NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
auuuuuu...ovo je bio tornado u Chicagu
..več na prvoj utakmici sam bio iznenadjen,što se igre kingsa tiče ali tad jih je spasio Craford 
Moglo bi biti i obrnuto - da mi pobedimo prvu a vi drugu utakmicu. Stvarno su opet veliki izgledi za 7 utamica, a zna se da Kingsi tu sedmu utakmicu u PO ove sezone dosad dobijaju rutinirano....SaltCityAttack je napisao/la:ma nisam stao nego nismo ni igrali vise kad smo primili 4 gol sta ostalo 5 minuta do kraja ..poslije nisam ni vidjeo kad smo primili dva gola...ma hajde barem nisam kao ti nije te bilo nakon poraza u prvoj utakmici ..i ovdje ste mogli zijanit a nije te bilo nakon 2 perioda
Samo nama vise nebi pozelio da imamo 2 ili vise golova razlike jer mi to ne umijemo sacuvat opustimo se i naravno taj drugi period posebno zadnje minute perioda treba odigrati drugacije..desava nam se ovo iz utakmice u utakmicu ne znam kako nisu to do sada uocili u pm
- invincible1921
- Kontakt:
raja jedno pitanje nisam bas neki fan hokeja al et pogledam NHL tu i tamo volim NYR. Interesuje me iduce. Posto sam cuo da se na pehar graviraju imena iz ekipe osvajaca, pa svako koliko se mijenja pehar, nije moguce da sve ove godine se graviraju na jedan isti pehar i ako je vec mijenjano koji je ovo pehar po redu ?
=\_1921_/=
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stanley_Cu ... a_versionsinvincible1921 je napisao/la:raja jedno pitanje nisam bas neki fan hokeja al et pogledam NHL tu i tamo volim NYR. Interesuje me iduce. Posto sam cuo da se na pehar graviraju imena iz ekipe osvajaca, pa svako koliko se mijenja pehar, nije moguce da sve ove godine se graviraju na jedan isti pehar i ako je vec mijenjano koji je ovo pehar po redu ?
Nakon što sam propustio obje prve utakmice protiv Habsa (zbog katastrofe koja nas je zadesila bilo je prečih stvari) i večeras odgledao kratke sažetke tih utakmica, ova večeras dokazuje da su se Rangersi strašno digli u PO naspram regularne sezone gdje je znalo biti crnih serija. Konačno je proradio i taj PP kao i Nash
Večeras utakmica prava fighterska,manje "hokeja više udaranja", Rangersi vode 1:0 golom Hagelina(u pravom trenutku) i imali su više od "igre", Habsi truba večeras i ukoliko NYR iskoriste to i dobiju utakmicu onda mislim da je sve gotovo (90%).
U svakom slučaju lijepo bi bilo gledati finale New York-Los Angeles, pravi duel istoka i zapada mada ne bi bilo loše ni protiv Hawksa s kojima dolazi i Dado
Večeras utakmica prava fighterska,manje "hokeja više udaranja", Rangersi vode 1:0 golom Hagelina(u pravom trenutku) i imali su više od "igre", Habsi truba večeras i ukoliko NYR iskoriste to i dobiju utakmicu onda mislim da je sve gotovo (90%).
U svakom slučaju lijepo bi bilo gledati finale New York-Los Angeles, pravi duel istoka i zapada mada ne bi bilo loše ni protiv Hawksa s kojima dolazi i Dado
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma juce ste se provukli kakav crni tornado..ne govori sve rezultat .pa gubili ste 2 0 skoro do treceg perioda i jos je Quick skino dva zicera profulali smo pro tome 5 na 3 sansu u prvom periodu...ovdje sam posao jos kad je bilo 2 0 da.me nece iznenaditi ako primimo pred sami kraj perioda gol da cemo zijanit...vise onaj gol je pojebo nas moral..ovo nam se desava cesto..tamo uzimamo tekmu sve su navikaci hawksa tamo...pola californije su chicago mjestani..nesikira. se uopste idemo u finale..kad smo protov St Louisa 2 0 lagano preokrenuli kad treba i protiv Kingsa nebi trebalo biti problemaarfi je napisao/la:auuuuuu...ovo je bio tornado u Chicagu..več na prvoj utakmici sam bio iznenadjen,što se igre kingsa tiče ali tad jih je spasio Craford
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
šta sam vam rekao!Ivo Daneu je napisao/la:Ne mogu Habsi tri puta zaredom da izgube!
