vau, svaka čast mislim našao si jedinu pobjedu mančestera i to jedva kući 3-2, stvarno respekt, od 6 utakmica 1 podjeda kod kuće 3-2 a na san siru bez golaTed Mosby je napisao/la:
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
sto bi kod mene rekli s Bismiletom da ih razvalimoo
. salim se nece biti nimalo lahko ocekujem u pocetku tvrdu utakmicu a oko 60. minute da se rasplamsa i onda ce padat golovi aBd u njihovoj mrezi. sastave znamo moje uzdanice su Pato i Ronaldinho i naravno Hutelaar. Nesvidja mi se sto igra Beckham jer imam osjecaj da ce totalno zakazati. mogli bi nas razbit po bekovima al tu treba ici ostrije na onog manekena Nanija i Parka koji je po meni 3 puta opasniji. o Rooneyu ne bi jer je daleko najveca opasnost. sretno i aBd 3-1.
Ronaldinho 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nece ovo izdobriti.
Pa moj Antonini,ko da su ti obe lijeve
Pa moj Antonini,ko da su ti obe lijeve
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
KAKVA SRECA **** IM SVE NAFAKASKO!!! pogadja ga lopta u nogu. za njih smo izmislili fudbal uglavnom. bolji za klasu,ronaldinho no coment! pato glumi neku zvijezdu nesto dribla e sine ako mislis da si zvjezda sa 20 godina mars napolje. nadam se vise srece jer nam vise znanja ne treba za njih smo ekipa i po.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ht 1-1, po prikazanoj igri milan puno bolji, 3-4 čiste prilike, a onda prime gol kad skols promaši loptu i ona ga pogodi u lijevu i od stastivu uđe u gol, lol, i to kad se antonini ozlijedio i milan bio s igračem manje, al igra je tečna, lijepa i apsolutno se mančester može proći kako god da završi ova utakmica, po meni u milanu svi dobri osim pirla, a ronaldinjo čak i odličan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- sarajlija89
- Kontakt:
zasluzili su vodstvo jbg..al ako nastave igrat ko u prvom..mogu pobjedit
...a sta reci za man...poslije intera najmrzi tim sigurno zbog svoje NAFAKE 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma i pato je kriitican nidje ga nema. ronny najjaci igrac djetetam. nadam se da cemo ga zabit.tony-mortale je napisao/la:ht 1-1, po prikazanoj igri milan puno bolji, 3-4 čiste prilike, a onda prime gol kad skols promaši loptu i ona ga pogodi u lijevu i od stastivu uđe u gol, lol, i to kad se antonini ozlijedio i milan bio s igračem manje, al igra je tečna, lijepa i apsolutno se mančester može proći kako god da završi ova utakmica, po meni u milanu svi dobri osim pirla, a ronaldinjo čak i odličan
pa sta reci onda za MAN.UNT...sarajlija89 je napisao/la:zasluzili su vodstvo jbg..al ako nastave igrat ko u prvom..mogu pobjedit...a sta reci za man...poslije intera najmrzi tim sigurno zbog svoje NAFAKE
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Dunga ce ispasti mentalni bolesnik ako ovakog Ronaldinha ne pozove na SP...jest da nije onaj stari iz dana Barcelone,ali i ovakav je opet klasa za sebe...takav igrac se ne ignoriše,on i jeste za velikih utakmica.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 16 feb 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- sarajlija89
- Kontakt:
pa i kazem manchester...napiso sam man hehe al nisam utd19TM87 je napisao/la:pa sta reci onda za MAN.UNT...sarajlija89 je napisao/la:zasluzili su vodstvo jbg..al ako nastave igrat ko u prvom..mogu pobjedit...a sta reci za man...poslije intera najmrzi tim sigurno zbog svoje NAFAKE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
onaj gol je smjesan sto ste primili
ronaldinho fenomenalan ali imam utisak da je samo on raspolozen kod milana :roll:puno srece u drugom poluvremenu 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
sarajlija89 je napisao/la:pa i kazem manchester...napiso sam man hehe al nisam utd19TM87 je napisao/la:pa sta reci onda za MAN.UNT...sarajlija89 je napisao/la:zasluzili su vodstvo jbg..al ako nastave igrat ko u prvom..mogu pobjedit...a sta reci za man...poslije intera najmrzi tim sigurno zbog svoje NAFAKE
izvini nisam dobro procito mislio sam da govoris za milan...
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 16 feb 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
ma Pato me iznenadio ali NEGATIVNO. glumi nekog igraca neigra jednostavno hoce na neke driblinge nesto a evra ga u dzep stavio.CRNI_SA je napisao/la:onaj gol je smjesan sto ste primilironaldinho fenomenalan ali imam utisak da je samo on raspolozen kod milana :roll:puno srece u drugom poluvremenu
Milan dobar, mislim da im fali neko bolji i kvalitetniji u napadu nego Huntelaar. Volio bih da me demantuje rade nekih određenih osoba , te Milan pobijedi. United je dao sretan gol, promaši čovjek loptu i pogodi ga u lijevu nogu te od stativu uđe u gol, ali gol je gol, ma kakav god bio.
Nadam se kvalitetnom drugom poluvremenu, a Marjan je legenda.
Nadam se kvalitetnom drugom poluvremenu, a Marjan je legenda.
Joj ovog Utd-a...nafakasha...Nadam se da cete ih u nastavku zgaziti jer realno bolji ste...moja prognoza 3-1 Sretnoooo
milan daleko bolji tim, zasluzili su da odu na poluvreme sa golom-dva razlike. smijesan gol onog pirgavog engleza.
dunga se zasigurno zvati Ronaldinha u repku, prije bih reko da je sve to nekakva igra da se ova super-zvijezda motivise. po mnogima igra najbolje kada je pod pritiskom.
Ako ovako nastave, pobjeda ne bi trebala biti upitna, samo me malo strah ovog Dide...i Unitedove nafake.
dunga se zasigurno zvati Ronaldinha u repku, prije bih reko da je sve to nekakva igra da se ova super-zvijezda motivise. po mnogima igra najbolje kada je pod pritiskom.
Ako ovako nastave, pobjeda ne bi trebala biti upitna, samo me malo strah ovog Dide...i Unitedove nafake.
Vom Jäger zum Gejagten
**** te fudbal 1 2 
vidimo se iduće godine u ligi prvaka

steta..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.