Virtu4l je napisao/la:To je ta lavina o kojoj pričam.
Emire, nastavi čitati forum, daleko ćeš dogurati.

Nedaj se Kapitenu. Dusmani na svakom cosku.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:To je ta lavina o kojoj pričam.
Emire, nastavi čitati forum, daleko ćeš dogurati.

Yebiga neki samo takve odgovore zasluzuju. Svjestan je toga kapiten!Virtu4l je napisao/la:Prava slika. Upravo ona opisuje lik kvazikapitena.

Posramio je Messi i vece igrace od Spahe.fkv123 je napisao/la:@sheyi, kroz noge pa loptu pod rašlje. Zar nisi znao?
Posteno za igracke sposobnosti... Sto se ovih stvari van terena tice, osim ako te nije negdje lupio sa ledja i uzeo ti novcanik, ne shvatam sta imas protiv njega i koliko je to uopste bitno...Sta je vise oko njega i njegovog karaktera? 90% tih prica su svakako mitovi i gluposti, naravno...fkv123 je napisao/la:Dapače, mnoge je Messi poslao po porciju. S' obzirom na to, ja tog čovjeka nisam ismijavao nego objasnio ishod tog duela. Reći ću samo da poštujem fudbalsko znanje Emira. Ništa više, ništa manje. Ne želim ulaziti u priču o njegovom karakteru jer ću, bojim se, mnoge razočarati svojim negativnim mišljenjem o dotičnom. Pozz
Zasto, dovoljno ljudi Spahica cjeni, barem za ono sto radi na terenu, za price van terena imamo mahalu. Na onaj jedan skrivljeni penal ide 100 spasenih golovaConsigliere je napisao/la:Posramio je Messi i vece igrace od Spahe.fkv123 je napisao/la:@sheyi, kroz noge pa loptu pod rašlje. Zar nisi znao?
Emir je laf i igracina. Tek kad se oprosti vidjecemo svi koga smo imali i neki, nazalost, nedovoljno cjenili.
Sta ti je uradio kapiten?fkv123 je napisao/la:@consigliere, mene mahala nikada nije zanimala. Ja mogu komentarisati jedino o onome što sam vidio, odnosno šta mi se lično desilo. To o kockanju po Moskvi, Itd me ne zanima niti najmanje.
Nek proba da posrami Sea pa će se provesti ovako.Consigliere je napisao/la:Posramio je Messi i vece igrace od Spahe.
Nek si ti pronadjen, fkv.fkv123 je napisao/la:Izgubljeni si, Don.
Sedam penala.DonCorleone je napisao/la:Na onaj jedan skrivljeni penal ide 100 spasenih golova
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, ANamelessGhoul, Drum, Edincapitano, HariTz, hurem, legendarnadruga, MiranGlasnic, perun, rukometubih23, Sarajevskigigant1921, Wilshere10, zikerrz21 i 62 gosta.