FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Necemu klub praviti probleme prilikom odlaska,trazit ce se nesto minimalno za njega...nema on zelje da ostaje ovamo vise,vakat mu je da zaradi nesto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ako u našoj ligi na 15C može trčati 35 minuta, u izraelu na 45C će moći jedno desetak. al' eto. možda nas sve iznenadi i dovede se u red u 29. godini života.
Brkovic u Olimpic. 

Sretno Nermine, da si htio mogao si puno bolji rezultat napraviti, kako individualni tako i sa ovom ekipom Želje koja itekako ima potencijala.
Hvala mu za sve, imao je strašnih utakmica, jednim potezom je mogao riješiti utakmicu, ali nažalost, neprofesionalnost van terena ga je koštala veće i bolje karijere. Sretno mu
Dobrodošao Bogi
Hvala mu za sve, imao je strašnih utakmica, jednim potezom je mogao riješiti utakmicu, ali nažalost, neprofesionalnost van terena ga je koštala veće i bolje karijere. Sretno mu

Dobrodošao Bogi

Ja te volim, volim Željo..
kako je bolan naše dijete, doveli ga iz Turbine meni se čini. S tim "naše dijete" vrijeđate one koji su napravili prve nogometne korake na Grbavicichampions1921 je napisao/la:Ramic je nase dijete i nije dovodjen vec se vratio sa posudbe.. Mozda bi od njega nesto i bilo kada bi dobio priliku da u kontinuitetu odigra desetak utakmica.. Samo ne vidim kako je to izvodljivo kada mu raja psuje nakon deset minuta igre i jedne greske.. S druge strane nas klub ima uvijek visoke ambicije sto se domaceg prvenstva tice tako da i sa te strane nemamo puno mugocnosti da pruzamo takve prilike igracima koji ne odgovaraju kako se od njih ocekuje.. Vidjecemo u sledecoj sezoni kakav ce biti igracki kadar.. Mozda Ramic bude glavni napadac i mozda bude otkrovljenje prvenstva kao sto su otprilike bili Stana ili Zeljkovic u ovoj sezoni..
Isto tako mislim da i mali Bajic mora dobiti vise prostora jer cemo u suprotnom rizikovati da u potpunosti unistimo njegov razvoj.. Mali je bio zvijer u juniorima, zabio preko pedeset golova u zadnjoj sezoni koju je tamo proveo.. Ako ne zelimo jos jednog Ramica, Brkovica i sl. Baja bi morao igrati puno vise a svi mi bi trebali istrpiti njegove greske koje su karakteristicne za mlade igrace koji 90% vremena provode na klupi..

I vala kol'ko god ga hvalili, lik je smotan, dešava mu se isto k'o i pretprošle sezone, kad bi ga uveli, on nema motiva ili volje da potrči...'beš to. Ubaciš Aru, lik ubi čim se dohvati lopte

Za Bajića se slažem!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
najmanje je bitno je li "naše dijete" ili nije, bitno je to što on ništa dobro nije pokazao u ovo malo prilike što je imao. a bogami djeluje i indolentno, k'o da mu nije ni previše stalo.
nažalost isto se može reći i za bajića, junior koji je tek prekomandovan u prvi tim bi trebao letiti po terenu, a ja to od njega jednostavno ne vidim ovo što je dosad igrao. kod njega je talenat apsolutno nesporan, ali voljni moment je upitan.
nažalost isto se može reći i za bajića, junior koji je tek prekomandovan u prvi tim bi trebao letiti po terenu, a ja to od njega jednostavno ne vidim ovo što je dosad igrao. kod njega je talenat apsolutno nesporan, ali voljni moment je upitan.
Koji je problem bio sa Brkovicem ? Momak je za Ramica bio Ronaldinho a jedva da dobije priliku za igrati.
NO PYRO NO PARTY
Ramic ce biti prvi izbor za spica ...
to i mene zanima, znam da je imao problem s mononukleozom, al' valjda se oporavio od toga...onomad u Veležu je važio za najbržeg igrača Premijer ligeBuu je napisao/la:Koji je problem bio sa Brkovicem ? Momak je za Ramica bio Ronaldinho a jedva da dobije priliku za igrati.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Zna li se sigurno za Jamaka da li ide i gdje? Vidim, neki već šalju selame i pozdrave za uspješan nastavak karijere-
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
E. Čolić, Brković ...

Bra'o Amare, samo meti! Bolje plaćati jednog "kako treba" (+junior), koji će koristiti ekipi, nego trojicu beskorisnih koji samo plate primaju.

