FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sinoć u elemental-u...na proslavi, EMIR HAĐIĆ.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
GangEvil je napisao/la:

@dzole
Fali ti 2014. godina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fali ti 2014. godina.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dodat cemo..hilmo je napisao/la:@dzelo
Fali ti 2014. godina.
Dok se slegne, polako...
Hoce li Vas ovo Ibrakovic preuzeti sigurno?
Re: Odg: FK Sarajevo
Steta one glupisti navijaca protiv Borca. Steta sto nas Jarni zavali u kljucnom dijelu sezone. Mogli smo sa lakocom i titulu uzeti jer zaista imamo daleko najkvalitetniji igracki kadar u ligi. I bez pojacanj, ova ekipa je prvi favorit za titulu slijedece godine, a bit ce pojacanja i to mangupskih za nase uslove.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
komšije, čekao sam da se slegne malo... čestitke na trofeju, sasvim zasluženo... cimirot 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
DzoleZeljo je napisao/la:GangEvil je napisao/la:

-
fcsforever
- Kontakt:
Tadejeviću istiće ugovor, Vule kači kopačke o klin...kako sam sinoč saznao u Elemental-u.
Ostali imaju važeće ugovore. Ibrak najavljuje 3 nova igrača a za jednog tvrdi da je pravo poznat
Ostali imaju važeće ugovore. Ibrak najavljuje 3 nova igrača a za jednog tvrdi da je pravo poznat
Stojčev i Velkoski pun pogodakfcsforever je napisao/la:Tadejeviću istiće ugovor, Vule kači kopačke o klin...kako sam sinoč saznao u Elemental-u.
aBd da se tako nastavi i dalje
Stojcev je 2.5 g ugovor potpisao, a Krste na 3 godine ma svakako da je to dobra stvar za nas sto su oni tu pogotovo zvijer Stojcev.
Drago mi je radi drugih, a srecu cu pozelit Jajalu i hvala mu, Anidu i Delacu koji i nije vala nesto special.
Od pojacanja da ne ponavljam stalno ocekujem Bekica i jos nekih dobrih koji ce uz ove sad momke derat svakog ko dodje.
Drago mi je radi drugih, a srecu cu pozelit Jajalu i hvala mu, Anidu i Delacu koji i nije vala nesto special.
Od pojacanja da ne ponavljam stalno ocekujem Bekica i jos nekih dobrih koji ce uz ove sad momke derat svakog ko dodje.
04.10.2009 !!
-
fcsforever
- Kontakt:
Neće dugo trajati neizvjesnost jer pripreme za EL počinju vrlo brzo.
Gvardiola nasHead je napisao/la:
8 utakmica: 7 pobjeda 1 remi
22 data gola 7 primljenih.
Svaka cast Dzeni, za nase lige je vise nego dobar. Ali sta je nama cilj? Biti glavni u ovoj ligi ili uciniti iskorak vise? Za to nesto vise, ipak mislim da trebamo dovesti kvalitetnijeg trenera.
Dzeno je odlican trener i ja bih njega ostavio do kraja, a pisac koga bi ti bgt sad za nesto vise?
Neko poput Jarnija, Pliseka sve sami panj do panja...
Jeste da mu je mana sto nema tu licencu, ali se nadam da ce je izganjat i da on bude trener !
Neko poput Jarnija, Pliseka sve sami panj do panja...
Jeste da mu je mana sto nema tu licencu, ali se nadam da ce je izganjat i da on bude trener !
04.10.2009 !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dzeno za dozivotnog trenera 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzeno za dozivotnog trenera
Ma jasta vidim da se ljudi slazu za dzenu covjeka koji je dijete sarajeva i sve i da mi neko drugi bilde bude za trenera....? nece moci ....
... DZENO No1 ! <3
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, mnon46 i 15 gostiju.