http://prohockeytalk.nbcsports.com/2014 ... in-game-3/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon dugog praćenja ovog foruma odlučih da se i ja prijavim, iako ne volim previše forume
Prvi post ide na ovu temu jer, pa, playoff!!! Kings - Hawks je postalo finale prije finala, uz dužno poštovanje odličnim serijama između velikih rivala koje smo gledalli ranije. Mislim da su Kingsi u drugoj utakmici dominirali samo tokom jedne trećine, a Chicago je igrao jako lijepo u prvoj. Sad baš gledam statistiku, Kingsi imaju Kopitara (20), Cartera (16) i Gaborika (15) koji čine top 3 u poenima u playoffu. Ok, igrali su 16 utakmica, ali je opet ovo i više nego fantastično. Čuj 20 poena, e...
Odlična sezona za Kopitara, možda bi mogao i do Selkea.
Šta mislite o kazni za Prusta? Po mom mišljenju trebao je dobiti mnogo više od dvije utakmice, ali eto...
Šta mislite o kazni za Prusta? Po mom mišljenju trebao je dobiti mnogo više od dvije utakmice, ali eto...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kingsi za sad 3-2 vode Toews babuka 2 komada ..dobro bolje ovako nego da vodimo 2 razlike tek bi tad bilo zajebano 
edit:
na kraju pobjeda Kingsa od 4-3..LOSE SMO ODIGRALI ZADNJI PERIOD SKROZ ..IDEMO DALJE MORAMO I MI UZET JEDNU NA GOSTOVANJU A HOCEMO
edit:
na kraju pobjeda Kingsa od 4-3..LOSE SMO ODIGRALI ZADNJI PERIOD SKROZ ..IDEMO DALJE MORAMO I MI UZET JEDNU NA GOSTOVANJU A HOCEMO
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hagelin za 1:0 i to SH, prvi za Rangerse u ovogodišnjem PO. Izuzetno bitna utakmica, vjerujem da ako dobiju Rangersi da će u finale a ukoliko habsi kojim slučajem dobiju imaće psihološku prednost nakon vraćanja od 0:2
Edit: Buillon izjednači, nadam se da se neće ponoviti prošla utakmica
Edit: Brassard u zadnjoj minuti zakucava (130km/h) za 2:1 uz odličan potez Lundqvista i strašnu dijagonalu Girardija.
Zasluženo Rangersi vode nema šta, šteta što St.Louis ne zabi i drugi SH gol na utakmici. Ostalo je još 20minuta do kraja
Edit: Buillon izjednači, nadam se da se neće ponoviti prošla utakmica
Edit: Brassard u zadnjoj minuti zakucava (130km/h) za 2:1 uz odličan potez Lundqvista i strašnu dijagonalu Girardija.
Zasluženo Rangersi vode nema šta, šteta što St.Louis ne zabi i drugi SH gol na utakmici. Ostalo je još 20minuta do kraja
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako je samo provuče, nisam dao 1% šanse da ono može u gol, već sam gledao ima li koga ispred gola da dočeka odbitak. Opasno smo visili u produžetku, ovo je ispalo odlično.
Sad bi se prvi put u povijesti u finalu mogle srest momcadi iz 2 najveca grada u SAD-u?
Jesam dobro skontao?
Jesam dobro skontao?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Daleko su jos finala ..obadvije idu u 7 utakmica 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Rangersi završavaju u šestSaltCityAttack je napisao/la:Daleko su jos finala ..obadvije idu u 7 utakmica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko bi rekao da ce Rangersi ovako u PO da se dignu.. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma vrijeme je brate jer dugo ih nema a imali su finu ekipummsad je isto imaju i imaju golmana zaratuzlak1987 je napisao/la:Ko bi rekao da ce Rangersi ovako u PO da se dignu..
