FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 24 maj 2014, 14:09

Ma nije sto je dijete Sarajeva, jes mu to prednost, ali od kako on vodi ekipu oni dišu kao jedan, igraju lijepo i efikasno.
E sad kako ce se sve zavrsiti oko licence i svega vidjet cemo, ali ja sam za to da ostane.
Btw. Ove sezone se ne nadam nekom iskoraku u Evropi, nek se ne obrukaju kao proteklih sezona i to je to.
Prolaz u trece kolo kvalifikacija se namece kao imperativ a posle sta bude.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 maj 2014, 14:11

hilmo je napisao/la:Ma nije sto je dijete Sarajeva, jes mu to prednost, ali od kako on vodi ekipu oni dišu kao jedan, igraju lijepo i efikasno.
E sad kako ce se sve zavrsiti oko licence i svega vidjet cemo, ali ja sam za to da ostane.
Btw. Ove sezone se ne nadam nekom iskoraku u Evropi, nek se ne obrukaju kao proteklih sezona i to je to.

Iskreno i nije dijete sarajeva da se ne lazemo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 14:12

Ne ocekujem da cete se sloziti sa ovim mojim misljenjem. Mozda i imate pravo, mozda ja apsulutno grijesim, ali to je ono sta zaista mislim. Vrijeme ce pokazati.
Par dobrih rezultata ne mora biti nikakvo mjerilo da je neko dobar ili los trener. Sjetite se recimo Di Matea. Dosao niotkud, uzeo ligu prvaka, ali kasnije se ipak ispotavilo da je on los trener. Iskoristio je samo pozitivan sok koji je ekipa imala kad je smijenila starog trenera.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 maj 2014, 14:16

@ hilmo ma hocu da kazem da je rodjen ovdje i da je igrao u ovom klubu, a to za licencu se svi nadamo i da ce on biti nas vodja u prevodu Carlo Ancheloti.... :mrgreen:

Sto se tice evropske scene slazem se sa tobom i tvoji su svi postovi na mjestu. :clap:
04.10.2009 !!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 maj 2014, 14:21

pile87 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ma nije sto je dijete Sarajeva, jes mu to prednost, ali od kako on vodi ekipu oni dišu kao jedan, igraju lijepo i efikasno.

Iskreno i nije dijete sarajeva da se ne lazemo...
Ma dobro, najveci dio svoje igracke karijere je proveo u Sarajevu, a i u mladjim kategorijama je bio trener tako da nam to daje za pravo da ga prisvojimo.
@pisac
Moguce da si u pravu, vidjet cemo.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 maj 2014, 14:25

sarajlija je napisao/la:Ma jasta vidim da se ljudi slazu za dzenu covjeka koji je dijete sarajeva i sve i da mi neko drugi bilde bude za trenera....? nece moci .... ;) ... DZENO No1 ! <3
Nisam htjeo da se miješam i kvarim veliko slavlje poslije osvajanja kupa, ali Uščuplić je dijete Željezničara i svi njegovi u kući na bistriku su uvijek navijali za Želju kao i on sam.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 14:25

Ako Dzeno ostane, naravno da mu zelim svu srecu. Niko sretniji od mene ako me demantuje i razuvjeri. Poslije rata mi je bio najdrazi igrac. Nikad necu zaboraviti one Napredkove Bozicne turnire i kad je Dinamu zabijao golcine sa pola terena. Imao je strasan sut. Sjecam se njegovog odlicnog gola koji je zabio za mladu repku u Italiji, kad smo sa hrvatskom igrali. Zna li neko sta mu je sa bratom koji je takodje igrao za FKS?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2014, 14:26

JosipBukal je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ma jasta vidim da se ljudi slazu za dzenu covjeka koji je dijete sarajeva i sve i da mi neko drugi bilde bude za trenera....? nece moci .... ;) ... DZENO No1 ! <3
Nisam htjeo da se miješam i kvarim veliko slavlje poslije osvajanja kupa, ali Uščuplić je dijete Željezničara i svi njegovi u kući na bistriku su uvijek navijali za Želju kao i on sam.
Sestra mu je svaku utakmicu na istoku i prije nego sto je momak post'o trener...
1946

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 maj 2014, 14:28

Definitivno 23.05 je veoma bitan datum za nas :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 maj 2014, 14:29

To su sve kozmetičke promjene koje su nastale poslje prelaska iz Želje u ratu, ali vaspitanje je vaspitanje a krv je krv, znam pouzdano vjerujte.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2014, 14:30

celnici kluba ce odluciti oko trenera i nadati je se da ce naci pravo rijesenje.dzeni svaka cast al kao sto neko napisa nemora znaciti da je on neka klasa od trenera .treba biti posten ii reci da u ovih 8 utakmica ima perfektan skor al isto tako treba reci da je ovu ekipu spremio Jarni i nije dzeno tu puno mjenjao osim sto je trivunovica vratio u prvih 11 .opet kazem svaka cast dzeni uspio je da skine pritisak s igraca i to je uticalo na dobre rezultate ,ali veliko je pitanje kako bi se snasao da vodi ekipu citavu sezonu .uglavnom pred nama je nadamo se najboljem .

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 maj 2014, 14:32

Iskreno nama niko ne moze udovoljit no koga bi onda vi za trenera nako me zanima kad dzeno npr nebi dobio tu licencu?
04.10.2009 !!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 maj 2014, 14:37

http://radio" onclick="window.open(this.href);return false; sarajevo.ba/novost/152657/kruna-teskog-rada-lijepa-vremena-su-pred-fudbalskim-klubom-sarajevo#
:cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 24 maj 2014, 14:48

Ovaj Velkoski je zaista isti kao i svi drugi napadaci u FKS-u do sada, ali frajer ima nesto sto ga cini sretnim i daje golove i hvala mu na tome. Neka je ostao.

Sto se tice Uscuplica, ja mislim da je ovo igra Roberta Jarnog, ali Jarni nije imao ono sto ima Dzeno, a to je onaj odnos sa igracima i zato je donio prevagu.

Sto se tice pojacanja, zaista ocekujem jos 3 ili 4 kvalitetna igraca i da ove godine igramo EL-u.

Budimo svi sretni sto imamo ovakvu ekipu i sanjajmo jos malo. Bar narednih 10 godina.

Volim te Sarajevo. :bih:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 maj 2014, 14:56

cuj ima nesto :crazy:

ima vrhunsku kretnju, brzinu i osjecaj za prostor, eto sta ima :thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 24 maj 2014, 14:57

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 maj 2014, 15:01

Gojkara oplodi me!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 maj 2014, 15:04

JosipBukal je napisao/la:To su sve kozmetičke promjene koje su nastale poslje prelaska iz Želje u ratu, ali vaspitanje je vaspitanje a krv je krv, znam pouzdano vjerujte.

I sta sad ...???

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 maj 2014, 15:07

Vala , mogla je sjevnuti DUPLA ove godine. Kone nikad losije , bez para..sa nikakvim igrackim kadrom (cast Ari i kapa do poda) ostalo nesto slicno ko i smogovci. Da nije bilo Husrefovih kikseva na kosevu pa onda sjajne defanzivne taktike Jarnija...dupla bi bila milion %

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 maj 2014, 15:28

Gledam nesto ove ekipe sto su u drugom pretkolu ima finih ekipica Hapoel Tel Aviv, Dinamo Bucuresti, Krasnodar, Hajduk, Groningen, Rijeka, St.Jonhstone, Vojvodina.....
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []