http://www.netsdaily.com/2014/5/21/5736 ... e-analysis
Da nisu slučajno glupe Bošnje pisale?
Osim "stručnjaka" ( ne znam baš koliko su svi stručni ali znam da su neki jako cijenjeni, u svakom slučaju znaju bolje od nas običnih ljudi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nisam od onih koji misle da Mirza ne moze bit starter i procitah ovaj clanakheski je napisao/la:Ovim padobrancima što napadaju kad mi kažemo da bi Mirza po onom što je dosad pokazao mogao biti starter u nekim ekipama bih savjetovao da pročitaju ovaj članak:
http://www.netsdaily.com/2014/5/21/5736 ... e-analysis
Da nisu slučajno glupe Bošnje pisale?
Osim "stručnjaka" ( ne znam baš koliko su svi stručni ali znam da su neki jako cijenjeni, u svakom slučaju znaju bolje od nas običnih ljudi) pročitajte i komentare ispod, većina misli da bi će biti starter slijedeće sezone.
dao sma i ja glas mirzi, ali ovaj momak je upravu 1/1Amar Dzeko je napisao/la:Nisam glasao za Mirzu.
Jeste vi svjesni sta je MVP ?
I ja volim Mirzu i pratio sam ga skoro svaku noc, tako da shvatam da je ovo sve navijacki ali imam osjecaj da mu ovako samo skacemo u stomak i da cemo mi Bosanci biti predmet ismijavanja nakon ovoga,a isto tako i sam Mirza.
Mirza je sam svojim radom i trudom pokazao da za njega itekako ima mjesta u NBA i da je ovo sezone itekako vazan faktor Netsa, medjutim, treba znati neke granice ljudi moji.
a nije sramota kad kinezi skoro izglasaju Yi Jianlian-a i Jermy Lin-a za All-Star iako istom nisu ni blizuAmar Dzeko je napisao/la:Nisam glasao za Mirzu.
I ja volim Mirzu i pratio sam ga skoro svaku noc, tako da shvatam da je ovo sve navijacki ali imam osjecaj da mu ovako samo skacemo u stomak i da cemo mi Bosanci biti predmet ismijavanja nakon ovoga,a isto tako i sam Mirza.
Mirza je sam svojim radom i trudom pokazao da za njega itekako ima mjesta u NBA i da je ovo sezone itekako vazan faktor Netsa, medjutim, treba znati neke granice ljudi moji.
Pa ko je rekao da to nije sramota?miki_92 je napisao/la:a nije sramota kad kinezi skoro izglasaju Yi Jianlian-a i Jermy Lin-a za All-Star iako istom nisu ni blizuAmar Dzeko je napisao/la:Nisam glasao za Mirzu.
Mirza je sam svojim radom i trudom pokazao da za njega itekako ima mjesta u NBA i da je ovo sezone itekako vazan faktor Netsa, medjutim, treba znati neke granice ljudi moji.![]()
bitno je uzdizati sve ostale a sebe "umanjivati" i pljuvati, nikad Bosnjo nece doci pameti
+Amar Dzeko je napisao/la:Nisam glasao za Mirzu.
kraljBassha je napisao/la:Andray Blatche je postao Filipinac!
Dobio je državljanstvo Filipina i igrat će za njih na ovogodišnjem SP-u!
mirzatele je napisao/la:M.Plumlee u prvoj Rookie petorci
Oj oca. Pa igrat ce 10 minuta po tekmi.mirza1243 je napisao/la:Kevin Garnett ostaje i narednu sezonu!
Nije to bas tako jer si zaboravio jednog igraca a to je Plumlee.el-fighter je napisao/la:Oj oca. Pa igrat ce 10 minuta po tekmi.mirza1243 je napisao/la:Kevin Garnett ostaje i narednu sezonu!![]()
Ako ne budu nikoga dovodili na 4 za Mirzu bi bilo odlicno da ostane u Netsima. Lopez se vraca na 5, KG na 4, PP na 3, JJ na 2 i Deron na 1. Blatch bi mjenjao Lopeza, Mirza KG-a, Kiril Piercea, Anderson/Thornton Johnsona i Livingston Derona, pa da krenu po prsten.
Sumnjam da ce dopustiti da Plumlee bude prva zamjena za Lopeza. Frajer je opasan po kos samo u krugu pola metra od njega. Treba mu jos dosta rada da popravi igru i u napadu i u odbrani, a tesko da ce dobiti 20 minuta po utakmici u Netsima. Ako gledamo njega i Mirzu, jasno je ko moze vise doprinijeti u napadu, a Boga mi i u odbrani.Amar Dzeko je napisao/la:Nije to bas tako jer si zaboravio jednog igraca a to je Plumlee.el-fighter je napisao/la:Oj oca. Pa igrat ce 10 minuta po tekmi.mirza1243 je napisao/la:Kevin Garnett ostaje i narednu sezonu!![]()
Ako ne budu nikoga dovodili na 4 za Mirzu bi bilo odlicno da ostane u Netsima. Lopez se vraca na 5, KG na 4, PP na 3, JJ na 2 i Deron na 1. Blatch bi mjenjao Lopeza, Mirza KG-a, Kiril Piercea, Anderson/Thornton Johnsona i Livingston Derona, pa da krenu po prsten.
On ce mijenjati Lopeza a Blatche ce na 4.
Ali dobice Mirza svoje minute nebitno na koji nacin, siguran sam u to.On se za to ove sezone izborio.
Njih se nepita i mislim da ce samo biti u rotaciji sa neki 20 minuta po tekmidonniedarko je napisao/la:Neki istaknuti likovi na Netsdaily prognoziraju kako ce sljedece sezone biti u prvoj petorci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.