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne znam da li bi bilo 3-1 da nisu Pricea povrijedili.SaltCityAttack je napisao/la:Ma vrijeme je brate jer dugo ih nema a imali su finu ekipummsad je isto imaju i imaju golmana zaratuzlak1987 je napisao/la:Ko bi rekao da ce Rangersi ovako u PO da se dignu..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bilo bi 4:0, Tokarski je odlično branio u ovoj seriji međutim Rangersi su dosta bolja ekipa (Habsi bili bolji samo u drugoj utakmici i tada su izgubili, dok su pobjedili u trećoj iako su lošije stojali na terenu).Pirke je napisao/la:Ne znam da li bi bilo 3-1 da nisu Pricea povrijedili.SaltCityAttack je napisao/la:Ma vrijeme je brate jer dugo ih nema a imali su finu ekipummsad je isto imaju i imaju golmana zaratuzlak1987 je napisao/la:Ko bi rekao da ce Rangersi ovako u PO da se dignu..
Večeras mislim da bi Habsi mogli dobiti a onda Rangersi u četvrtak u MSG-u završiti posao mada ne bi bilo loše ni večeras da dobiju
1:0 za Habse na samom početku, bespotreban i bezvezan Penalty napravi Kreider i gol iz PP u drugoj minuti utakmice
Edit: Poluoporavljeni Stepan vraća stvari na početak, sjajna golčina.
Evo ponovo prednost Montreala, Plekanec postiže isti gol kao i Stepan. ODlična utakmica u prvih 13 minuta
Edit 2: Dobro sam ja predvidio da bi Canadiensi mogli dobiti ovo večeras a onda da Rangersi završe seriju u MSG, za sad mi dobro ide
3:1 za Habse.
Evo i 4:1, gotovo je ovo za večeras, dosta loša igra u odbrani Rangersa, prva trećina je bila ok, međutim u drugoj to sve dosta loše izgleda, Staal kao da je slučajno zalutao na teren
Edit 3: Vratiše se Rangersi
smanjiše na 4:3. Prvo Nash pa onda i Stepan, Talbot je na golu umjesto kralja. Luda utakmica do bola,odlična za hokejljubce
Edit: 4:4, Kreider zabija iz PP. Ludnica totalna! Kreider gol i 3 asista večeras. Rangersi zabili u 6 od 8 zadnjih utakmica 3 ili više golova
EDit: 5:4 za Habse, jbt život ne može čojk sve stić viditi
. Još 5 minuta do kraja drugog perioda. Opet Staal kasni 
Edit: Ipak 6:4 za Habse, sada mislim da je gotovo i da se neće ponoviti drugi dio drugog perioda. Znači četvrtak i MSG za prolaz Rangersa u finale
Edit: Poluoporavljeni Stepan vraća stvari na početak, sjajna golčina.
Evo ponovo prednost Montreala, Plekanec postiže isti gol kao i Stepan. ODlična utakmica u prvih 13 minuta
Edit 2: Dobro sam ja predvidio da bi Canadiensi mogli dobiti ovo večeras a onda da Rangersi završe seriju u MSG, za sad mi dobro ide
Evo i 4:1, gotovo je ovo za večeras, dosta loša igra u odbrani Rangersa, prva trećina je bila ok, međutim u drugoj to sve dosta loše izgleda, Staal kao da je slučajno zalutao na teren
Edit 3: Vratiše se Rangersi
Edit: 4:4, Kreider zabija iz PP. Ludnica totalna! Kreider gol i 3 asista večeras. Rangersi zabili u 6 od 8 zadnjih utakmica 3 ili više golova
EDit: 5:4 za Habse, jbt život ne može čojk sve stić viditi
Edit: Ipak 6:4 za Habse, sada mislim da je gotovo i da se neće ponoviti drugi dio drugog perioda. Znači četvrtak i MSG za prolaz Rangersa u finale
- samovasposmatram
- Kontakt:
cisto sumnjam da ce Rangersi u finale, Habs ce dobit i sledece dvije
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
WHUFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.