isto tako i sam Mirza.

Mirza je sam svojim radom i trudom pokazao da za njega itekako ima mjesta u NBA i da je ovo sezone itekako vazan faktor Netsa, medjutim, treba znati neke granice ljudi moji.
a nije sramota kad kinezi skoro izglasaju Yi Jianlian-a i Jermy Lin-a za All-Star iako istom nisu ni blizu :?:
bitno je uzdizati sve ostale a sebe "umanjivati" i pljuvati, nikad Bosnjo nece doci pameti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 maj 2014, 15:27

miki_92 je napisao/la:

a nije sramota kad kinezi skoro izglasaju Yi Jianlian-a i Jermy Lin-a za All-Star iako istom nisu ni blizu :?:
bitno je uzdizati sve ostale a sebe "umanjivati" i pljuvati, nikad Bosnjo nece doci pameti
Pa ko je rekao da to nije sramota?

Ne uzdizem nikog "ostalog" a posebno ne pljujem Mirzu. Moj post je itekako jasan, to sto ga ti nisi shvatio je tvoja stvar..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 22 maj 2014, 16:25

Andray Blatche je postao Filipinac!
Dobio je državljanstvo Filipina i igrat će za njih na ovogodišnjem SP-u!
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 22 maj 2014, 17:43

+ :bow:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 maj 2014, 23:07

M.Plumlee u prvoj Rookie petorci

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 23 maj 2014, 00:10

Bassha je napisao/la:Andray Blatche je postao Filipinac!
Dobio je državljanstvo Filipina i igrat će za njih na ovogodišnjem SP-u!
kralj :lol: :lol:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 23 maj 2014, 19:58

Who was your team MVP this year?
Paul Pierce
8%
Joe Johnson
25%
Mirza Teletovic
68%
Total votes: 4734

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 maj 2014, 20:28

Dokad traje ovo glasanje,treba sad malo pogurat JJ i Piercea da ne bude previse ofirno :mrgreen: .

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 maj 2014, 20:43

mirzatele je napisao/la:M.Plumlee u prvoj Rookie petorci
:rol: :urnebes: :urnebes:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 23 maj 2014, 21:43

Kevin Garnett ostaje i narednu sezonu!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 maj 2014, 00:08

mirza1243 je napisao/la:Kevin Garnett ostaje i narednu sezonu!
Oj oca. Pa igrat ce 10 minuta po tekmi. :)

Ako ne budu nikoga dovodili na 4 za Mirzu bi bilo odlicno da ostane u Netsima. Lopez se vraca na 5, KG na 4, PP na 3, JJ na 2 i Deron na 1. Blatch bi mjenjao Lopeza, Mirza KG-a, Kiril Piercea, Anderson/Thornton Johnsona i Livingston Derona, pa da krenu po prsten. :cool:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 maj 2014, 00:13

el-fighter je napisao/la:

Ako ne budu nikoga dovodili na 4 za Mirzu bi bilo odlicno da ostane u Netsima. Lopez se vraca na 5, KG na 4, PP na 3, JJ na 2 i Deron na 1. Blatch bi mjenjao Lopeza, Mirza KG-a, Kiril Piercea, Anderson/Thornton Johnsona i Livingston Derona, pa da krenu po prsten. :cool:
Nije to bas tako jer si zaboravio jednog igraca a to je Plumlee.
On ce mijenjati Lopeza a Blatche ce na 4.
Ali dobice Mirza svoje minute nebitno na koji nacin, siguran sam u to.On se za to ove sezone izborio. :bih:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 maj 2014, 00:52

Amar Dzeko je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:

Nije to bas tako jer si zaboravio jednog igraca a to je Plumlee.
On ce mijenjati Lopeza a Blatche ce na 4.
Ali dobice Mirza svoje minute nebitno na koji nacin, siguran sam u to.On se za to ove sezone izborio. :bih:
Sumnjam da ce dopustiti da Plumlee bude prva zamjena za Lopeza. Frajer je opasan po kos samo u krugu pola metra od njega. Treba mu jos dosta rada da popravi igru i u napadu i u odbrani, a tesko da ce dobiti 20 minuta po utakmici u Netsima. Ako gledamo njega i Mirzu, jasno je ko moze vise doprinijeti u napadu, a Boga mi i u odbrani.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 maj 2014, 00:57

Pa nece 20 ali racunaj ga na oko 15ak minuta sigurno.

Bilo kako bilo, sezona je preduga tako da sto se tice Mirzine minutaze toga se vise ne moramo pribojavati.
Ronaldo - Isco - Bale

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 maj 2014, 02:30

Neki istaknuti likovi na Netsdaily prognoziraju kako ce sljedece sezone biti u prvoj petorci :thumbup:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 24 maj 2014, 02:49

donniedarko je napisao/la:Neki istaknuti likovi na Netsdaily prognoziraju kako ce sljedece sezone biti u prvoj petorci :thumbup:
Njih se nepita i mislim da ce samo biti u rotaciji sa neki 20 minuta po tekmi

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.