Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Kad Real pobjedi na penale, i to predvođen Ikerom, proglasit će ga svecem, bogom, isusom čim već ne. Lakše malo.
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Alo zakrzljali,kanto ne provociraj ne tjeraj me iz vjere.Cautinho je napisao/la:Aha.TariqAli je napisao/la:Samo da se javim, i kaem da im idemo jeebat mateeeer!
[youtube][/youtube]
A ti enemy ne znam da li si gledao utakmicu ali na ovoj koju ja gledam bale je promašio 10000% šansu..prvo neće da doda ocu desno,onda mu sam panjzema i na kraju osuta ko da se igra na pijesku
Cuj Khedira najbolji
Mozda on niej kriv jer je bio odsutan 6 mjeseci, ali jako lose se postavlja, u principu, osjeti se bas izostanak Alonsa.
Mozda on niej kriv jer je bio odsutan 6 mjeseci, ali jako lose se postavlja, u principu, osjeti se bas izostanak Alonsa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma nemamo m.uda. Kratko, jasno. Oni klepaju i ulaze 100 % u duel a mi se povlačimo k'o kakve pi.čkice.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
ikera prodati hitno ako vise postoji klub koji bi sebi uzeo ovakvo smece
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja mislim da se vise osjeti izostanak Ronalda nego Xabija. Dzaba im i Zidane na sredini kad Ronaldo-Bale-Benzema ne trce.Lillard je napisao/la:Cuj Khedira najbolji![]()
Celik!3,2,2.
Osjeti se izostanak timske igre i carlovog oslanjanja na individualni kvalitet citavu sezonu
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Xabi je najbolji igrač Reala, ali i on se pogubio u zadnjih par mjeseci svojim greškama na sredini terena i u odbrani. Nema ova ekipa trenera niti čovjeka koji će dati onu zadnju loptu da bi se moglo reći da smo favoriti u većini utakmica. 45 minuta koje smo vidjeli su obični qrac, nemoćni smo totalni, bježimo od lopte...
Napad jadan. Niko od njih ne trči.
Napad jadan. Niko od njih ne trči.
To se slazem, makar puno bolje izgledaju kad se trebaju branit (Bayern) nego protiv momcadi koju trebaju napadat. Govorim dakako o jakim momcadima, a ne Almeriji..suhi je napisao/la:Osjeti se izostanak timske igre i carlovog oslanjanja na individualni kvalitet citavu sezonu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma ebo vas iker sta je onaj debil fulao prije toga...
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Ja znam sta sam vidio, al se sam izborio za sansu. Di marijini centarsutevi ko u nekog igraca koji igra u drugoj BIH ligi..mirzatele je napisao/la:Alo zakrzljali,kanto ne provociraj ne tjeraj me iz vjere.Cautinho je napisao/la:Aha.TariqAli je napisao/la:Samo da se javim, i kaem da im idemo jeebat mateeeer!
[youtube][/youtube]
A ti enemy ne znam da li si gledao utakmicu ali na ovoj koju ja gledam bale je promašio 10000% šansu..prvo neće da doda ocu desno,onda mu sam panjzema i na kraju osuta ko da se igra na pijesku
A o sebicnosti prije di marijinom necu ni da pricam, nije vrijedan vremena.
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
- mordfustang
- Kontakt:
I Bale prodao i zajedno ce sa Casillasom da pije koktele na Bahamima 
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
KAO DA MANCESTER IGRA, TAKO SE TRESEM
KAO DA MANCESTER IGRA, TAKO SE TRESEM
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
RAMOOOO BRATE....................LUD JE KO STRUJA.......
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Moralo je. Atletico se previse povukao i ovo je moralo rezultirati primljenim golom. Sada je Real u odlicnoj poziciji. Krucijalne minute slijede a ATLM-u je voda u usima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
sutra stadion treba da se zove Ramos, al ga Casillas izljubi.. Sig sam bio u X al ne uz ovaku zavrsnicu..
Eh, volio bih penale radi Casillasa, da bude NADAM se junak, a ne bi mi bilo zao ni da ramos da go.. ma moze i auto go Mirande npr.
Eh, volio bih penale radi Casillasa, da bude NADAM se junak, a ne bi mi bilo zao ni da ramos da go.. ma moze i auto go Mirande npr.
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
SERGIO ZEUS RAMOS
Dohaka im Ramos. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.