Scof1eld je napisao/la:Eh bilo je vrijeme da nesto na brzinu napravi, prekrsi par copyright-a, ali eto nek stoji dok ga ne ukinu..
Vecina akcija je iz klubova igraca, malo za promjenu jer vecina kad pravi uzima samo golove/poteze iz kvalifikacija. Jos samo da sam naznacio o kojem se igracu radi u pojedinom trenutku jer me prvi koji je gledao pitao sto ce ti sut Gerrarda
Eto, stavite hd i uzivajte
[youtube][/youtube]
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Video uradak je boli glava, a kao što kaže ovaj stranac u komentaru dole, još samo da je dodao Ime i prezime igrača prije njegovih highlights, bilo bi perfektno, ali da ne tražimo sad dlaku u jajetu, fantastično odrađeno, naježio sam se definitivno.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ma i ja sam odmah napisao da sam trebao to, poceo stavljati panini slicice od svakog u cosak ali mi poceli neki errori iskakati i odustanem. Jos onda ne bi imao sta staviti za Svena
Ovi koji vise prate fudbal sigurno ce lako prepoznati a valjda mogu i ostali. Samo da oni ne ukinu video, jer vec sam imao par problema, morao okrenuti naopako Dzekin protiv reala itd..
Scof1eld je napisao/la:Ma i ja sam odmah napisao da sam trebao to, poceo stavljati panini slicice od svakog u cosak ali mi poceli neki errori iskakati i odustanem. Jos onda ne bi imao sta staviti za Svena
Ovi koji vise prate fudbal sigurno ce lako prepoznati a valjda mogu i ostali. Samo da oni ne ukinu video, jer vec sam imao par problema, morao okrenuti naopako Dzekin protiv reala itd..
Nisi jedini. YT je pravio masovnu čistku videa, meni su recimo skroz ukinuli kanal, imao sam 56 video uradaka.
Nema veze, ja sam to više mislio za ove sa strane, naravno da mi iz BiH i šire sa Balkana znamo o kojim se igračima radi bez da piše ime i prezime
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam je li se na kojoj temi pisalo ali treba otici na posljednji trening Zmajeva pred odlazak u USA, ispuniti stadion u Hrasnici zasluzili su oni to.Usput, da li je svaki vecernji trening u 17 i 30?