Bra'o Amare, samo meti! Bolje plaćati jednog "kako treba" (+junior), koji će koristiti ekipi, nego trojicu beskorisnih koji samo plate primaju.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- JosipBukal
- Kontakt:
Za sada kako ja kontam odlaze Hodžić, Kerla, Jamak, E. čolić i Brković a dolazi onaj iz Jedinstva
Kaze Amar u ovom textu da imamo postotak i od sljedeceg Arminovog transfera ( tj. od ovog transfera u Dinamo) moze li neko reci koliko je to procenat i koje su pare u pitanju? Mislim da je transfer iznosio oko 1 milion eura. ( Po Amarovoj recenici, 5,6 puta 150.000€( kolke je liverpul nama uplatio) dodjemo na cifru na nesto manje od milion.
Razumijes ti mene burazere moj 

+ E. Čolić i Brković ...Đurbuzović još ne zna kakav će igrački kadar imati u narednoj sezoni. Armin Hodžić i Filip Lončarić već su otišli, Semir Kerla traži inozemni angažman, a blizu odlaska su Muamer Svraka, Nermin Jamak, Srđan Stanić i Mirsad Ramić. Na listi želja je nekoliko mladih fudbalera.
P. S. @Luca.Toni"Igrači su na pauzi, a nekima od njih su istekli ugovori. Gledamo koga ćemo ostaviti od naših, a dovođenje igrača zavisi i od budžeta koji će, u odnosu na prošle sezone, biti znatno manji", priznao je Osim, dodajući kako će novca za igrače biti manje, što će diktirati dovođenje pojačanja, što pak ne znači da ih neće biti.
Uz to, Osim se nada kako će Srđan Stanić napraviti transfer, a slobodne ruke u pokušajima da pronađu klub, uz određeno obeštećenje, imaju i Muamer Svraka i Nermin Jamak, kao i Filip Lončarić - igrači koji iza sebe imaju sasvim solidnu sezonu.
Od igrača kojima su istekli ugovori, Osim je obavio razgovor tek sa Seadom Bučanom, koji je načelno pristao na produženje, dok su Selimović, Kerla, Brković i E. Čolić, najavili odlazak sa Grbavice.
"Sa Selimovićem bismo htjeli razgovarati i ukoliko mu se izjalovi odlazak, razgovaraćemo o njegovom ostanku. Planiramo ostaviti i Ramića, te Alibašića, koji tek trebaju da dobiju priliku", naglašava Osim.
Mislim da je 10% od transfera a isto tako mislim da je transfer bio samo 500.000 €.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 24 maj 2014, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Genijalno, ode nam pola tima a dolazi europa a sta kasnije ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta vam je ljudi sta kukate odma..prozivka je 10.06 do tada moze biti 4-5 novih igraca..
Ovi igraci sto su otisli nisu ni igrali kod nas(osim Kerle,pa ako vec sjede na klupi,bolje da su umjesto njih kadeti i juniori,makar ce slusati i usvajati znanje)..znaci krenulo se ciscenje nepotrebnih igraca..
Jamak,Svraka,Stana,Ramic mogu ici uz obestecenje i ja bi volio da i oni odu..svakako su se zasitili,odigrace EL svi nabrijano zbog raznih menadjera a poslije ce sezonu igrat preko k*rca..Imamo cak i previse veznih igraca,jos Zolu,Hasanovica,Tomu...
Bice pojacanja samo polako,znaju u strucnom stabu da se treba iskoristiti nosioc u 1. i 2. pretkolu i bi trebao doci neko atraktivan u 3.
Sve u svemu ova pauza ce biti znacajna jer ce biti najvise promjena od zadnjih 4-5 godina i treba se raditi na tome da se prije uigramo zbog ranijih priprema nego inace sto nam je plus (vecinom smo iz 2. pretkola pocinjali)..
Ovi igraci sto su otisli nisu ni igrali kod nas(osim Kerle,pa ako vec sjede na klupi,bolje da su umjesto njih kadeti i juniori,makar ce slusati i usvajati znanje)..znaci krenulo se ciscenje nepotrebnih igraca..
Jamak,Svraka,Stana,Ramic mogu ici uz obestecenje i ja bi volio da i oni odu..svakako su se zasitili,odigrace EL svi nabrijano zbog raznih menadjera a poslije ce sezonu igrat preko k*rca..Imamo cak i previse veznih igraca,jos Zolu,Hasanovica,Tomu...
Bice pojacanja samo polako,znaju u strucnom stabu da se treba iskoristiti nosioc u 1. i 2. pretkolu i bi trebao doci neko atraktivan u 3.
Sve u svemu ova pauza ce biti znacajna jer ce biti najvise promjena od zadnjih 4-5 godina i treba se raditi na tome da se prije uigramo zbog ranijih priprema nego inace sto nam je plus (vecinom smo iz 2. pretkola pocinjali)..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Vjerovatno bi sad igrao u Španiji, Engleskoj ili minimalno Francuskoj. Takav talenat je bio svojevremeno. Ima znanje, ima m uda, ima taj "vic" u igri, ali nema disciplinu i yebi ga.ChWilla je napisao/la:vječno pitanje: šta je moglo biti da nije klošar i da jednu cijelu sezonu odigra k'o prvih pet utakmica u ovoj?
ako ide nek' mu je sretno, ipak je dao i dosta toga dobrog, a veći je manijak od pola kopa.
p.s. Nisam insajder, u današnjem avazu piše ovo za Jamaka.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Koliko cujem i Tomic ide..
Znaci mogli bi ocekivati otprilike nekih 50.000KM od ovog transfera u Dinamo? Hajde to je jedan mjesec da se plate pokriju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.